View Full Version : Депресия ?! ..
stefinkaa7
12-23-2012, 16:57
Здравейте !! Не съм много сигурна дали темата ми е за тук (или за раздел секс), но се извинявам предварително, ако не е .. Имам следния проблем .. от 6 месеца съм сама, през това време излизах с 3 момчета, но нищо сериозно .. 2-та ме мотаха само, а другия аз го мотах (беше ми хубаво до знам, че някой ме харесва, но нищо повече !! Знам, че е кофти така да ти правят все пак на мене ми го правиха, но .. няма значение вече). Както разбирате и от 6 месеца съм на сухо, всичките ми приятели ми казват, че заради това съм се натъжила, но аз не мисля така .. Може би и това оказва влияние, но аз по-скоро искам сериозен приятел .. искам някой да ме гушка да ми се радва .. С всеки изминал ден все повече губя надежда, чувствам се много подтисната и сякаш така, ще си остана сама за още дълго време .. Излизам си с приятелите, но не е същото, когато видя някоя влюбена двойка и ми става много тъпо .. Искам просто някой да ме обича !! Не мога да спра да мисля за това, а всички ми казват колкото повече го мисля, толкова по-зле, но какво да направя така се чувствам .. подтисната .. Още по гадното е, че ме навяват все повече мисли да се обадя на бившия, но знам, че само, ще отворя старата рана .. Не знам просто какво да правя .. много ми е болно, не искам повече да съм сама !! ;(
FuCKkK13
12-23-2012, 17:04
какво да правиш ли ? прави секс с някой,ще си по-добре ( предполагам,така го описа) и така ще започнеш да мислиш по добре и съм сигурна че ще си намериш сериозен приятел.. щом на искаш на бившия - недей.... припомни си защо сте се оставили и толкова :) сега са празници нищо не се знае :)
BulgarianBoy92
12-23-2012, 17:05
Ti si na syho ot 6 meseca ami az sam na syho ot 8 godini, a i nikoga ne sam go pravil tova sigorno e zashtoto ne sam jivial vuv BG. No poneje sam tuk sega vuv BG, az si tursa seriozna priatelka no mnogo trudno se namirat. Pone vuv BG. Az sushto imam periodi kogato se chystvam ojasno no te minavat i idvat. Az mislia che kogaot iskash neshto prekaleno mnogo ne se sluchva, mislia tova poneje ne sam imal priatelka ot 8 godini no sam 20 i mnogo iskam priatelka da obicham i da se grija za neia. :)
FuCKkK13
12-23-2012, 17:07
^ :lol:
stefinkaa7
12-23-2012, 17:08
Точно, че по празниците, ще си стоя вкъщи .. Имам с кого да го правя, но не искам понеже много му знае устата и на другия ден целият град, ще знае, а това е минус за мене ..
BulgarianBoy92
12-23-2012, 17:09
какво да правиш ли ? прави секс с някой,ще си по-добре ( предполагам,така го описа) и така ще започнеш да мислиш по добре и съм сигурна че ще си намериш сериозен приятел.. щом на искаш на бившия - недей.... припомни си защо сте се оставили и толкова :) сега са празници нищо не се знае :)
Da pravi bezsmislen sex sus niakoi? Kakuv suvet davash. I shake my head at you.
- Pravi sex no da ima znachenie i da ne e bezsmislen. Pravi go sus niakoi koito obichash :D
stefinkaa7
12-23-2012, 17:09
Ti si na syho ot 6 meseca ami az sam na syho ot 8 godini, a i nikoga ne sam go pravil tova sigorno e zashtoto ne sam jivial vuv BG. No poneje sam tuk sega vuv BG, az si tursa seriozna priatelka no mnogo trudno se namirat. Pone vuv BG. Az sushto imam periodi kogato se chystvam ojasno no te minavat i idvat. Az mislia che kogaot iskash neshto prekaleno mnogo ne se sluchva, mislia tova poneje ne sam imal priatelka ot 8 godini no sam 20 i mnogo iskam priatelka da obicham i da se grija za neia. :)
Вземам те, кажи си номера !! Хаха, мерси, че ме развесели с простотията си .. :)
BulgarianBoy92
12-23-2012, 17:13
Вземам те, кажи си номера !! Хаха, мерси, че ме развесели с простотията си .. :)
Kakvo tova ne beshe prostotia tova beshe istinata :(
FuCKkK13
12-23-2012, 17:13
Da pravi bezsmislen sex sus niakoi? Kakuv suvet davash. I shake my head at you.
- Pravi sex no da ima znachenie i da ne e bezsmislen. Pravi go sus niakoi koito obichash :D
абе шмулио с приятел/познат,за да и мине,а не с някой хванат от дискотеката
FuCKkK13
12-23-2012, 17:15
Точно, че по празниците, ще си стоя вкъщи .. Имам с кого да го правя, но не искам понеже много му знае устата и на другия ден целият град, ще знае, а това е минус за мене ..
ами недей... приятелките ти предполагам знаят в какво състояние си.. излизай с тях,на нг бъди с тях... тогава недей с този... едва ли познаваш само един човек с който просто можеш да правиш секс без после всички да знаят...не говоря за някой хванат от улицата.. ох.. надявам се да разбереш какво имам предвид
BulgarianBoy92
12-23-2012, 17:16
абе шмулио с приятел/познат,за да и мине,а не с някой хванат от дискотеката
No ne mislishl che tova e bezsmislen sex pak poneje kum priatela si tia niama takiva chustva koito shte ima kum gadje.
FuCKkK13
12-23-2012, 17:19
No ne mislishl che tova e bezsmislen sex pak poneje kum priatela si tia niama takiva chustva koito shte ima kum gadje.
извинявай,но дори и да обичаш някой какъв ще е смисъла на секса ви ? ( изключваме хората,които искат да си имат дете + удоволствието като причина,щото и при двата случая го има) какво ? ще работиш докато правиш секс ? ще пишеш романи ? ще мислиш за паранормални неща ? проявяват ти се свръхестествените способности ?
BulgarianBoy92
12-23-2012, 17:24
извинявай,но дори и да обичаш някой какъв ще е смисъла на секса ви ? ( изключваме хората,които искат да си имат дете + удоволствието като причина,щото и при двата случая го има) какво ? ще работиш докато правиш секс ? ще пишеш романи ? ще мислиш за паранормални неща ? проявяват ти се свръхестествените способности ?
When you love someone and you have sex with them you are making love to them it is just another way to show your love towards them. If we are talking about the feelings of sex than she could easily use a vibrator, dildo, or fingers to get the feeling she wants that she would get if she were to have sex with a friend, which she doesn't love or have any strong feelings towards him...
FuCKkK13
12-23-2012, 17:26
оф.. тия 8 години доста ти се отразяват на сивото вещество откъм сексуални разсъждения...
BulgarianBoy92
12-23-2012, 17:28
Why? Dont you think a person should have sex with a person they love not with a friend that they dont have feelings towards? I think it is because you live in Bulgaria and I lived in the US 9 years maybe that is why. But that is an awful advice you give. Zahsto si gubia vremeto da ti dam akul kato ti si na 16 godini... Poneje ti si sigorno si zagybila destvenestasi kogato si bila na 12 i za teb niama znachenie dali go pravish sus lybimia ili sus priatela si. A i sigorno ne si imala istinski priatel do sebesi.
stefinkaa7
12-23-2012, 17:32
ами недей... приятелките ти предполагам знаят в какво състояние си.. излизай с тях,на нг бъди с тях... тогава недей с този... едва ли познаваш само един човек с който просто можеш да правиш секс без после всички да знаят...не говоря за някой хванат от улицата.. ох.. надявам се да разбереш какво имам предвид
Ами знаят да, но всичките, ще са с приятелите си .. къде да се слагам и аз .. :)
BulgarianBoy92
12-23-2012, 17:49
Podigravash li mi se?
stefinkaa7
12-23-2012, 17:51
Podigravash li mi se?
Не искам да съм груба, замисли се сам .. :)
NomNomNom
12-23-2012, 17:56
Ахахаахаха, епик уин.
Мацка, не се стягай, усмихни се, мъжете харесват весели жени.
Пръскай енергия, не се занимавай толкова много си мислене за тези неща - чети си, учи си, работи си, пък мъжете сами ще си дойдат, като те видят, че си заета.
BulgarianBoy92
12-23-2012, 17:56
Не искам да съм груба, замисли се сам .. :)
trudno mi e da razbera sarcasam koito pishesh vuv interneta no. Ako mojesh da mi obiasnish zashto da e prostotia?
stefinkaa7
12-23-2012, 17:59
NomNomNom, така като го казваш изглежда много лесно, но същност не е .. Едвам издържам вече да се правя, че ми е все тая .. не искам повече да съм самичка .. ;((
trudno mi e da razbera sarcasam koito pishesh vuv interneta no. Ako mojesh da mi obiasnish zashto da e prostotia?
Почни да пишеш на кирилица "BULGARIAN"Boy92 ....
BulgarianBoy92
12-23-2012, 18:11
Почни да пишеш на кирилица "BULGARIAN"Boy92 ....
niamam Bulgarska klaviatyra i laptopa mi e ot shtatite. A puk nemoga da pisha na BG. Ako iskash shte pisha na Angliski?
Ахахаахаха, епик уин.
Мацка, не се стягай, усмихни се, мъжете харесват весели жени.
Пръскай енергия, не се занимавай толкова много си мислене за тези неща - чети си, учи си, работи си, пък мъжете сами ще си дойдат, като те видят, че си заета.
Именно.
И кирилицата е задължителна!!!
NomNomNom
12-23-2012, 18:25
niamam Bulgarska klaviatyra i laptopa mi e ot shtatite. A puk nemoga da pisha na BG. Ako iskash shte pisha na Angliski?
Не виждам да блестиш нито с интелект, нито с кой знае какви зрели възгледи за живота, та и да си повтаряш, че си бил в щатите, нито някой ще те вземе на сериозно, нито някой ще ти се възхищава, нито това ще ти изкара образованието и професията.
И който се е държал толерантно с теб, имай предвид, че е бил твърде мил, че да ти каже - слез на земята, младеж.
В момента всички те четат и ти се подиграват.
Влюбен съм :oops: и двете мнения на NomNomNom са за отличен !
stefinkaa7
12-23-2012, 18:45
Много влюбени станахте тука .. :d
FuCKkK13
12-23-2012, 18:50
Не виждам да блестиш нито с интелект, нито с кой знае какви зрели възгледи за живота, та и да си повтаряш, че си бил в щатите, нито някой ще те вземе на сериозно, нито някой ще ти се възхищава, нито това ще ти изкара образованието и професията.
И който се е държал толерантно с теб, имай предвид, че е бил твърде мил, че да ти каже - слез на земята, младеж.
нещо такова се опитах да кажа,но нямам нерви с това писане да се занимавам с него.. бърка ми в душичката ми бърка
FuCKkK13
12-23-2012, 18:50
и за тоя дето няма кирилица - пишеш кирилизатор в гугъл и ти излиза.. там пишеш в едното поле както пишеш сега и то ти го изкарва на бг...
Много влюбени станахте тука .. :d
Да ма тя не ме обича шоту е заета ;( ... Но теб те обичам също :D :D
BulgarianBoy92
12-23-2012, 18:54
Моляти се не ме знаеш тада говориш така. Ъчех вув колей , провесята която следвах беше космически ингинер. Прекуснах колейа защото ми бяха обещали проби вув ботев вратса а винаги ми е било метчта да играя футбол, но ме излугаха. Много сте злобни тук, какув е този форум. И не разбирам какво има да се подиграва понейе аз сам си сподели че не сам имал прятелка и че сам дествен. И сам си дал мнението че тя не трябва да прави секс сус прятел ами сус някои които обича? \&яуот;Оставам си сус мисалта че когато момиче кайе че няма момчета вув БГ то истината че момичетата са кърви вув БГ - както софрон го каза\&яуот; Ти какво образование имаш и интелецт та да ми казваш че нямам интелект. И какви са твоите зрели вузгледи за йивот тада судиш кои има и кои няма. Моляти се ако правиш сех сус прятел които ти е само фуцк буддъ добре, но не мислиш ли че сех ще буде по добре сус някои които обичас и тои теб.
FuCKkK13
12-23-2012, 18:55
^ иди се гръмни.. казах ти къде да намериш,че да пишеш на бг ...
Абе брато млъкни не разбра ли че се излагаш яко ?
stefinkaa7
12-23-2012, 18:56
Да ма тя не ме обича шоту е заета ;( ... Но теб те обичам също :D :D
Уееееееее най-накрая някой да ме обичааааааааааа !! ;dd
Приятно ли е усещането :D ?
stefinkaa7
12-23-2012, 19:00
Приятно ли е усещането :D ?
Дааааааааа, много !! :d
FuCKkK13
12-23-2012, 19:00
Моляти се не ме знаеш тада говориш така. Ъчех вув колей , провесята която следвах беше космически ингинер. Прекуснах колейа защото ми бяха обещали проби вув ботев вратса а винаги ми е било метчта да играя футбол, но ме излугаха. Много сте злобни тук, какув е този форум. И не разбирам какво има да се подиграва понейе аз сам си сподели че не сам имал прятелка и че сам дествен. И сам си дал мнението че тя не трябва да прави секс сус прятел ами сус някои които обича? \&яуот;Оставам си сус мисалта че когато момиче кайе че няма момчета вув БГ то истината че момичетата са кърви вув БГ - както софрон го каза\&яуот; Ти какво образование имаш и интелецт та да ми казваш че нямам интелект. И какви са твоите зрели вузгледи за йивот тада судиш кои има и кои няма. Моляти се ако правиш сех сус прятел които ти е само фуцк буддъ добре, но не мислиш ли че сех ще буде по добре сус някои които обичас и тои теб.
да.. момичетата в бг са курви - евала... :?
BulgarianBoy92
12-23-2012, 19:01
Абе брато млъкни не разбра ли че се излагаш яко ?
Мението е излагаця? От кога? И защо се излагам?
BulgarianBoy92
12-23-2012, 19:03
да.. момичетата в бг са курви - евала... :?
Не всичките но ти така го каза да ходи да чука прятел някакув.
stefinkaa7
12-23-2012, 19:03
Ей, ей .. ако, ще се карате, МОЛЯ минете на лични съобщения !! :)
FuCKkK13
12-23-2012, 19:07
Не всичките но ти така го каза да ходи да чука прятел някакув.
офффффффффффффффффффффффф фффф не не не... разсъждаваш като 13 годишен,поправка като 10 годишен.... това е нужда.. както да ходиш до тоалетната.... когато си свикнал да правиш секс и после спреш това влияе и на психика и всичко.. тя има нужда от секс.. за това няма да е безсмислен секс.... а това,че ще е веднъж или два пъти,а НЕ ежедневно точно това НЕ я прави курва...аз спирам до тука,някой друг да се мъчи да налее огън във вода
Не бе брато нямам нищо против теб , освен тва че пренебрегваше кирилицата и не спираш да се правиш на много компетентен и преуспял .. Дори не съм прочел какво си писал в предните ти мнения защото ме заболяват очите да го чета тва .. Мирни се малко кво се палиш .
++ Темата е за любоввввв нека има обич , без караници :D
BulgarianBoy92
12-23-2012, 19:12
Ако и се прави секс мойе да мастурбира. Просто да прави секс сус прятел е толкова хубаво защото няма да има емоцято която ще има сус гадйето което харесва. не сам ли прав, и пук мисалта че си рпавил секс сус прятел ще остане вув ъмати.
офффффффффффффффффффффффф фффф не не не... разсъждаваш като 13 годишен,поправка като 10 годишен.... това е нужда.. както да ходиш до тоалетната.... когато си свикнал да правиш секс и после спреш това влияе и на психика и всичко.. тя има нужда от секс.. за това няма да е безсмислен секс.... а това,че ще е веднъж или два пъти,а НЕ ежедневно точно това НЕ я прави курва...аз спирам до тука,някой друг да се мъчи да налее огън във вода
stefinkaa7
12-23-2012, 19:14
Да Ви споделя .. малко по-късно, ще излизам с момчето, за което казах, че ще се раздрънка .. ииииииииии така се чудя дали да "изгоря" или да се сдържа .. :d
FuCKkK13
12-23-2012, 19:15
МАСТРУБАЦИЯТА НЕ Е КАТО СЕКСА !!! тя иска да прави секс щото и се прави.. заради усещането не заради чувства ...... не си компетентен - млъкни .... издържал си 8 години без секс - ми нищо не си издържал ако не си го праивл ... има огромна ралзика да правиш редовен секс и да търпиш 8 години без след това и да не си правил и да търпиш.. във втория случай нищо не търпиш щото не си го изживявал и не знаеш какво всъщност търпиш.. а сега напусни съобщенията ми,а в темата пиши колкото искаш............ и как като липсва човек който я обича да прави секс с него ми обясни.. със стената ли да прави секс.. изчезни 12 годишния
FuCKkK13
12-23-2012, 19:16
Да Ви споделя .. малко по-късно, ще излизам с момчето, за което казах, че ще се раздрънка .. ииииииииии така се чудя дали да "изгоря" или да се сдържа .. :d
изтърпи,а в следващите дни си помисли с кой може,пофлиртувай с някой и така... така поне за малко ще ти олекне един вид
BulgarianBoy92
12-23-2012, 19:17
Прав си. Но един вапрос. хаиде да кайем че си намираш прятелка. И наъчаваш че преди ти да се появиш се нъйдаела от секс и го е правила сус някакув от ълицата или сус наин прятел. Това нямали малко да те тормози като знаеш че наиня прятел я чъкал? Няма ли да бъдеш по спокоен като наъчиш че е правила мастърбаця вместо да чъка прятеля си?
Не бе брато нямам нищо против теб , освен тва че пренебрегваше кирилицата и не спираш да се правиш на много компетентен и преуспял .. Дори не съм прочел какво си писал в предните ти мнения защото ме заболяват очите да го чета тва .. Мирни се малко кво се палиш .
++ Темата е за любоввввв нека има обич , без караници :D
Излез с мен :D , аз няма да кажа на никой !
FuCKkK13
12-23-2012, 19:19
Прав си. Но един вапрос. хаиде да кайем че си намираш прятелка. И наъчаваш че преди ти да се появиш се нъйдаела от секс и го е правила сус някакув от ълицата или сус наин прятел. Това нямали малко да те тормози като знаеш че наиня прятел я чъкал? Няма ли да бъдеш по спокоен като наъчиш че е правила мастърбаця вместо да чъка прятеля си?
к'фо беееееееее тогава дай да правим секс като се омъжим/оженим че да знаем че е нямало никой преди нас там долу............. офффффффффффффффффффф
shmatarok
12-23-2012, 19:22
Авторке, ако мислиш, че няма да можеш да се справиш с евентуалните последствия, какъв е смисълът да предприемаш действията, които ще доведат до тях?
Иначе спри да го мислиш това толкова. Ако ти е до физическите нужди, винаги можеш да си намериш приятелче с привилегии, ако вече мислиш, че това няма да ти е достатъчно, а искаш и по-емоционално обвързване, недей да мислиш постоянно за това. Колкото повече се вглъбяваш в мисълта, че искаш гадже, толкова повече ще се отчайваш :Д Живей си живота, започни ново хоби, спортувай, прави това, което ти харесва и някой ден и теб ще те огрее. :)
stefinkaa7
12-23-2012, 19:22
Излез с мен :D , аз няма да кажа на никой !
Хаха, далечко си ми .. Аз съм от Лясковец, област Велико Търново .. :d
stefinkaa7
12-23-2012, 19:24
Авторке, ако мислиш, че няма да можеш да се справиш с евентуалните последствия, какъв е смисълът да предприемаш действията, които ще доведат до тях?
Иначе спри да го мислиш това толкова. Ако ти е до физическите нужди, винаги можеш да си намериш приятелче с привилегии, ако вече мислиш, че това няма да ти е достатъчно, а искаш и по-емоционално обвързване, недей да мислиш постоянно за това. Колкото повече се вглъбяваш в мисълта, че искаш гадже, толкова повече ще се отчайваш :Д Живей си живота, започни ново хоби, спортувай, прави това, което ти харесва и някой ден и теб ще те огрее. :)
Само дето този ден ми се вижда много дaлекоо .. ;x
BulgarianBoy92
12-23-2012, 19:24
Просто не го прави сус прятел защото ще го заблодиш или защото винаги ще ти бъде вув ъма, няма смисал да спорим повече аз постигна ъдоволствието да изнервя някои тази вечер :)
shmatarok
12-23-2012, 19:25
БгМомче, разсъждаваш много странно. Представи си, че си хванеш приятелка, която не е девствена. Това няма ли да те тормози, все пак някой я е чукал преди теб?
Или си представи, че ти си бил с няколко момичета, преди да срещнеш сегашното ти гадже. Няма ли да те е срам от себе си, че не си чист и неопетнен? 8-)
shmatarok
12-23-2012, 19:26
Само дето този ден ми се вижда много дaлекоо .. ;x
ще ти се вижда, щото си си го навила на пръста като фикс-идея. Опитай се да не се вглъбяваш в това и си живей животеца. :)
BulgarianBoy92
12-23-2012, 19:32
Ами ако аз се срещам или ги вийдам всеки ден или тя ги вийда всеки ден да ще ме нерви много няма да издурйа. Понейе ще знам че тези са я чъкали но ако наприме 100 хора са ъа чъкали никога няма да сам сус нея. И няма да ме е срам че сам дествен и пурвя пут ми е сус нея, дайе на ная мойе да и хареса понейе сам се запазил, а пук ако не ми пъсне защото сам дествен , тя ми рпави ослъга да не си гъбя времето сус нея. Но тогава ако аз сам чъкал много и тя е дествена, ще ме е срам защото не сам я срешнал по рано :/ и ще направя всичко по моите осиля да остане сус мен
БгМомче, разсъждаваш много странно. Представи си, че си хванеш приятелка, която не е девствена. Това няма ли да те тормози, все пак някой я е чукал преди теб?
Или си представи, че ти си бил с няколко момичета, преди да срещнеш сегашното ти гадже. Няма ли да те е срам от себе си, че не си чист и неопетнен? 8-)
BulgarianBoy92
12-23-2012, 19:38
Този кирилизатор нещо не ми превейда правилно текста (prevejda)
Знаеш ли,разбери че да си със някой означава да харесваш него/нея,а не това че ти обръща внимание.
По темата,не го мисли много,отпусни се нямай големи очаквания всичко ще си дойде на мястото и ще сгрешиш ако отидеш обратно при бившия,който след това разправя че сте го правили,според мен това е изключително гадно и долно от негова страна и само се замисли,що за човек да разказва на всички за вашите интимни отношения ;)
anonymous908491
12-23-2012, 20:10
Хаха, далечко си ми .. Аз съм от Лясковец, област Велико Търново .. :d
Само мъж ли ти трябва ?
Има едно прекрасно момиче от твоя град, което не би ти отказало, ако е само за секс.
stefinkaa7
12-23-2012, 20:14
Кое е това момиче? Може би, я знам .. :D
Ambiguous
12-23-2012, 22:08
Нормално е да се чувстваш така, Лясковец е град на програмисти, където всички са устремени да увсоят тънкостите на С++ като им остава малко време за интимни занимания.
Mr.Killer
12-23-2012, 23:52
Абе друго си е да е девствена. Ако момичето ти има опит ,а ти нямаш се получава малко кофти. Не си толкова уверен. В днешно време е трудно да намериш девственица ,тъй като се таковат от малки. Ама сега няма да му търся кусури. На каквато попадна такава. :D
stefinkaa7
12-24-2012, 05:49
Хехе, я виж ти .. колко знаете за града ми, а аз си мислих, че не сте го чували дори .. :D
Niakoitam
12-24-2012, 12:21
Егати и споровете в тая тема.
А на FuCKkK13 пък да и имам разсъжденията и проблемите в тая тема.Сърби те съответно значи трябва да се изчукаш като женско куче с който пръв ти се натъмани ама за предпочитане да ти е по близък.
Към авторката.Отпусни се и спри да градиш стени около себе си.Ти си момиче така че вероятността да те свалят е много по-голяма.Не си играй с чувствата на хората и не се занимвай с някой,защото те кефи как ти тича по гъзленцето.Свали се с някои,който ти харесва външно и най-вече вътрешно и се спусни по течението пък каквото стане.Не търси някой,който прилича на 100, че даже и на 90% на бившият ти.А ако целта ти е само и единствено някой плейбой да те прочеша прикрита под думите за желаната любов...ами и това не е толкова трудно.Момиче си все пак, все ще се намери някой желаещ и за тази процедура. :)
youonlyliveonce
12-24-2012, 15:21
ТВОЕТО е излагация.
ALetterFromTheSky
12-24-2012, 15:42
А на FuCKkK13 пък да и имам разсъжденията и проблемите в тая тема.Сърби те съответно значи трябва да се изчукаш като женско куче с който пръв ти се натъмани ама за предпочитане да ти е по близък.
Към авторката.Отпусни се и спри да градиш стени около себе си.Ти си момиче така че вероятността да те свалят е много по-голяма.Не си играй с чувствата на хората и не се занимвай с някой,защото те кефи как ти тича по гъзленцето.Свали се с някои,който ти харесва външно и най-вече вътрешно и се спусни по течението пък каквото стане.Не търси някой,който прилича на 100, че даже и на 90% на бившият ти.А ако целта ти е само и единствено някой плейбой да те прочеша прикрита под думите за желаната любов...ами и това не е толкова трудно.Момиче си все пак, все ще се намери някой желаещ и за тази процедура. :)
Ето това !!!
аз също не бях правила секс мноого време, но се случи с най-прекрасното момче и чакането си заслужаваше. Ужасно е в началото, но си стоях на гъза и се занимавах с други неща... спри да умираш на ината си и нагоните и то само ще се случи .
stefinkaa7
12-24-2012, 15:53
Не съм умряла за секс, както вече Ви казах .. Искам просто нежност .. Ииии не! Определено не търся като бившия си! Той беше просто ужасен .. но нали знаете човек като е самотен и тъжен си мисли само за хубавите моменти, а и аз по принцип не съм злопаметна и много лесно мога да простя .. :)
ALetterFromTheSky
12-24-2012, 15:56
Добре, щом не е само за липсата на секс, е още по-гадно и освен да чакаш или да се зарибяваш( много гадна дума) друго няма какво да направиш. Успех :)
stefinkaa7
12-24-2012, 16:10
Ами май аз, ще си чакам .. Писна ми да ги "гоня" пък дано се намери скоро и мен някой да хареса .. :D
FuCKkK13
12-24-2012, 16:11
приятели с привилегии да ти говори нещо ?
Niakoitam
12-25-2012, 07:33
приятели с привилегии да ти говори нещо ?
Такова животно за мен НЕ съществува.Това е някаква странна кръстоска между приятелство и любов, облечена в красивите дрехи на широкоскроеността и човешкото развитие ала 21ви век сме,което по същество не е нито приятелство нито любов тъй като се отива половин крачка по нависоко,но надделява страха или нежеланието тази крачка да се довърши напълно преминавайки в любов.Един вид нали сме приятели и ще си се използваме когато няма никой друг за целта :)
stefinkaa7
12-25-2012, 09:11
Аз си имам един такъв "приятел" .. Правихме го 2 пъти след като скъсах с приятеля си, но прекратих взаимоотношенията ни, защото усетих как започнах да се влюбвам в него, а той не е за сериозни връзки .. но сега като не съм го правила отдавна сериозно се замислям дали да не му предложа .. :D Знам, че няма да ми откаже, но после най-вероятно, ще съжалявам .. Да послушам ума си и да чакам някой, да ме хареса или да си направя кефа, но после да съжалявам .. :d
FuCKkK13
12-25-2012, 12:41
Такова животно за мен НЕ съществува.Това е някаква странна кръстоска между приятелство и любов, облечена в красивите дрехи на широкоскроеността и човешкото развитие ала 21ви век сме,което по същество не е нито приятелство нито любов тъй като се отива половин крачка по нависоко,но надделява страха или нежеланието тази крачка да се довърши напълно преминавайки в любов.Един вид нали сме приятели и ще си се използваме когато няма никой друг за целта :)
и лошото ако и двамата са съгласни,знаят,че няма да е нищо повече и са свободни е ?
Здравейте !! Не съм много сигурна дали темата ми е за тук (или за раздел секс), но се извинявам предварително, ако не е .. Имам следния проблем .. от 6 месеца съм сама, през това време излизах с 3 момчета, но нищо сериозно .. 2-та ме мотаха само, а другия аз го мотах (беше ми хубаво до знам, че някой ме харесва, но нищо повече !! Знам, че е кофти така да ти правят все пак на мене ми го правиха, но .. няма значение вече). Както разбирате и от 6 месеца съм на сухо, всичките ми приятели ми казват, че заради това съм се натъжила, но аз не мисля така .. Може би и това оказва влияние, но аз по-скоро искам сериозен приятел .. искам някой да ме гушка да ми се радва .. С всеки изминал ден все повече губя надежда, чувствам се много подтисната и сякаш така, ще си остана сама за още дълго време .. Излизам си с приятелите, но не е същото, когато видя някоя влюбена двойка и ми става много тъпо .. Искам просто някой да ме обича !! Не мога да спра да мисля за това, а всички ми казват колкото повече го мисля, толкова по-зле, но какво да направя така се чувствам .. подтисната .. Още по гадното е, че ме навяват все повече мисли да се обадя на бившия, но знам, че само, ще отворя старата рана .. Не знам просто какво да правя .. много ми е болно, не искам повече да съм сама !! ;(
Хах, не си само ти :D И аз искам да обичам, ама да няма кого е кофти... ;( :д
Niakoitam
12-26-2012, 07:48
и лошото ако и двамата са съгласни,знаят,че няма да е нищо повече и са свободни е ?
...ами е че хората не сме някакви роботи и не можем да си контролираме чувствата ОСОБЕНО ако задълбаем повече даже и понякога да се правим на много силни и независими,които го правят само за кефа си.Никой не може да знае нищо.Затова и не обичам да давам такива обещания,които не съм сигурен,че мога да изпълня.Обещания свързани с чувствата.Авторката ти даде един много добър пример.И в един момент единият се влюбва пък другият само си го вее и следват ред сълзи,ред сополи,ред драми,че даже понякога се започва и с взимане на отчети за всяка крачка.
FuCKkK13
12-26-2012, 08:41
...ами е че хората не сме някакви роботи и не можем да си контролираме чувствата ОСОБЕНО ако задълбаем повече даже и понякога да се правим на много силни и независими,които го правят само за кефа си.Никой не може да знае нищо.Затова и не обичам да давам такива обещания,които не съм сигурен,че мога да изпълня.Обещания свързани с чувствата.Авторката ти даде един много добър пример.И в един момент единият се влюбва пък другият само си го вее и следват ред сълзи,ред сополи,ред драми,че даже понякога се започва и с взимане на отчети за всяка крачка.
аз знам случай как и двамата после искат да са заедно... братовчедка ми,една година вече са заедно ... ако пробва нищо не губи,а и винаги можеш да се отдръпнеш ако знаеш кога де... щото някой си се забравят и тогава следват сополи и сълзи
Niakoitam
12-27-2012, 07:57
аз знам случай как и двамата после искат да са заедно... братовчедка ми,една година вече са заедно ... ако пробва нищо не губи,а и винаги можеш да се отдръпнеш ако знаеш кога де... щото някой си се забравят и тогава следват сополи и сълзи
Случва се понякога,но по-рядко.В случая братовчедка ти и момчето е можело да прескочат тази междинна стъпка и да го карат директно на любов.Явно просто в случая и на двамата нещо не им е стискало замалко и са решили да минат с тоя номер.Но както казах това често не става.Трудно е да знаеш кога да се отдръпнеш пък и да не говорим ако някои намери любовта.Как ще се почувства едно дете ако му отмъкнеш играчката? А как ще се почувства някой ако му отмъкнат под носа секс забавлението и няма ли често да се стреми да го отдалечи от човека,който му е взел това забавление?