View Full Version : Червено червило при първа среща - ДА или НЕ (анкета)
Mary_Jane_69
12-27-2012, 08:04
На какво бихте заложили - на сигурният изкусител - нашият стар добър приятел червеното червило, или бихте предпочели естествения цвят на устните си?
EternalDream
12-27-2012, 08:21
По-скоро естествения цвят. Все пак, бие си много на око червеното :D
BamBamBo
12-27-2012, 08:23
Зависи къде,по кое време и каква е срещата.
Но последно време червеното червило пак се завърна,така че не мисля,че ще е проблем и за през деня.
strawberry88
12-27-2012, 08:28
Не!
kalpazanka
12-27-2012, 08:28
Зависи от тоалета и обстановката.
По- скоро някакъв цвят, близък до естествения на устните ми.
Mary_Jane_69
12-27-2012, 09:12
именно :) благодаря на включилите се, както в анкетата, така и в коментарите. Хубав ден! : )
Зависи от адски много фактори - като се започне от това по кое време на деня ще е срещата,мястото,от колко време се познавам с дадения човек,в каква светлина ме е виждал до сега,какви точно са очакванията ми и т.н.,и т.н.,и т.н. ...
druzilla
12-27-2012, 11:12
и аз. :)
PullMeCloser
12-27-2012, 11:50
Аз бих и съм го правила. Обожавам червени и ярки червила <3
anonymous708973
12-27-2012, 14:02
Зависи от адски много фактори - като се започне от това по кое време на деня ще е срещата,мястото,от колко време се познавам с дадения човек,в каква светлина ме е виждал до сега,какви точно са очакванията ми и т.н.,и т.н.,и т.н. ...
Женски отговор :д
И абсолютно правилен, естествено :д
Гланц..Червеното червило е демоде за първа среща,може би ако си на празник някъде-да,ама за първа среща,сори не става -това е лично мое мнение.
PullMeCloser
01-05-2013, 17:32
Може би искаш да кажеш неподходящо? Червеното червило е едно от нещата, които сигурно никога няма да излязат от мода.
Червеното е много агресивен цвят. Ако си млада този цвят направо те състарява. По-скоро опитай телесни тонове до бледо розаво. Това е по-скоро невинен цвят, но подчертава хубавите черти на лицето. Естественото е красиво. Ролята на грима е само да подчертае тази естествена красота, а не да създаде илюзия. Моето гадже например мрази момичета с червено червило. Самият той казва, че състарява и изглежда грозно и грубо. Аз червено червило нося само на "Helloween".
Обожавам червени и ярки червила <3
и аз. и мда, бих се появила и с червено червило 8-)
макар, че по принцип не използвам червило в ежедневието си ;d
gugenceto2
01-06-2013, 16:29
Аз бих и съм го правила. Обожавам червени и ярки червила <3
Същото :D
sexa_na_kompleksa
01-06-2013, 17:02
Защо не? : )
По-добре някое от розовата гама, но зависи и от облеклото и цвета му.
Rebirthing
01-07-2013, 13:00
Да, защо не ? Може да е малко провакативно, но пък е класика.
Mary_Jane_69
01-07-2013, 16:20
Да ви споделя от личен опит, пробвала съм веднъж и човекът от срещуположния пол срещу мен остана доста очарован от визията ми. Чела съм из интернет, някакво изследване (кой знае има ли му се вяра или не) мъжете задържали погледа си по - дълго на устни, оцветени в червен цвят, някъде около 7 секунди бе споменато, а ако устните са в естествения си вид около 2... Не си спомням до точност, но подобни статии на брой - много...
Стана ми тогава интересно, изпробвах и подейства, но както от обстановката, тоалета и какво ли още не, много зависи и човекът срещу вас какви предпочитания има. В по-горните коментари прочетох, че на някоя девойка приятелят й предпочита без, но много мъже намират жените/момичетата с червено червило една идея по - привлекателни.
Тоест както може да проработи с пълна сила, така може и да не е един добър вариянт. :D
Зависи от тоалета и обстановката.
Абсолютно!
на първата ни среща с моят приятел бях с тениска и дънки...без половин капка грим
и кецове
смисъл първото ни излизане навън , бяхме с компания
вече по-натам официалната ни първа среща (най-интересната и хубава първа среща) бях с 10 санта ток (ГРЕШКА), панталон, секси топ, лек грим + гланц
определено не е добре да отидете на кафе през деня или на разходка в парка и ти да сложиш кецове и ....червено червило !?!
но не е най-важното нещо как си гримирана , облечена и пр.
по-важно е да си естествена, да се чувстваш комфортно, няма по-хубаво нещо
Зимата редовно ходя с червено червило! <3 Обожавам ярки червила и дори бих предпочела да не нося никакъв друг грим, а сомо ярко червило.
Това или..зависи в колко часа излизате,зависи и какво червено е.Зависи от облеклото и изобщо дали на теб самата ти отива този цвят.
bilqnavod
01-08-2013, 09:29
За по зрели жени червеното червило не е лош вариант, аз не виждам нищо лошо. Според мен не е подходящо за момичета под 18 години - лично мое мнение, защото вместо да ги разхубави ще ги накара да изглеждат по възрастни...