View Full Version : Откровение?
53downfall
12-25-2012, 18:45
Просто споделям, никой нищо не може да направи по въпроса.Коледа е, мразя 24 декември и прилежащият му 25ти.А на връх 24ти момичето което значеше света за мен и ми даваше смисъл да живея жалкия си живот ме направи за 2 стотинки, как така мога да я идеализирам по тоя начин и да искам такива неща от нея(да сме заедно демек), понеже си имала цели, които съм щял да объркам...Напълно я разбирам но боли, мамка му много боли.Ако допуснете емоциите да завладеят живота ви по този безскруполен начин няма как да не останете незасегнати.Любовта е утопия, като че ли вече е нещо само в приказките.Вече наистина смятам, че светът се владее от амбициозните и безсърдечни копелета, към които вече се стремим повечето.
Весела шибанa коледа.
Стига де, много негативно изказване. Мацката явно има други приоритети в момента, поне ти го е казала на време... иначе ако си беше поиграла с тебе и по някое време ти изцепи "еми не искам да сме заедно, щото нз си кво.." нямаше да ти е по-добре.
Ще срещнеш друга любов, спокойно. Разведри се, виж се с приятели и такам, успех. :-)
BitchPlease)
12-25-2012, 21:08
Излез някъде с приятели, гледай да си запълваш времет не си заслужава да се тормозиш за някой, на който не му пука за теб :)
NomNomNom
12-25-2012, 21:23
Тъкмо един приятел преди малко го сполетя същото.
Шанс.
И мен ме сполетя преди 1-2 месеца, ама не ви разбирам защо след това изливате агресия.
Аз си бях окей, просто леко тъжна. И не знаех къде се намирам.
Nightmare_Bitch
12-25-2012, 22:52
Тук само ти можеш да си помогнеш .Вярно ,че те е наранила доста очевидно е самовлюбена и глупава но както и да е аз съм последния човек който трябва да я съди. Мога само да ти пожелая да се оправиш бързо:)
Но NomNomNom е доста права .Защо като се разделяте не може да си останете просто приятели все едно е свършил света за вас . И аз съм била наранявана но не съм се обливала с емоции и истерии
Така че просто да не ти пука :) Отиди на дискотека и си намери друга наистина не е лесно ,но пробвай
Не си трови нервите за простотии, пич. И евалата, че ненавиждаш Коледа - и аз го мразя този празник. Единственото хубаво е, че ядеш на корем.
Dark_Angel_
12-26-2012, 02:54
Аз лично също не съм особен фен на Коледа, не знам някакси не мога хвана въпросния коледен дух, каквото и да значи това :D А иначе по темата - тая няма да е последната, която се отнася по такъв начин - пълно е с такива. Идеята е ти обаче да си над тия неща. Няма смисъл да се тровиш и да се нервиш напразно ... тегли му една и отиди се забавлявай някъде
момичето което значеше света за мен и ми даваше смисъл да живея жалкия си живот
Докато гледаш така на живота и себе си никога няма да имаш щастлива и трайна връзка. Независимо колко добри и чувствителни момичета си намираш.
NambyPamby
12-26-2012, 06:42
^ Дам.
По-лошо от стиснат мъж и такъв без самочувствие, който само мрънка - няма.
Отрязала те е, всички са ни рязали, животът продължава.
53downfall
12-26-2012, 09:50
Мда, лъжете се че нещата са наред и верно започват да се подобряват, когато лъжата покълне по надълбоко.Мерси на всички, да знам че не е края на света, но верно се чувста като такъв.Вече разбирам тъпите емота защо се режат, някой път физическата болка е за предпочитане и е в състояние да те изкара от емоционалната.
druzilla
12-26-2012, 10:05
Била съм в твоето положение,никак не е яко,но не е и повод да мразиш празника.Не гледай толкова негативно над нещата,излез с приятели,забавлявай се и не мисли за въпросната девойка.Сега сигурно си мислиш,че тя е смисъла на живота ти,че никога няма да спреш да я обичаш..Не е така,всичко минава рано или късно.Минала съм по тоя път,повярвай ми. ;)
xXxPETYAxXx
12-26-2012, 11:10
Ем не знам, ама само на мен ли мацката ми се вижда в правото си?!
Идеализираш я, искаш да сте нон-стоп заедни сигурно, тя е смисъла на животът ти?!
Еми не знам, ама ми звучи жалко и аз също не бих искала да имам обсебен от мен приятел.
Да, гледай себе си и се опитай да разбереш какво не харесваш у себе си и намери начин да го поправяш, вместо да си търсиш оправдания и да се режеш като емотата. Нали си мъж, стегни се малко и си решавай проблемите по мъжки, стига си се оплаквал.
53downfall
12-27-2012, 23:18
Не искам да съм нон стоп с нея.И съм мега айляк, когато си излизаме с други хора, просто тя значи много за мен и това е , заради това трябва да я оставя да си ходи. Любовта не стои в клетка :) . Това не звучи много маниакално нали, защото мисля да и го пратя.
xXxPETYAxXx
12-28-2012, 11:01
Всъщност, на мен ми звучи така - маниакално. Много са ми противни реплики от типа "Ако обичаш нещо пусни го на свобода, ако се върне е твое, ако не е - никога не е било". Единственото, което постигат е да те изкарат "жертвата", "обичащия" и т.н. да насадиш чувство за вина у другия.