View Full Version : За връзките
Такаааааа. Значи, реших да прибягна до едно запитване.
Въпросът ми е: По какви връзки си падате?
- Сериозни връзки? Защо?
- Ходите с момче/момиче и го/я заебавате на първата седмица/месец? Защо?
- Искате сериозна връзка, но само се ебават с чувствата ви?
- Каква възка търсите
Бонус въпрос
- твърде грозен/грозна сте за да имате такива взаимоотношения?
Жалко.
DisappointedDreamer
12-26-2012, 10:28
Бонус въпрос
Жалко.
*потвърждава тъжно с глава*
Сериозни - досега връзките ми са били все такива. В момента съм в такава и се чувствам щастлива! Не съм "заебавала никого " на първия месец или седмица.Не си падам по подобен род отношенийца.
Бонус отговор:
Родих се твърде хубава,майната Ви ,Д-р Енчев!
Аз имам сериозна връзка. Чувствам се щастлива и не ми омръзва да съм с дадения човек '' 24/7 '' . Винаги сме разнообразявали връзката ни, и до сега се обичаме и си правим изненади и тн. Аз също като granger не съм зарязвала никого. Тъпо е да се гавриш с чувствата на хората. По-добре кажи истината..
И бонуса : Аз съм си натурално красива !! :D:D:D Харесвам се такава каквато съм. Важното е, че и човека до мен ме харесва. ;)
druzilla
12-26-2012, 11:03
Не си падам по забивките за една седмица.Не "заебавам" момчето след седмица.Имало е такъв случай,но тогава още не се бях осъзнала,така да се каже. :D Все пак е ужасно да си играеш с чувствата на хората. Исках сериозна връзка,обичах прекалено силно и завърших наранена,което уби вярата ми в любовта . :D Сега имам приятел,който обичам и с който се чувствам ужасно щастлива.Надявам се и той наистина да изпитва същото и връзката ни да не завърши като предишните ми. :)
Бонус отговор:
Родих се твърде хубава,майната Ви ,Д-р Енчев!
^Това много ми хареса ! :lol:
xXxPETYAxXx
12-26-2012, 11:05
По принцип харесвам връзките, които са "сериозни". Ебаси колко тъпо звучи "сериозна връзка", но както и да е. Нямам и нищо против по-несериозните връзки, но при мен те са обикновено несполучлив опит за изграждане на сериозни взаимоотношения.
И не ми се е случвало да тръгна с някого и след седмица-две да го зарежа, но ако видя, че не би се получило нищо по-нататък и е обречена връзка - бих го направила.
Ама бонус въпроса ме разби :D Нали знаете поуката от "Шрек" - "Не е важно да си красив!Важното е да намериш същия изрод като теб"
EternalDream
12-26-2012, 11:12
- Да. Защото се привързвам и ми харесват постоянните неща.
- Не. Не съм го правила и не бих го направила.
- Общо взето винаги става така...
- Сериозна, качествена.
- Аз се харесвам. :D
Винаги съм предпочитала сериозните и зрели отношения, пред тийн-драма историите за по седмица-две-месец.
И в момента съм в сериозна връзка, която има всички изгледи да прерасне и да се изкачи на още по-високо стъпало, само време трябва.
DragonLady
12-26-2012, 13:10
По какви връзки си падате? - Сериозни
- Сериозни връзки? Защо? Защото съм от хората, които имат нужда да обичат, и да бъдат обичани. Защото не си падам по секса без любов.
- Ходите с момче/момиче и го/я заебавате на първата седмица/месец? Защо? Случвало се е. Причини: Виждам, че не е подходящият човек за мен, не си напасваме като характери и тн, непреодолими различия, секса не върви ( под не върви разбирайте, че е много зле в леглото, или инструмента му, не е в състояние да задоволи чисто сексуалните ми потребности )
- Искате сериозна връзка, но само се ебават с чувствата ви? Връщам си го тъпкано. Намирам начин и аз да се изгавря с него, а после го зарязвам.
- Каква връзка търсите: Вече съм я намерила - сериозна, която на този етап е стигнала и до годеж, живот и здраве след годинка, две и с брак.
Пред мен не стои въпроса 'по какви връзки си падам?' Зависи от обстоятелствата. Не с всеки може да се получи сериозно, зависи от човека, от момента, в който се харесвате, от приоритетите.
Преди не исках сериозна връзка и дори бягах от такава, защото не чувствах потребност. Сега вече е друго, попораснах, промених си малко мисленето, но пък към момента нямам човек до себе си. Така, че всичко е относително...
Преди години и аз съм си играла с чувствата на хората, правила съм си каквото искам и тн... но осъзнах колко е гадно това, видях си грешките и се промених. :)
MarkKnight
12-26-2012, 13:35
твърде грозен за да имам такива взаимоотношения
^ атеншън сийкинг менхор!
С лИбов!
-Сериозни/ не си падам по забивките за някой друг ден
-1 път ми се е случвало зарязах я защото ми изневери
-Ами има много причини
-Сериозна
-Ами мисля че г/д ставам :)
SisiStrange
12-26-2012, 16:46
Досега съм имала само сериозни връзки. Друг тип взаимоотношения не искам и не ми допадат.
DisappointedDreamer
12-26-2012, 18:07
Една потребителка във форума ме подтикна да мисля, че моята жажда за независимост не може да съществува наравно с любовта. И е права. Не търся любов, не търся сериозна връзка. Особено на този етап от живота си. Искам да се посветя на пътуването, на научаването, на търсенето и откриването. Не искам да бъда нечия. Искам да правя каквото си искам без да търся позволение или одобрение.
Доволна съм със секс тук-там с момчета, които ми допадат. Всичко останало не ми е нужно.
Може би с възрастта ще се променя. Може би ще срещна някой, който да ме опитоми. Но дотогава не ми трябва никого освен за дълги вечери изпълнени с секс, цигари и рецитиране на поезия.
Допадат ми сериозните взаимоотношения, предпочитам да има човек с който да си говоря на всевъзможни теми когато не правим секс. Да не говорим за подкрепа и сие.
DisappointedDreamer
12-26-2012, 19:02
^Това, че някои от нас предпочитат несериозните взаимноотношения не означава, че сме неспособни да дискутираме всякакви теми от всякакво естество.
MarkKnight
12-26-2012, 21:11
на вас жените сигурно ви е по-лесно да имате такива несериозни...при нас мъжете трябва да си доста непукис,за да го правиш....просто след свършването се чудиш защо ли трябва да го правя...
DisappointedDreamer
12-26-2012, 21:15
Индивидуално е. На никого не е по-лесно.
MarkKnight
12-26-2012, 21:15
е да де,така е :Д
ЛеБрон, мастъре, пак ще ме нахраниш,че все аз ти го казвам,ама не при всички е така. Има и жени , и мъже,които си падат по еднодневки.
За тях е по-лесно. По безболезнено. Защото го има страхът от обвързване , страхът от това да те наранят, трудно откриващи сърцето си за някого. На пръв поглед са в голяма компания,весели ,шумни ,атрактивни, а вътрешно се страхуват да се покажат. А иначе си го има и простичкия нагон...
MarkKnight
12-26-2012, 21:21
има резон в думите ти мастърке,тва имах предвид...
- Сериозни връзки? Защо? - при изграждане на сериозни взаймоотношения бих обмислила/ поискала преминаването им във връзка, не обичам нарицателни за отношенията м/у двама човека
- Ходите с момче/момиче и го/я заебавате на първата седмица/месец? Защо? - това не се брои, все едно да кажеш, че имаш връзка с момчето/момичето от дискотеката вчера
- Искате сериозна връзка, но само се ебават с чувствата ви? - имам различно определение за сериозна връзка от повечето във форума, трудно би се случило при мен
- Каква връзка търсите? - никаква май, евентуално чисти (абсолютно искрени), основно сексуални и приятелски отношения с човек, който ме привлича, но не съм влюбена...да кажем за момента това
Бонус въпрос
- твърде грозен/грозна сте за да имате такива взаимоотношения? хората и аз сме смотани и се привързваме. факт.
NomNomNom
12-26-2012, 23:13
Такаааааа. Значи, реших да прибягна до едно запитване.
Въпросът ми е: По какви връзки си падате?
- Сериозни връзки? Защо?
- Ходите с момче/момиче и го/я заебавате на първата седмица/месец? Защо?
- Искате сериозна връзка, но само се ебават с чувствата ви?
- Каква възка търсите
Бонус въпрос
Жалко.
Не слагам някакви дефиниции.
Ако съм много влюбена - ще съм моногамна, и евентуално мога да се се заседя в някаква връзка, включваща съвмествен живот, ако другата страна иска.
В общия случай не съм много влюбена и предпочитам виждане 1-2 пъти седмично. Намалена комуникация в останалото време.
- Не съм от хубавите, ама ми връзват бе деа.
fUcKsMiLe
12-27-2012, 01:30
По какви връзки си падате?
- Сериозни връзки? Защо? - Сериозни, защото искам по-сериозни отношения на тези години. Забелязала съм, че повечето ми връстници не изтрайват по не повече от месец-два и после късат, и пак, и пак. Един затворен кръг. Аз искам да знам, че като "тръгна" с някой, ще си е до мен постоянно, ще си се обичаме, ще си помагаме, ще сме си една прекрасна двойка. Искам да знам, че момчето, което е до мен е готово да стане от сън и да дойде до къщата ми ASAP, ако разбере, че съм болна или нещо е станало(примерно). Като цяло никога не съм искала момченце за 1 вечер (както се вика). Не ме и блазни тая мисъл. Не е като да съм тръгнала да се омъжвам (не дай си боже.. искам да завърша даскало без такива изненади :д) на тия години. Но ако тръгна с някое момче и се окаже, че той има сериозни намерения поне едно 2 години (минимум) няма да ни мръднат.. ако зависи от мен.
- Ходите с момче/момиче и го/я заебавате на първата седмица/месец? Защо? - Няма как да стане. Ако смятам да го зарязвам още на първата седмица, то по-скоро няма изобщо да се хващам с него.
- Искате сериозна връзка, но само се ебават с чувствата ви? - Не бих го позволила.
- Каква връзка търсите - Качествена, искрена.
^Това, че някои от нас предпочитат несериозните взаимноотношения не означава, че сме неспособни да дискутираме всякакви теми от всякакво естество.
Вие с пантерата, май страдате от някакъв синдром на припознаване на вашият образ във всеки мой коментар. Аз и с приятели мога да си дискутирам всякакви теми, идеята беше коренно различна тук.
DisappointedDreamer
12-27-2012, 06:16
От нищо не страдам. Пояснявам.
-Винаги съм търсила по-зрелите и сериозни взаимоотношения.Имала съм само такива връзки.
Не ми допадат мимолетните афери.Твърде несериозно и както някои хора си падат по драмите след месец,два ми е забавно.
Никога не съм оставяла някого,защото не обичам да си играя с чувствата на хората
.След като съм с даден човек го уважавам и ценя,това ще е последното нещо ,което би ми дошло на ум.Но няма вечни неща.
-Всеки човек е различен в очите на останалите,грозна може и да не съм ,но знае ли човек :D
Направих си труда да прочета всички коментари.
Явно по-голямата част от тук търсят по зрелите взаимоотношения. Не че знам всеки на колко години е, че да почна да съдя по това. Всеки има право на избор и всеки има своя гледна точка за щастие.
Аз лично избирам свободата. Имах няколко връзки с момичета, които всякак си се опитваха да ме държат "под чехъл", ревнуваха за щяло и нещяло. Не можеше просто да усетиш вкуса на свободата, защото те ревнува даже от най-добрите ти приятели. За една сериозна връзка трябва да има разбирателство между двамата, приятелство, спокойствие, хармония и глупости. Но когато не ги намериш тези неща или си твърде уплашен от тях се отдаваш на кратките забавления. Но никога не съм искал да се подигравам с чувствата на момичетата.
В момента съм свободна птица и се възползвам от годините си.
Отдавам се на интересите си без да позволя, някой (някоя) да навлезе навътре и да започне с пръчка да командва какво да върша. Когато намеря момичето за мен ще съм готов да се покажа като съвсем различен човек.
anonymous708973
12-27-2012, 13:54
на вас жените сигурно ви е по-лесно да имате такива несериозни...
Я пак? :д
Когато намеря момичето за мен ще съм готов да се покажа като съвсем различен човек.
Това ми прозвуча малко тъжно, ако съм го изтълкувала правилно. Не смятам, че за да намериш човек за теб, трябва да се показваш като друг човек. Това значи, че или преди (когато си бил волна птица и бла-бла), или сега (когато имаш човека) си с маска. Това е... тъжно, мдам.
В сериозна връзка съм. Предпочитам това положение. Друг тип отношения не съм имала, бих пробвала и неизбежно ще се случи, но отсега си знам, че не са за мен. Привързвам се бързо, искам да променям това, което КОРЕННО не ми харесва в човека отсреща, а тези два фактора никак не са предразполагащи за необвързващи взаимоотношения.
Винаги, когато стане дума за отношения, се сещам за едни познати (от женски пол) от Бургас. Без никакво намерение да зарязват някого скоро, започват връзка и след седмица - край. Попитах едната, тя ми каза: "Шегуваш ли се, на петия ден вече не ми е интересен, нещата са коренно различни от това, което са били по време на свалянето и едвам изтрайвам да минат още два дена, та да стане седмица и да скъсаме". Не го осъждам, но не си го представям за себе си. Аз не започвам връзка на втора-трета седмица от познанството, обичам да опозная човека хубаво, да имаме всякакви моменти заедно и преминаването във връзка е едно естествено продължение на нещата. Може би именно на това се дължи фактът, че аз не говоря злобни неща за бившите си. За мен това е работещият вариант.
Имах предвид да се покажа, като човека, който съм.
От хората съм, които не споделят и показват всичко.
Ако ме разбираш С:
DisappointedDreamer
12-27-2012, 17:14
Което не е баш страхотно. Защо някое момиче ще си прави труда да ти разбива преградите и да се занимава, а ти постоянно да я отблъскваш и обезкуражаваш? Ще кажеш, че ще го направи, ако те обича. Да, ама не е така.
Потайността поражда жертви.
Имах предвид да се покажа, като човека, който съм.
От хората съм, които не споделят и показват всичко.
Ако ме разбираш С:
Подчини се !! :smt019 8-)
Защо имам чувството, че повечето мъже избягват сериозните връзки. Или може би Врачанско
и Видинско са така :D:D
valdesbg
12-27-2012, 17:35
Всички връзки, които съм започвал са били със сериозни намерения. Не всички са се осъществили в тая насока.
Шото обичам сериозните неща, щото мисля че вече ми е време, и щото обичам да съм коректен.
Няма шанс. По скоро културно ще обясня че мадамата не ме кефи достатъчно и ще се оттегля преди да сме почвали квото и да е.
Ми... дърпам се и си продължавам по пътя, ако няма някакво развитие. Разговор преди това ще бъде проведен.
Сериозна, с идеи да живеем заедно. С повечко чувства и преживявания заедно.
Не мисля че съм твърде грозен. В рамките на нормалното ;)
Няма шанс. По скоро културно ще обясня че мадамата не ме кефи достатъчно и ще се оттегля преди да сме почвали квото и да е.
Евала !! \\:D/ .. По-добре така отколкото да си играеш с чувствата й или да я мамиш с друга. Щото ако почнеш нещо по сериозно и после я прецакаш..кофти и за двамата.
Сериозна,по много причини.
DevilWish
12-28-2012, 16:36
Имала съм и кратки връзки, това не е защото съм кучка без сърце, а защото не винаги се влюбваме от пръв поглед, но в повечето случаи любовта идва с времето, но някои път и не се получава и хората се зарязват набързо. Имала съм и дълги сериозни връзки и съм излизала наранена от тях... И сега имам сериозна връзка, прясна прясна, ще видим какво ще стане, ако от мен зависи ще остана с него дълго..