View Full Version : ...няколко въпроса :)
mnogomiotivash
12-25-2012, 13:42
Здравейте, момиче съм на 17..преди 4 дни правих секс за първи път с приятеля ми, с презерватив естествено.Притесняват ме няколко неща...нормално ли е и на 3-4 път да ме боли и да има кръв ? На другия ден като стана и по бельото има.Попринцип имам бяло течение,но минимално количество,след първия път се засили..нормално ли е и това ? Благодаря предварително
Нормално е да тече и да те боли в следващите дни след акта,а за бялото течение посети лекар. Не е шега работа. Може да е от проста настинка,а може и да е от инфекция.
dream1707
12-25-2012, 15:35
Нормално е да тече и да те боли в следващите дни след акта,а за бялото течение посети лекар. Не е шега работа. Може да е от проста настинка,а може и да е от инфекция.
+
По принцип като цяло не би трябвало да имаш бяло течение, винаги се дължи на нещо :)
Първите няколко пъти да имаш кръв е нормално, но бялото течение -не. Иди на лекар.
DragonLady
12-25-2012, 20:46
Първите няколко пъти да имаш кръв е нормално, но бялото течение -не. Иди на лекар.
+1
За кръвта споко, до 5-6ти път би трябвало да спре да тече. За другото лекар, и дано не е нещо сериозно.
laila_94
12-26-2012, 12:15
Да,спокойно