View Full Version : Разкажете нещо,което никога няма да забравите :)
julietka
12-25-2012, 17:19
Идеята ми е всеки да сподели по нещо,което го е впечатлило,харесало му е или го е наранило :)
DoubleDMG1
12-25-2012, 17:28
дам бяхме 2мата на стълбите.. само 2мата.. косата и ухаеше прекрасно ммм .. нямаше червило, очите й бяха подчертани с молив .......... защо ме прегърна пфф дам дам, няма да я забравя, както и тя мен въпреки че още ме занимава.. що стана друга нем нем не ми харесва сегашният й стил. :D
Даааа ........ Много моменти са незабравими ........ Но погледът му, ТОЗИ поглед.. погледът на моето момче , не кое да е друго, погледът в който потъвам .... обичам да се гледаме преди да се целунем толкова е красиво , но често ме разсмива :razz: ... такова си е моето момче .... :smt049
BitchPlease)
12-25-2012, 18:30
Никога няма да забравя начина по който ме гледа ...просто го обожавам този негов поглед :)
Първия път,когато се срещнахме , после първата ни официална среща. Толкова беше същевременно уверен и притеснен.Мил ,нежен, на моменти груб и вулгарен. Толкова забавен и красив. Всеки един момент с него си помня. Прекрасник е.
Първия път,когато се видяхме ми направи впечатление колко е красив и уверен в себе си. Наперен и същевременно грижовен. Първата ни целувка ...просто го обожавам. Влюбения му поглед.
Сродната ми душа- всичко, на което ме е научил, увереността, която ми даде. Моментът, в който се разкрещях от радост и се разплаках, когато видях, че съм приета в СУ на първо класиране, 1во желание. И той видя... цялата ми емоция, видя как през сълзи обяснявах на близките ми по телефона, че съм приета, как не си намирах място от щастие...
И много други моменти... тоя беше един от най-силните... да ми каже "Видя ли, ти успя. От тук нататък така ще е с всичко."
sexa_na_kompleksa
12-25-2012, 18:40
Първите неща май са най-запомнящи се. : ) + предложението за брак и самата сватба.
DragonLady
12-26-2012, 14:38
Първият път, в които видях на живо едно бивше гадже, с което имахме връзка от разстояние. Как ме посрещтна в 6 и половина на гара София с огромен букет орхидей в ръцете си. Първият ни път заедно, колко беше нежен и същевремнно страстен. Как като го видех за пръв път след месец два раздяла сърцето ми биеше като лудо.
Първият път в които зърнах годеника ми в университета. Помня как аз преговарях за първото ми университетско контролно, а той беше отсреща коридора и говореше с мой колега. Грабна ме от раз. Косата му, козята брадичка, чара, който излъчваше. А после колко бях щастлива и обнадеждена, когато се оказа, че една от най-близките ми приятелки го познава от години, и ми каза, че е необвързан и може да ни запознае. Питах я, "а той дали ще ме хареса? -Е как няма да те хареса, кой не би те хареса" Помня всеки миг от първата ни среща. Помня как бяхме само на 1 седмица, а той дойде да празнува с мен и с моите колеги 8ми декември, при положение, че познаваше само 2ма 3ма от тях. Как ми помогна да си напиша първата курсова работа. Помня и колко беше притеснен, когато в мен се породи желанието за интимна близост и му го показах за 1ви път. Беше плах в началото, но като дойде същинската част ми стана ясно, че е доста уверен в себе си в това отношение ( и не само ). С никой друг не си бях напасвала сексуално още от първият път. Бях едновремнно адски щастлива, но и учудена.
Как ми предложи брак, също никога няма да забравя! Един от най-прекрасните мигове в живота ми.
Lerochka
12-26-2012, 20:03
Не бих забравила и деня в който ми писа за първи път и как за отрицателно време ми стана най-добър приятел и как сега мисля, че имам чуства към него...Няма да забравя първия път като бяхме само двамата на кино и той ме гушкаше и гъделичкаше през цялото време...като даже не беше и среща и все пак значеше толкова много за мен :) Няма да забравя и как не ме остави да падна на ледената пързалка и как ме чака след училище макар и да знае, че се виждаме само за 20-30 минути понякога! Винаги ще помня как когато бях много нервна преди контролна той ме изпрати до стаята целуна ме по бузата и ми пожела късмет. Като цяло не бих забравила всеки момент който съм прекарала с него без значение, че ми се води само приятел за сега! :D
mIm3t0o0
12-27-2012, 16:30
Няма да забравя последния път, когато го видях...преди да замине.Пегърнах го много силно, а той направо щеше да ми счупи гръбнака от стискане.Затворих очи и усещах аромата му, и до ден днешен като затворя очи само него усещам.Стояхме прегърнати няколко минути, затворили очи и запечатвайки всеки миг...Целунах го, прошепнах му "Обичам те", той на мен също..Целунах го за последно....без да отварям очи...той си тръгна...когато отворих очи, него вече го нямаше...
Това е най-тъжния и най-щастливия ми момент едновременно.Беше първия път в който си казахме че се обичаме...И повече не го видях :)
pisancety
12-27-2012, 17:36
Първият път, в който го видях да стои на стълбите с приятелите си, първият път, в който ме заговори, дори и двете години, през които се познавахме, но не бяхме гаджета. Помня всеки път, когато съм се разплаквала, защото си заминава в родния си град... Помня начина, по който ми предложи - с 28 червени рози ме чакаше пред вратата... Начина, по който ме прегръща, начина по, който ме целува и това, че винаги е с мен и бърши сълзите ми винаги, когато плача. Обожавам това, че е такъв джентълмен и че спа на пода, когато бяхме на хижа, въпреки, че за мен нямаше проблем да спи при мен. Обожавам това, че винаги е добър към всичките ми приятели и приятелки, въпреки че те не винаги са толкова добри към него... Той прави всичко за мен, дори ми предложи да живеем заедно и след много молене и плачене родителите ми се съгласиха. Обожавам това, че преди да заживеем заедно се промъкваше в стаята ми само за да ми даде целувка за лека нощ и това, че каза "Обичам те" първи. Винаги ми е помагал, насърчавал и ме е насочвал в правия път. Той е най-хубавото нещо, което ми се е случвало и знам, че винаги ще е до мен. Бил ми е първи във всичко и се надявам да е така и за напред. I love you Babe! <333333333
galaxy29
12-27-2012, 17:45
как с момчето ми си разменихме подаръци и ги разглеждахме сгушенив леглото, как заедно украсихме елхата вкъщи, нашата елха и как не спирахме да се гледаме, всяка играчка е сложена с поглед и с докосване, има и едно червено сърце и е толкова наша и изпълнена с любов, как докато я пръскахме с изкуствен сняг, момчето ми нарисува сърце на ръката ми с него, светлините и сърцето от лампички, което момчето ми е направило за изненада, разходката в най-високата част на града му, магическата коледна украса и коледното настроение навън, как ядохме понички сгушени на една пейка и над нас обикаляха гарвани, беше студено, но не и на мен, в обятията на моето момче, как ми помагаше, докато правех вечерята и след това подреди масата, имаше свещ и ме заведе до там, докато държеше очите ми затворени, сутрешната закуска в леглото, докато гледахме детски сгушени като бебета, беше ми направил от неговите сандвичи и от неговия чай, най-вкусната и вълшебна закуска на света, коледната ни вечеря, специалното облекло и танца на нашата песен, уюта и вълшебната коледа, която имаме и всеки неизживят и предстоящ момент, който ще имаме
Renesme Cullen
12-28-2012, 15:58
Това лято на селото ми с бившия по настояще седяхме през нощта (към 2:00-3:00) на тревата пред къщата ми и си говорихме. По едно време легнахме и той ме целуна.... Ииии се целувахме така Бог знае колко време. Аз треперех цялата, защото това беше първата ми ИСТИНСКА целувка (целувала съм се преди, но не толкова страстно и нежно), а той милия си помисли, че ми е студено... Никога няма да забравя тази тръпка, която продължи и в следващите ни целувки. След онази нощ започнахме да се срещами сами по същото време на същото място (през деня бяхме с приятели, но само се прегръщахме). След време връзката ни стана доста... как да се изразя... гореща бих казала, защото по цял ден бяхме заедно и вършехме глупости (детински, не интимни) и ми беше адски забавно и на всичкото отгоре не спирахме да се целуваме. Другите ни се дразниха, защото не им обръщахме внимание... Обаче с края на лятото дойде и края на връзката ни, сега не изпитвам и капка от онова, което изпитвах тогава. Тръпката наистина не се забравя и ня моменти ми липсва треперенето :DDDDDD