View Full Version : Последната стъпка - най-трудната?
Turambar
12-26-2012, 17:31
Нещата станаха наистина сериозни, задълбочени и така нататък. Остава баналната първа целувка. Как? Веднага, след като й кажа? След това? Разбрахте ме.
klimatronik
12-26-2012, 17:35
Нещата станаха наистина сериозни, задълбочени и така нататък. Остава баналната първа целувка. Как? Веднага, след като й кажа? След това? Разбрахте ме.
не разбрахме
Няма сценарий. Прави това, което чувстваш, защото по неписано правило, когато действаш по схема, всичко се проваля.
Кажи и това, което искаш, без много излишни, забавящи речта ти подробности. Всичко ще се нареди, вярвам в това.
Turambar
12-26-2012, 17:37
Добре, по-подробно, тогава. С момичето отдавна си говорим повече, отколкото си говорят приятелите, звъним си често, срещаме се. Какво трябва да направя, според вас? И как?
klimatronik
12-26-2012, 17:41
Добре, по-подробно, тогава. С момичето отдавна си говорим повече, отколкото си говорят приятелите, звъним си често, срещаме се. Какво трябва да направя, според вас? И как?
действай ,ако си сигурен ,че те харесва Не като приятел
Ами аз съм имал подобна случка и както си седяхме в кафенето тя не помня за какво говореше и аз както седях и я гледах просто я хванах прегърнах я и я целунах... ако те харесва повече от приятел действай няма какво да губиш най-много да спечелиш :)
Няма правило в тия неща... правиш както дойде... не си намисляй някакъв сценарии. Вижте се, излезте и когато смяташ, че е дошъл момента просто я целуни. :)