Влез

View Full Version : Дали да имам надежди да се оправим или да продължа напред..което е почти невъзможно..

tseti
12-27-2012, 15:27
Имах 3 годишна връзка...С него се разделяхме,събирахме .. много се карахме...,но и много се обичахме и се още се обичаме въпреки че не сме заедно...Както всичко беше добре той изведнъж ми истърси че иска да се разделем да ми дадел малко почивка защото само за него съм мислила..само съм му казвала че го обичам.. пишела съм му само любовни стихове...любони неща и искал за 1 седмица да се разделим малко да се отпусна да се отърся от него ( пропуснах да кажа че сме на растояние,защото аз уча и годините ни ако ви интересува и двамата сме на 18 ) Не исках,но така направихме,но той още на другият ден ми се обади и всичко се нареди... Така всичко беше добре за 1 месец ..Обсъждахме си различни теми и изведнъж ми казва,че иска да се разделим искал малко свобода обичал ме но искал да бъде сам...както казваше,че ме обича и иска да е сам след това ми каза че не ме обичал.. това е кофтито че предният ден спахме заедно..бяхме само двамата..Каза също променило му се държанието му към мен държал се по грубо с мен ..Вече 4 дена не сме заедно,а аз не мога да живея без него...правя някакви усилия да се свържа с него .. но той ми затваря телефона..да той преди това ми каза че иска да си останем само приятели,но сега в началото ще е по добре да не се търсим... А аз имам подарък който поне искам да му дам...правилно ли ще постъря да отида до тях.. и поне да му го дам.. а каквото иска това да прави с него...Искам пак да се оправим..Моля ви за помощ..
А не мога да го загърбя много го обичам много спомени много неща сме приживяли...
Като се видим искам да поговоря с него защо така е постъпва изведнъж.. Моля за помощ

Моля без обиди
Благодаря предварително !

petkoo
12-27-2012, 15:39
Ем вече доста хора ти отговорихме и в предната тема че няма смисъл и по-добре да продължиш напред.Колкото до подаръка по-добре не му го давай ако искаш да го видиш заради него според мен ще изглеждаш отчаяна и едва ли не че се хващаш като удавник за сламка.Това е лично мое мнение ;)

mIm3t0o0
12-27-2012, 16:19
И аз съм на мнение, че не трябва да му даваш подаръка.Щом ти е казал че не иска да е с теб, не мисля че трябва да продължаваш да се опитваш да търсиш контакт с него.Спомените винаги ще ги има, все пак 3 години не са малко време, но чувствата понякога си отиват и нито единия, нито другия има вина за това.Почакай известно време, дай му малко въздух, не го търси и ако той те потърси и пожелае да сте заедно, ще знаеш че наистина иска това.А ако не - ти си млада, живота е пред теб.Сега сигурно не можеш да си представиш живота без него, но след време това ще отмине, ще го забравиш, ще намериш нова любов и ще бъдеш щастлива.И помни - ако той не иска да е с теб, значи той губи, а не ти :) Успех мила.

sexa_na_kompleksa
12-27-2012, 16:23
Според мен, той не изпитва толкова силни чувства, колкото ти към него.

3oPuTy
12-27-2012, 19:13
Всъщност е очевидно,че нещата между вас не стават "изведнъж",а проблемите ви са започнали отдавна.Самия факт,че неведнъж сте се разделяли и събирали говори за проблеми,които не сте разрешили ... Явно на пича вече наистина му е писнало.Той почти в прав текст ти е казал,че го задушаваш с постоянното писане на любовни стихове,постоянното повтаряне на това,колко го обичаш и т.н.
Според мен ако подаръка е свързан с вас двамата (ваша снимка,нещо любовно и т.н.) не го подарявай,защото все пак сте разделени.Ако пък е нещо друго - сама си прецени,но аз лично не бих го направила ... Все пак момчето си иска свободата,а с тоя подарък едва ли не се чудиш как да се присламчиш към него :?
И стига с тия превземки "не мога да живея без него","невъзможно е да продължа напред без него" и прочие ... :?

Aspire
12-27-2012, 20:56
Според мен пък трябва да му дадеш подаръка, какво ще го правиш у вас?! Все пак за него си го избирала, сигурно и пари си дала. Няма значение дали сте заедно, или не ще му стане приятно (всеки обича изненади). След това обаче го остави. Не му звъни и не го търси. Ако иска да ти каже нещо, да ти благодари или да ти се извини за нещо нека той те потърси.

HollyGolightly
12-28-2012, 01:05
И за какво ти е? Доколкото разбрах от предната ти тема, имали сте голям проблем с доверието. Той ти е забранявал да излизаш, ревнувал те е и т.н. Ако няма доверие в една връзка, нещата не вървят. Дай си малко време и ще видиш, че живота ти продължава, приеми го по-скоро като едно ново начало, не като край.
И не го търси, не му носи подаръци, той точно това ти е казал, че иска пространство. След време ако те потърси, сама си реши дали искаш да си с него или не. Но до тогава се опитай да продължиш нататък, не мисли за него, намери си занимания , които да ти отвличат вниманието от него и ще видиш , че с времето ще стане по-лесно.

marilyn
12-28-2012, 11:23
Хора, научете се, че когато е време да се сложи края, просто значи е до там. Не ставай обсебваща да му звъниш постоянно и да ходиш у тях и нз си какво.