Влез

View Full Version : Не искам това да продължава

000123
12-20-2012, 11:09
Здравейте.Тъй като няма къде другаде да поискам съвет се обръщам към вас.От 3 седмици съм необвързана.Бях с приятеля ми почти 4 години..С него деляхме всичко.На 20 съм.Дори не знам защо пиша,при положение че ми е ясно всичко,но..имам нужда да споделя.През тези 4 години имахме страхотна любов ,никой не се е отнасял по-добре с мен,а и аз не съм показвала на никой друг тази моя най-добра страна.Видяхме в себе си най-доброто и най-лошото,и..въпреки всичките караници,изневери и т.н. намирахме начин да продължим заедно..Нека отбележа,че ми е изневерявал,но винаги съм му прощавала с надеждата да не се повтори..Глупачка,знам.Дори не ми даде точен отговор защо не иска да е вече с мен.Каза,че му е писнало от караници,и се надява да бъде щастлив без мен.Първоначално му дадох време да размисли(1 седмица) и когато накрая се видяхме,се държеше нормално,и..когато почна да ме целува по челото,разбрах,че всичко е свършено..И той ми го каза,но..Твърди,че ме обича,и аз наистина знам,че е така,но защо тогава не можеше да опитаме пак..Главната причина беше,че съм се държала гадно..Но всеки има такива моменти.Да,показа ми грешката,видях я,осъзнах я,извиних му се безброй пъти,и наистина исках да се променя,но..Просто станах и си тръгнах,не исках да ме гледа как плача,не исках да ме запомня с това..Една седмица по- късно ми писа във facebook ,и той не знае защо.Казваше,че очаквал поне да му се обадя да го чуя..Казваше,че е можел да си промени решението,ако тогава го бях помолила,но аз дори това не съм направила..Защо всичко трябва да е по моя вина???????И двамата осъзнаваме,че имаме вина,но от това не боли по-малко..След седмица и половина видях,че е тръгнал с едно момиче..и ми призля..А аз знаех,че има нещо с нея още преди да скъсаме,но не вярвах до последно..И сега той е с нея..А аз съм сама.Защото бях глупачка и се посветих изцяло на него-не съм ставала по-близка с някой..Имам една приятелка от години,но тя замина в чужбина,и съм напълно сама..Не стига,че той ми липсва,ами и няма с кого да изляза да пия едно кафе..И ми става още по-самотно..Написах всичко това,хем за да споделя,хем за да ми дадете някакъв съвет.Знам как ще го забравя,но..Да,работя,в магазин,няма как там да срещна нови хора и да направя нови запознанства..А просто няма къде другаде,няма как да се скитам сама по улиците и да питам хората дали може да се запознаем..Моля ви,дайте ми съвет,не искам да съм толкова самотна..

besso
12-20-2012, 11:25
Не можете да разберете, че когато в една връзка нещата не вървят няма виновен и невинен. Занапред да ти е за урок да не посвещаваш целия си свят на някого, защото когато той си тръгне е много кофти. Създай си своя независимост и я споделяй с когото искаш. Човек ще си намериш и друг с който да ти е дори по-хубаво, обещавам ти! Минал съм през това знам как е. Иначе има сайтове за запознанства - регистрирай се, там ще се запознаеше нови хора - болшинството са пълна измет, но има и качествени и хубави хора :) Успех, дано по-бързо ти премине този период!

N1ksun
12-20-2012, 11:31
Еми така е човек като дава всичко от себе си има вероятност от другата страна човека , не само да не прояви уважение към това , а напротив да почне да прави каквото си пожелае . Естествено губещата в случая си ти , но не се отчайвай , а се радвай на живота и гледай напред в бъдещето :) 100% те очакват много хубави моменти и много по-стойностни мъже , който да оценяват това твое себераздаване за отсрещния :) .

Приятели 100% ще се намерят ^^ , просто си спомни за стари познати , които си позабравила излезте ала бала ..

N1ksun
12-20-2012, 11:33
Besso сайтовете за запознанство съкс , не и набутвай тая идея ... Поо добрее е да се запознавам с хората в градския транспорт , макар и по трудно .

000123
12-20-2012, 11:34
Имам познати от училище,но няколко пъти ги питам да излезнем,те все имат работа,не искам да ставам нахална.Това,че аз съм самотна не значи,че другите не са си изградили живот.

N1ksun
12-20-2012, 11:38
Ъммм , със сиг има поне 1-2 човека с които да излезеш айде :)

ninaa12
12-20-2012, 12:26
Здравей.. :) Всичко написано от теб.. докато четях,сеедно гледах себе си. Абсолютно същото се получи и при мен. Само дето при мен ми звънна на 2рата седмица да ми се хвали каква си е бил хванал. ;д Сега също са заедно мисля,и повярвай знам какво ти е. Даваш всичко за някой и той не го оценява. А напротив започва да те тъпче и наранява още повече. Спри и си замисли.Ти си ти. Един прекрасен човек, обичан от адски много хора.Има хора на този свят,които те обичат и ето я най-хубавата част. 4 години не са малко време. Може просто да му е омръзнало от караниците,всичко това да го натоварва по някакъв начин .. може би е опитал да оправи нещата по свой си начин,но като е видял, че няма полза от всичко казано и направено,момчето си търси щастието другаде.ПОне при мен това стана с абсолютно същата реплика.
." Каза,че му е писнало от караници,и се надява да бъде щастлив без мен." Но щом е така... така да бъде. Ти също имаш правото да си щастлива. Щом той може,ти също можеш. Било е хубаво? Била си истинка пред него с никой друг не си била толкова открита и близка? Повярвай ще се изненадаш от това какви хора ще срещнеш. Толкова много момчета има.. да няма да е "той" няма да е никой като него... но това може само да те радва. Той няма да те остави, няма да си хвани веднага след теб друга... и въпреки всичките караници ще остане до теб или най-малкото ще полога усилия докрай. И най вече няма да се налага да прощаваш каквито и да било изневери. Такова момче търси... и недей страда за човек който очевидно и една твоя сълза не заслужава.Самотно ти е ? Едва ли нямаш някоя друга по близка приятелка. Излизай,забавлявай се, запознай се с нови хора,усмихвай се и не позволявай който и да е да те натъжава. Дори пред него бъди усмихната и не показвай слабост. Бъди силна и не мисли за него. Ако ще ти помогне поне малко наплачи се,изхвърли всичко което ти напомня за него.Аз лично първите няколко седмици постоянно си спомнях къде сме били,какво сме правили,имах даже едни записи още на телефона си.. и просто бях съсипана. От доста време не съм си изплаквала така очите. Но 3тия 4тия път когато се сетих за същите тези неща, просто вече ми беше безразлично. Благодарение на това, че сме били заедно, имам толкова хубави спомени. Това може само да те радва. Имал нова? Можеш само да им пожелаеш всичко най-хубаво. Гадно е,трудно е,но тръшкайки се и самосъжалявайки се, ще се съсипеш. Рано или късно ще срещнеш момчето за теб. Точното момче. :))

ninjaiscrazy
12-20-2012, 15:11
Една връзка се крепи на доверие и компромиси.На базата на това,което казваш,бих казал,че те е оставил,защото няма търпение.Никой човек не трябва да носи теглото на една връзка сам.Ще ти споделя малко личен опит:първата ми връзка трая 9 месеца,близо 10 и в нея направих немалко компромиси,но какво съм дал и какво съм получил няма значение сега,само искам да кажа,че да се посветиш на някого,знаейки че и той/тя се е посветил на теб...по-добро чувство от това няма,затова не оставяй тази история да те спре-сигурен съм,че ще си намериш по-добър от него.Даже не сигурен,а убеден!

amadeuskb
12-20-2012, 15:18
Гре-долу и с мен същото се получи.4 години заедно и 2 месеца ме лъга.Докато не бяхме в много добри отношения си хвана друг и така.И мен първите седмици ми беше гадно ,даже месеци.Продължава ми ми е гадно,но не както преди.Единственото нещо ,което ми помогна е излизане на кафе с други момичета и със приятели.В началото ще ти бъде гадно,но после ще свикнеш.2 - 3 месеца минаха и все още не мога да обърна внинание на момиче.Излизах с няколко,но нещо все пречи и си казах,когато се почувствам готов тогава :)
Ако е писано ще стане.
Успех !

sweetycherry33
12-20-2012, 15:37
Добре де, а ти следваш ли ? Ако следваш се сближи с някои хора от там...А иначе ако не си студентка, спокойно можеш да се запишеш на спорт.100 % ще се запознаеш с нови хора.Излизай повече, бъди по - конткатна ...

Sladursambeeee
12-20-2012, 16:22
Мила има една поговорка Господ взима за да направи място за новото и по хувабаво.....!!! :)

fenkaaa
12-20-2012, 17:29
Както казаха по нагоре,няма виновен и невинен и двамата сте виновни до някаква степен,но това само вие си го знаете.Моето мнение е,че всичко е станало заради това момиче,с което е сега,не знам.. просто така мисля.

piffacota
12-20-2012, 17:37
Споко,всичко си идва с времето си;)

000123
12-20-2012, 18:09
Да,навсякъде слушам,че ще дойдат и по-добри дни..но кога?Тъкмо го забравям за момент,минавам отнякъде,където сме били или се сещам за нещо и отново почва да боли..Вие как успявате да преодолеете всичко това,защото съм сигурна,че и на вас са се случвали всякакви неща?Просто искам да забравя,но не мога да пренапиша 4 години за 1 седмица,много е трудно.

N1ksun
12-20-2012, 19:18
Не може туко-така да забравиш всичко изведнъж, трябва време или нова любоФФ.

Check your PM-s ..

durexz
12-20-2012, 19:52
Времето е лек за всичко!

DragonLady
12-20-2012, 20:10
Била съм в твоята ситуация: бяхме заедно близо 2 години, той ме заряза без причина и на 3тият ден с нова, след 1 седмица я изчука и ми се обади по тела да ми се похвали, че бил правил секс със нея всеки ден. Бях се отчаяла много бях за*бала и приятели си покрай него. Но в последствие поднових контактите си с тях, което те съветвам и ти да направиш. Сменях мъжете на една седмица, и ги разигравах. Стана така, че се влюбих в 1 от тях, бяхме 1 месец заедно, аз го обичах, той мене не, и ме заряза и той без причина. И него го изстрадах бая и си бях казала майната и на любовта, карам го само на неангажиращи връзки, колкото за секса. И така както бях в необвързана и отрекла любовта, един най-обикновен ден в университета се загледах в едно момче, което ми беше хванало окото. И така от едно заглеждане стана сериозна връзка, вече повече от година, стигна се и до годеж. Така че недей се отчайва, не се знае кога и от къде ще изкокне заека ( така де човека за теб ). Поднови старите си контакти с познати, приятели, съученици, колеги и тн. Излизай на вън, не се застоявай във вас. И в никакъв случай не търси бившият по телефона! Още по-тежко ще ти става като му чуваш глава и как се хвали с новата си изгора - от опит ти го казвам!!!

DoubleDMG1
12-21-2012, 04:36
колеги/колежки

Godzilla
12-23-2012, 12:50
Както казаха по нагоре,няма виновен и невинен и двамата сте виновни до някаква степен,но това само вие си го знаете.Моето мнение е,че всичко е станало заради това момиче,с което е сега,не знам.. просто така мисля.

Можеш да си направо сигурна, че е станало заради другата жена. Аз по същия начин прекратих дълга връзка. Едва когато се появи друга жена, имах смелост да напусна старата.

А тези, които са написали, че бившите им се обаждали да им се хвалят за новите си връзки, може само да видите с какви хора сте прекарвали дните си и да сте щастливи, че вече не сте с тях.

1 година след раздялата, аз все още избягвам места, които ми напомнят на нея или на които има възможност да я видя. Просто това е единственият начин..