charovnata_petia5
12-22-2012, 17:26
Работата е там ,че съм влюбена и то доста в едно момче от класа си.Между нас се случиха много неща и хубави и лоши...В началото не го бях забелязала ,всичко стана когато седна въднъж за 1 час до мен, тогава го заледах добре ,има най-прекрасния поглед ,глас и усмивка и всеки път когато чуя гласа му настръхвам усещам как се притеснявам когато е около мен.В началото може би не ме харесваше и не ми обръщаше кой знае и колко внимание ,тъй като видях че той не би направил нищо за да се сближив реших аз да го сторя.Речено-сторено както се казва започнах да се обличам възможно най-добре да си правя добре косата и разбирасе гримче но не прекалено много просто за да изглеждам по-добре нали разбирате....и не само това започнах да ставам по-непослушна в час за да ме забелязва тоест да говоря да се смея с другите непослуни като мен и така естествено последваха забележки от страна на учителите и тъй като стоях на заден чин а той на 2рия го гледах как се обръщаше да ме гледа,после се преместих на първия но не при него а на близо и ако се сменя със съученичката ми сме точно на кажи половин метър разтояние толкова близо...Започнах да го заговарям често нали сме в един клас все се намира тема , усещах как или се притесняваше доста или не му бях приятна ,виждах как приятелите му казваха да ме види когато ме видеха да идвам от някъде и той гледаше и само кимаше с глава.Толкова пъти съм стояла до него и го чуствах хем толкова близо хем и далеч бях объркана той изглежда също...тъй като го заговарях и ни виждаха често досещате се че плъзнаха слухове и останалите се бъзикаха с нас ,дори веднъж един го попита харесва ли ти (тоест аз) той не каза не или да не отговаряше а съм чувала че мълчанието е по-скоро съгласие.Аз често си говоря и с други момчета и изглежда си е помислил ,че имам нещо с някое от тях ,усещах как започна да ме избягва и се оказа че бил казал на приятеля си да ми каже че не иска повече да има нищо общо с мен...и той ми го каза ,аз реших все пак да го попитам а той отрече.Казах му в прав текст : -Това ,че не показвам че имам чуства не означава ,че нямам.И така после му намекнах че не съм безразлична тогава се промени започна да ме гледа по-често да ми се усмихва.Различен е обаче когато говорим и съвсем друг когато не говорим -кагато си говорим е по-напрегнат и все бърза за някъде ,не ме гледа в очите ,а когато не си говорим ме гледа и се усмихва ,забелязах как се боричка с другите момчета и се обръща към мен.Чудя се защо е така ,защо с другите момичета се държи нормално а с мен различно?Обърнака съм и то доста знам със него не мога а без него още повече и ме боли от безразличието му понякога....Някакви идеи какво да правя постояно мисля за него и ми е празно когато е далеч...страх ме е че не изпитва нищо към мен .....
Извинете ако съм допуснала грешки....
Извинете ако съм допуснала грешки....