PDA

View Full Version : Какво означава когато мислиш секи ден постоянно за един човек?

Alexandrabe
12-24-2012, 16:59
Какво означава когато мислиш всеки ден постоянно за един човек? постоянно мисля за едно момче дори незнам защоооооооооо не ми се разказва цялата ни история просто незнааааам:( много искам да го видя не съм го виждала отдавна а когато го видя се променям смисъл че се притеснявам.... знам че тои иска да бъде с мен но преди аз не исках и от много отдавна не сме се виждали и сега него го няма замина при майка си в Свовакия и ще се върне след празниците офф:( постоянно мисля за него защооо:( имам много причини да не мога да бъда с него но като чели искам когато го видя и когато неговите фр почнат да ме закачат а тои само ме гледа странно и усмихнат се дразня . Дразнясе от мисълта че постоянно ми е главата дори понякога го санувам офф не искам да мисля за него.Много съм объркана:(.Кажете ми какво трябва да означава според вас това че постоянно мисля занего и една малка част от мен постоянно иска да го види,когато ми пиши и нещо тупти в мене .. не сърцето ами незнам .Само знам че искам пак да го видя пак даме целуне и пак даме прегърне и аз него .Защо?;с
оф моля без обиди и тъпи базици :)

Elli *
12-24-2012, 17:41
Защото го обичаш ?

Alexandrabe
12-24-2012, 17:55
Защото го обичаш ?

не, не го обичам,поне за това съм сигорна;д

Elli *
12-24-2012, 17:59
Еми, значи го харесваш много :Д
И как така си сигурна ?

Alexandrabe
12-24-2012, 18:02
Еми, значи го харесваш много :Д
И как така си сигурна ?

имам жестоки причини това чувство към него да не може да испитвам .Дори ме е яд че постоянно мисля за него :@@@@@@@@@@@@@@@@@ не искам не искам :@@@

Kaena Smith
12-24-2012, 18:04
не, не го обичам,поне за това съм сигорна;д

Отричане,един от симптомите...Честито,
влюбена си!

Alexandrabe
12-24-2012, 18:06
Отричане,един от симптомите...Честито,
влюбена си!

ужъс:((((((((((((

Kaena Smith
12-24-2012, 18:08
ужъс:((((((((((((

Спокойно,не е "болка за умиране". :D
Това е просто чувство,преживява се...

granger
12-24-2012, 18:09
ужЪс?
Моля те, образовай се.

Онтопик : да, може и да не си влюбена,а привлечена, все тая.Пак е кофти,ако е несподелено.

FuckedUp
12-24-2012, 18:10
сигорна;д

Влизай в часовете по БГ, окей? плс.

~The Smile~
12-24-2012, 18:10
Първо хвани учебника по български. Нуждаеш се.. И да-влюбена си.
Амм...на колко си?

Alexandrabe
12-24-2012, 18:11
Спокойно,не е "болка за умиране". :D
Това е просто чувство,преживява се...

много искам да го видя за да разбера какво чуствам точно,защото съм много объркана.....но чак догодина ;д:( чесно казано искам да се изясня със себе си

marilyn
12-24-2012, 18:11
Трябва да забранят на неграмотните да се влюбват, защото ми писна да чета такива писаници....

Харесваш го много, мислиш постоянно за него, защото си нямаш друга работа... абе ще ти мине, не се бой!

Alexandrabe
12-24-2012, 18:12
ужЪс?
Моля те, образовай се.

Онтопик : да, може и да не си влюбена,а привлечена, все тая.Пак е кофти,ако е несподелено.

споделено е но аз не съм сигорна в себе си нещо

Alexandrabe
12-24-2012, 18:14
Влизай в часовете по БГ, окей? плс.

един като направи забележка за писането и всички почват простоне съм свикнала да пиша на бг и за това..

~The Smile~
12-24-2012, 18:15
споделено е но аз не съм сигорна в себе си нещо

Може би искаш да кажеш сигУрна? :)

~The Smile~
12-24-2012, 18:16
един като направи забележка за писането и всички почват простоне съм свикнала да пиша на бг и за това..

Има си фонетична за тая работа...

Alexandrabe
12-24-2012, 18:16
Трябва да забранят на неграмотните да се влюбват, защото ми писна да чета такива писаници....

Харесваш го много, мислиш постоянно за него, защото си нямаш друга работа... абе ще ти мине, не се бой!

истъркахте се с тва Неграмотните пффф.... да гледаме темата не как съм писала|-( искам мнения не да ме критикувате кви грешки съм правила

Kaena Smith
12-24-2012, 18:18
Драматизираш,а ?

Влюбена ли съм,трябва да разбера себе си,толкова съм объркана...колко клиширано само!
Стегни се и реши какво искаш/чувстваш!

CoNviCt
12-24-2012, 18:18
Никога няма да се изтърка.

Alexandrabe
12-24-2012, 18:19
абе ай гледаите си работата басииииии ви да не сте много грамотни пффф. ИСКАМ МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА НЕ КЪДЕ СЪМ СГРЕШИЛА НА УЧИТЕЛИ ЛИ ЩЕ СЕ ПРАВИТЕ оф отчаях се вече

~The Smile~
12-24-2012, 18:24
абе ай гледаите си работата басииииии ви да не сте много грамотни пффф. ИСКАМ МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА НЕ КЪДЕ СЪМ СГРЕШИЛА НА УЧИТЕЛИ ЛИ ЩЕ СЕ ПРАВИТЕ оф отчаях се вече

Еми,постарай се да не пишеш с грешки,за да не те критикуваме!

Alexandrabe
12-24-2012, 18:26
Еми,постарай се да не пишеш с грешки,за да не те критикуваме!

много ми е здухано не мога да се старая ;д ;с

Elli *
12-24-2012, 19:13
сдухано*

Alexandrabe
12-24-2012, 19:24
сдухано*

МЕН МЕ КЕФИ СЪС З!!!!!!!!! ЗВУЧИ ПО ЗВУЧНООООООО!

bitchwolf
12-24-2012, 19:29
означава, че свободното ти време ти идва в повече

~The Smile~
12-24-2012, 19:56
Сдухано*

+1
:D

New_Teen_Mashine
12-24-2012, 21:20
знаеш ли в повечето случай простите хора нямат добра връзка, защото са елементи а ти явно си елементарна или просто някаква дребна.
Никой не ти се прави на учител, ти сама си влязла тук. :)))

Alexandrabe
12-25-2012, 08:56
знаеш ли в повечето случай простите хора нямат добра връзка, защото са елементи а ти явно си елементарна или просто някаква дребна.
Никой не ти се прави на учител, ти сама си влязла тук. :)))

a ti znaesh li che teq kato tebe deto se praqt na mnogo kompetentni na jivo sa pulna skrub, vari se shibai nqkade i se pravi na golqmata rabota........ pitam za MNENIEEEE ne da mi se praite i dao bijdate ,koi/koq si ti che da me obijdash prosta,elementarna , na jivo shte se razberekoi e prost i elementaren , smeshka

Elli *
12-25-2012, 09:17
Виж сега, вместо да си вземеш поука от първия път, в който те поправихме, ти почваш да пишеш все по-грешно и на латиница. Латиницата е забранена. Когато изразим мнение, ти отричаш, обиждаш и т.н. Мисля, че ти сама не знаеш какво чувстваш и мислиш и си изливаш тук агресията. Успокой се малко, напиши всички грамотно и ще ти помогнем.

3oPuTy
12-25-2012, 09:23
Е как очакваш да ти отговорим по темата като едвам се чете?!Аз,например,на поне 5-6 места не разбрах к'во си искала да напишеш о.О

По темата:Превземаш се прекалееено много :? Ама споко,при навлизането в пубертета доста деца са така :)

Alexandrabe
12-25-2012, 09:42
Е как очакваш да ти отговорим по темата като едвам се чете?!Аз,например,на поне 5-6 места не разбрах к'во си искала да напишеш о.О

По темата:Превземаш се прекалееено много :? Ама споко,при навлизането в пубертета доста деца са така :)

къв пубертет ко нещо аз съм на 17 години ,просто се чудя какво да правя, не си била разчела на няколко места хахаха превземки ... нека д приключваме .Не искам вече никой да пише няма смисъл като се правите на голямата работа

ай ай чао

3oPuTy
12-25-2012, 09:46
Ами ако си прочетеш първия пост ще схванеш за к'во иде реч ... А щом си на 17 години - лошо,много лошо.Разсъждаваш и се изказваш като 12-13 годишно дете :?

Alexandrabe
12-25-2012, 09:49
Ами ако си прочетеш първия пост ще схванеш за к'во иде реч ... А щом си на 17 години - лошо,много лошо.Разсъждаваш и се изказваш като 12-13 годишно дете :?

кои расъждава лошоооо бееее зле и как да не обиждам ,ко е му е лошото,оф няя си боля главата с вас .Я ми покажи този първия пост за да видя какво не съм написала както трябва, како дето разбираш много????????????

Alexandrabe
12-25-2012, 09:50
я по добре ми кажете как да заключа темата че да не се правите много много на компетентни, разбирачи такива

granger
12-25-2012, 09:51
коЙ раЗсъждава лошоооо, бееее ,зле и как да не обиждам ,кое му е лошото,оф, нямя си боля главата с вас .Я ми покажи този първия пост, за да видя какво не съм написала ,както трябва, како дето разбираш много????????????
И не е всичко :lol:
Не се излагай повече, а помоли да ти заключат темата.
Помоли модератор или сигнализирай тамата.

Alexandrabe
12-25-2012, 09:55
И не е всичко :lol:
Не се излагай повече, а помоли да ти заключат темата.

тва за мен не е излагация аз казах в предните коментари че не съм свикнала да пиша на бг и земи да отидеш да станеш децки очител да се правиш там злетак,няма да се старая заради вас.... _|_

granger
12-25-2012, 10:01
децки очител
Какво е това?
Аз ти го казвам с добре, ти като си неспособна да разбереш си е твой проблем. Досега на Иврит ли си писала ,че не можеш на Български , или на Суахили?

Alexandrabe
12-25-2012, 10:01
пишете по шибаната тема не за шибания ми начин на писане , не сте ме чували как говоря не ме познавате , въобще не знаете къде се намирате ЧЕ да ме обиждате че съм била проста , а вие сте изключително смешни постоянно в всички теми в форума пишете - Абе я се научи да пишеш, не пишеш правилно,грешки имаш. ЕЕЕБАСИИИИИИ ХОРАТА ИСКАТ МНЕНИЕ НЕ КАК СА ПИСАЛИ БЕ ВЪЗДУХАРИ

granger
12-25-2012, 10:03
Въздухарке,10 пъти ти написахме какво ни е мнението.
Привлечена си! Това е!

~The Smile~
12-25-2012, 10:04
Виж сега, вместо да си вземеш поука от първия път, в който те поправихме, ти почваш да пишеш все по-грешно и на латиница. Латиницата е забранена. Когато изразим мнение, ти отричаш, обиждаш и т.н. Мисля, че ти сама не знаеш какво чувстваш и мислиш и си изливаш тук агресията. Успокой се малко, напиши всички грамотно и ще ти помогнем.

+111

3oPuTy
12-25-2012, 10:05
А на какъв език си свикнала да пишеш?!
И не казвай латиница,защото при нея важат същите правила за правопис ... Учител,деТСки,раЗсъждава и там к'во още имаше :lol: А ако наистина става дума за някакъв друг език - ами да си пуснала темата във форум,в който се говори дадения език,защото тук не ти се разбира почти нищо :?

~The Smile~
12-25-2012, 10:06
къв пубертет ко нещо аз съм на 17 години ,просто се чудя какво да правя, не си била разчела на няколко места хахаха превземки ... нека д приключваме .Не искам вече никой да пише няма смисъл като се правите на голямата работа

ай ай чао

На 17 години?!? ОМГ...

~The Smile~
12-25-2012, 10:07
А на какъв език си свикнала да пишеш?!
И не казвай латиница,защото при нея важат същите правила за правопис ... Учител,деТСки,раЗсъждава и там к'во още имаше :lol: А ако наистина става дума за някакъв друг език - ами да си пуснала темата във форум,в който се говори дадения език,защото тук не ти се разбира почти нищо :?

Или се прави на неграмотна или наистина е...

Alexandrabe
12-25-2012, 10:20
ХУЙ!

granger
12-25-2012, 10:21
Простачка!

3oPuTy
12-25-2012, 10:22
Не само,че е неграмотна ами и псува като селски каруцар ... :? И това ми било жена?!Горкото момче дано не направи грешката да се хване с подобно същество ... о.О

~The Smile~
12-25-2012, 14:25
Простачка!

Простакът си е простак,бе..Няма нищо нередно...

~The Smile~
12-25-2012, 14:26
Горкото момче дано не направи грешката да се хване с подобно същество ... о.О

Дано,дано!

~The Smile~
12-25-2012, 14:28
Не само,че е неграмотна ами и псува като селски каруцар ... :?

Точно като бай Ганьо!

Ice cream
12-25-2012, 14:38
Боже ... хора .. как се занимавате и си хабите нервите не знам ... това "същество" на 17 години ?!?! Не ми се вярва .... пък и ако е така имаш нужда от помощ ,защото годините ти изобщо не отговарят на начина ти на мислене ... колкото до темата .. това ,че мислиш постоянно за него значи ,че го харесваш страшно много ... но горкото момче ... дано знае с кого си има работа и да не прави грешката да тръгне с теб ... :)

Sh@d0w
12-25-2012, 15:22
Развалихте темата.