Влез

View Full Version : Съсипана

amor_imposible88
12-21-2012, 13:35
Много влюбена в едно момче ,мислех си че изпитва същото към мен ,но явно съм се лъгала и като му признах какво?Останах с съсипана разбито сърце....знам че не е само той но толкова ме боли че съм му безразлична толкова много :(

HollyGolightly
12-21-2012, 14:47
Ще ти мине

N1ksun
12-21-2012, 14:56
На мен Щто нми е минало :(:(:(?

marilyn
12-21-2012, 15:02
Случват се такива неща, не винаги чувствата ни остават споделени. Ще ти мине, разведри се с нещо- виж се с някоя приятелка, послушай хубава музика...

abvd
12-21-2012, 16:03
Времето лекува , след няколко седмици/месеци ще ти мине! И ще видиш че ще ти е по хубаво така :)

ninjaiscrazy
12-21-2012, 16:53
Когато чувствата са несподелени потърси компания,потърси приятели,които да те разведрят.Трудно е и боли,но ставаш по-силна.Но е много гадно така да се случи...

Polihrona
12-21-2012, 16:59
С времето всичко минава.

DragonLady
12-22-2012, 11:05
Когато чувствата са несподелени потърси компания,потърси приятели,които да те разведрят.Трудно е и боли,но ставаш по-силна.Но е много гадно така да се случи...
+1
Разсейвай се и излизай на вън с приятели. Забавлявай се! Така по-бързо ще забравиш болката и горчивината.

trololobg
12-22-2012, 11:42
По-скоро трябва да се радваш. Колкото и тъпо да звучи така е, защото ти му признаваш чувствата си и ако той не изпитва същото към теб има 2 варианта на действие от негова страна:
- да ти разбие сърцето
- да започне да имитира някакви емоции и след време, когато ти не можеш без него и се влюбиш до полуда, той да те зареже да се чувстваш стотици пъти по зле.
Просто мисли позитивно.

PS: като написах изречението за позитивното мислене, се сетих за филмчето "Търсенето на немо", когато рибките са в устата на кита и едната казва:
- Устата е на половина пълна! - другата:
- Не! на половина празна е!
Избери си като коя от рибките ще мислиш :)

beach.ch
12-23-2012, 02:34
Те хората са си казали- Най- хубавият начин да забравиш някой, е да намериш друг. Не знаеш къде, кога и как можеш да се запознаеш с някой, който ще привлече вниманието ти. Сега си "разбита", защото все още най- вероятно го харесваш и го виждаш всеки ден. От тук следователно ти си вадиш заклюенията, че няма повече никога да обичаш така, и той е единственият на света. Да ама не. Най- вече го харесваш, защото той е казал "не". Това още повече привлича някой към друг. Все пак- забраненият плод е най- вкусен ;)
Просто намери някой друг :)

BulgarianBoy92
12-23-2012, 16:45
edna dve godini i shte ti mine :)

andylife
12-24-2012, 01:56
Странно, как всички се превързвате към хора, които дори не познавате.