rbd_fenka95
12-23-2012, 19:22
Много харесвам едно момче ,но не знам как да подходя ,не ми се чака той да направи първата крачка ,по-скоро аз ще я направя някакви идеи как да стане без да му стана досадна но и да се получи?Как да разбера дали ме харесва или не изпитва нищо към мен едно момче?
bitchwolf
12-23-2012, 19:35
Леко и постепенно ставай част от заниманията му. Имам предвид да бъдеш част от хората, с които разговаря сравнително по-често от останалите рандом хора, но не прекалено често и денонощно. През ден през два (за писане в скайп примерно, ако нямате възможност да се виждате). Ако сте от едно училище или един клас..всъщност, ако сте ученици можеш чат пат в някое голямо да ходиш с него до магазин/лафка. Когато едно момче си общува с някое момиче и евентуално открият някакви общи теми и като цяло, ако си прекарват готино (непринудено, разпускащо, забавно) (мисля, че момчетата като цяло не обичат задължаващите неща) той започва да си пуска мухи за нея. Разковничето е в общуването. (моля момчета да едитват, ако имам пробойни в логиката :) )
И втф чак сега се загледах..говориш за първа крачка, значи има все пак някакъв прогрес или първа крачка като цяло в отношенията ви? И ако е първа крачка за към "гажита" как така да не му станеш досадна?
rbd_fenka95
12-23-2012, 21:03
Ами да открия че вместо ,че има прогрес като го заговарям ,му досаждам...да в едно учелище сме и един клас от тази година.Вмисъл повечето аз го заговарям питам го например как си и такива ,но не мога да разбера дали съм му безразлична защото съм го забелязала да ме гледа доста пъти всеки час по-точно де нали сме си все заедно в един клас....
andylife
12-24-2012, 01:44
Ами първо, няма как да направи първата крачка защото, не се знае изобщо харесва ли те и, или пък може да те харесва но да го крие (срам го е... по-принцип рядко се срещат такива момчета, който крият нещо към противоположния пол, все се издават с някоя идиотска постъпка или нещо от сорта) та както и да е. Второ, вие женските понякога сте ми много странни и леко глуповати. Никога не прекалявай с това от сорта на (как си, как минава денят ти, как мина и т.н. защото съм сигурен че разговорите ви не траят дълго) като цяло трудно ще завържеш обща тема така повярвай, ама ние не сме гадатели, разберете го, не мисля че все ние трябва да сме инициаторите на разговорливите теми. Просто бъди по-оригинална, започни с нещо по-естествено, бъди различна покажи му го! Трето, ако искаш наистина да разбере че си хлътнала (зверски, ако е така) играй си с него (под игра, имам в предвид) гледай го по-често, интересувай се от него, закачай го, гледай да си в по-близка дистанция до него и (компанията му ако има такава) баламосвай го, накарай го да ти отделя повече време от колкото на ("приятелчетата") и така, комплиментите също са задължителни. Също, ако си засичате погледите в скучните часове и, се гледате по-продължително или просто го гледай докато не те погледне, плези му се, усмихвай му се, ще свърши адски добра работа повярвай ми. (ВАЖНО Е!) И като за край, естествено това всичко в (Трето) ще свърши доста добра работа, ако и той изпитва някакви симпатии, дори и да са само симпатии, ти ще ги разбулиш, с това всичко което ти казах. Най-важното, само внимавай да не е бройкаджия че става лошо за теб, ако си хлътнало здраво бързо ще заминеш или ще останеш в списъка с нощните авантюри. (Ако ме разбираш, ти си знаеш.) !
Хайде успех :)