View Full Version : Какви са мъжете...
antoniq_96
12-24-2012, 22:30
под зодия Скорпион в любовта?Как се подхожда с такова момче ,трудно ли е?Някой имал ли нещо общо с Скорпион - момче?Много ми харесва такова момче но незнам как да подходя пишат че бил труден....
Ако съдиш за него по зодията му,наистина ще е трудно. :)
HollyGolightly
12-25-2012, 02:20
Стига сте съдили хората по зодиите им. Това са пълни глупости, просто го опознай първо и после тръгвай да го сваляш. Всички хора са различни и ние няма как да ти кажем, как точно да подходиш, единственото което можем да ти кажем са универсалните неща, които се изписват във всяка една такава подобна тема!
seamslut
12-25-2012, 09:39
апф, хич не са глупости. то не става само въпрос за зодия, ами и за луни, асценденти, разположение на планетите в мига на раждането, etc... в един сайт съм правила хороскопи и на себе си, и на поне още десетина души и винаги са били едно към едно. ;]
иначе аз съм зодия скорпион. поне аз лично никога не съм била привлечена от хора, които са ми 'достъпни', така да се каже. все съм ходила след това, което не мога да имам. скорпионите обичаме мистериозните, интересни хора. не е чак толкова трудно да ни впечатлиш, но все пак трябва да се открояваш по някакъв начин. и ест да можеш да ни изтърпиш :D
Ice cream
12-25-2012, 14:40
Според мен това каква зодия си не определя какъв човек си ... но всичко опира до това колко вярваш на тези неща :)
klimatronik
12-26-2012, 07:13
под зодия Скорпион в любовта?Как се подхожда с такова момче ,трудно ли е?Някой имал ли нещо общо с Скорпион - момче?Много ми харесва такова момче но незнам как да подходя пишат че бил труден....
лесно е , ако те хареса де
октомврийски или ноемврийски e?
NambyPamby
12-26-2012, 07:18
*стиска палци да не е ноемврийски* 8-)
Кво каза :D
Бившия ми беше скорпион...ноемврийски...
търпях го,търпях го...нагледах му се на цирковете и игрите и го зарязах. После ред сълзи и сополи-ама не. Отрови ми животеца.
търпях го,търпях го...нагледах му се на цирковете и игрите и го зарязах. После ред сълзи и сополи-ама не. Отрови ми животеца.
За скорпионите или добро или нищо :D Такива душици сме просто...
paradosou
12-26-2012, 07:56
какво им има на ноемврийските? 8-)
Мммм бабчето ми е октомврийски и е пич,ама рядко се разбирам с ноемврийски :D мЪного рядко, само с 1-2ма
Махни ги тия нечистите :P
klimatronik
12-26-2012, 08:04
нали
Аз съм октомврийски
не сме разговорчиви пред много хора, а и по принцип сме по-срамежливи, но сме емоционални
смисъл не показваме чувствата пред другите ,ами ги задържаме в себе си ,което е гадно, защото хората не ни разбират :D
klimatronik
12-26-2012, 08:04
Махни ги тия нечистите :P
ей ,не ме предизвиквай ;D
antoniq_96
12-26-2012, 11:15
лесно е , ако те хареса де
октомврийски или ноемврийски e?
Ноемврийски е :)
ShtrudeL
12-26-2012, 13:54
хаха знаех си, че темата ще е за зодиите..
Скорпиончетата са прекрасни, но си имат и тъпи черти, които понякога са привлекателни, понякога дразнят.
Например искат да става тяхното, обичат да командват, леко егоистични са, обичат да са един вид лидери и т.н. и т.н.
strawberry88
12-26-2012, 14:01
И за мен това със зодиите са глупости. :?
зависи хмм на коя дата е роден?
NomNomNom
12-26-2012, 14:16
Аххаа, в класацията ми в леглото :D , на първите две места са скорпиони. Вероятно е съвпадение, иначе съм била с още един скорпион, той го играеше плейбой, ама е в последните места от класацията :D
Общото е, че първите двама са от най-интелигентните хора, които познавам. Имам доста колеги скорпиони във фирмата - от 30 човека - 8 сме. В различни отдели. Е, не се сещам да има някой, който да не си върши работата яко.
Един от най-близките ми приятели - той също е скорпион, вълк единак, както сме и останалите, - формирал си е собствена асоциация за технологии и разни курсове, скоро ще става доцент, абе с много участия в много организации е .
Иначе, и аз съм скорпион.
Та, поради някаква случайност, доста от веселите хора, с които комуникирам, са скорпиони.
Съвет не мога да ти дам, щом се допитваш до форум - каквато и да е зодия, все тая, ако не се научиш да се справяш в такива ситуации сама.
klimatronik
12-26-2012, 14:46
хаха знаех си, че темата ще е за зодиите..
Скорпиончетата са прекрасни, но си имат и тъпи черти, които понякога са привлекателни, понякога дразнят.
Например искат да става тяхното, обичат да командват, леко егоистични са, обичат да са един вид лидери и т.н. и т.н.
да бе да ,нямаме лоши черти :D
И до човек си е,този ,с който бях аз - беше абсолютен дечко и лигльо,който се опита да ми се качва на главата и да ме ограничава. Айде - не.
druzilla
12-26-2012, 14:56
Ако го напишеш в google веднага ще ти излязат хиляди неща за мъжа скорпион и това как да го впечатлиш.
Иначе аз не мисля,че зодията определя какъв човек си.Най-добрата ми приятелка е овен и човека,с който
най-трудно се разбирам също е овен.Така че според мен това не е от значение. ;)
klimatronik
12-26-2012, 14:59
И до човек си е,този ,с който бях аз - беше абсолютен дечко и лигльо,който се опита да ми се качва на главата и да ме ограничава. Айде - не.
той е бил някакво изключение
:lol: щом си рекъл
+тва е силно сексуална зодия. Правило ми е впечатление, само Лъв,Овен и Скорпион правят такова впечатление и излъчват толкова много секс.Поне по моите виждания.
DoubleDMG1
12-26-2012, 15:04
В гъза давай ли грейнджър?
klimatronik
12-26-2012, 15:05
:lol: щом си рекъл
+тва е силно сексуална зодия. Правило ми е впечатление, само Лъв,Овен и Скорпион правят такова впечатление и излъчват толкова много секс.Поне по моите виждания.
така пишат,но всички скорпиони ,които познавам сме забили в това отношение
В гъза давай ли грейнджър?
Ми тц,а ти?
DoubleDMG1
12-26-2012, 15:08
mii не, ама нали тр питам щом съм скорпи.
хехе какво толкова против имате ноемврийските скорпиони приемам го като лична обида :D
MissInd3p3nd3nt
12-27-2012, 20:08
мдаааа...същото беше и при мен :D Уж и аз скорпион,ама той ми разказа играта с неговите точно "циркове",все се опитваше да командва и да изкарва мен виновна.
Violenza
12-28-2012, 06:01
За овен и скорпион не знам, а и не съм имала връзка с такива, но за лъв..... Даааааааааааааа!
DisappointedDreamer
12-28-2012, 06:04
Е, скорпиона се води най-сексуалната зодия от всички.
// според източници от нет-а
Аз и ъжо сме лъвове,Виоленца...иии да , знам за кво иде реч. Късметлийка си :D
klimatronik
12-28-2012, 07:07
мдаааа...същото беше и при мен :D Уж и аз скорпион,ама той ми разказа играта с неговите точно "циркове",все се опитваше да командва и да изкарва мен виновна.
само на грешни попадате e :D
Абе инати и упорити същества сте. Искате все да командвате.