View Full Version : Съвет
Frankie Wildе
12-28-2012, 12:37
Тези дни се запознах с едно момиче, което бях виждал и преди и изключително много ми допадна. На живо не си говорихме нищо особено, кой къде учи за общи приятели и т.н. Намерих и фейсбука и започнахме да си пишем всичко беше супер. Поканих я да излезем и тя се съгласи. Но трябваше да замина за 2 дена извън града за Коледа. Когато се върнах и писах да излезем, но тя започна да се оправдава, че навън било много студено и тем подобни. Не се съгласи и когато и предложих да отидем на кино, щом навън и е студено. И сега не знам накъде, а искам да стане нещо между нас. Казах и, че е несериозна и определено не знае какво иска, но тя отрича. Ще ми дадете ли някакви съвети как да спечеля даденото момиче? Благодаря. :)
DevilWish
12-28-2012, 16:47
Ако тя не иска, остави я ;) не се натрапваи, че съвсем няма да те иска вече ;) Първо я питаи какво тя иска да прави и кога, не търчи след нея, като си говорите ,няма нуйда всеки път да става въпрос за среща остави нещата да се развият и сама да иска да те види ;)
Enchanting
12-28-2012, 17:13
^ определено. Не насилвай нещата и не бъди ........настоятелен. !
- особено за срещата.
ninjaiscrazy
12-28-2012, 17:21
Това,че си й казал,че е несериозна и че не знае какво иска е минус между другото-хубаво си я заговорил но се замисли и до една известна степен ти какво искаш?Тя да ти е гадже или "просто приятелка"?Иначе това с оправданията и то си има цака-има начин как изведнъж тя магически да махне всички нейни "ангажименти и комфорти" и да е с теб.Този начин обаче ти трябва да го намериш,защото всяка е различна.Успех :)
Frankie Wildе
12-28-2012, 19:17
Ами днес тя ми писа даже. Писахме си за най-обикновени неща. Пак започнах да пиша глупости по едно време, но се спрях. Също каза, че е болна иначе иска да излезе с мен. Дали си търси просто оправдание ? А и засега май само на чет ще го караме.
Моля ви... Дайте ми съвет какво да правя... преди много време учехме в едно и също училище с вече бившата ми приятелка, но поради лични причини аз се преместих в друго населено място... това се случва преди 5 години... Към края на май месец тази година, тя започна да ме търси, да ми пише, но аз не я отразявах, случи се така че тя ми написа че не желае повече да се занимава с мен, след което аз моментално и позвънях на телефона, и от там тръгнахме, около месец ходехме дори без да сме се виждали за последните 5 години, докато не реших да се върна на старото място... харесахме се страшно много, допаднахме си ужасно много... правехме всичко един за друг, добре де аз правех всичко заради нея, изминавах ежеседмично по 300 км за да я видя... докато на 26 ноември, два дни след като ме съкратиха от работа, тя ми каза че иска да приключи всичко между нас, рождения и ден наближаваше 4 декември... Аз отидох в тях, преспах в тях, прегръщахме се, целувахме се и т.н. сутринта тя трябваше да отива на училище, събудихме се, тя се оправи, облече и отиде на училище, аз си тръгнах от тях... по-късно през деня аз я изчаках да се прибере от училище, опитах се да я прегърна нормално та нали беше рожденничка и тя ме отблъсна... от там започна моето страдание до ден днешен и след това... караници и т.н. тя ми говореше глупости аз от своя страна също... много ме болеше от това което си причиняваме, докато в една вечер на 17 декември, отново се карахме, тя ми заяви че ме обича и иска отново да сме си заедно и да бяхме заедно два дена, на 19 сутринта към 4ч. тя ми позвъня каза че е близо до вкъщи... не бях спал от 45 часа No Stop работа, тъкмо легнал си, станах като ужилен да я видя на къдее, оказа се че е с родителите си, и че ще пътуват, на гости малко при брат и в Франкфурт, изпратих я, прегръщахме се, целувахме се до колкото беше възможно пред техните, след пристигането и в тях, тя ми написа че е по-добре да си бъдем както преди .... а имено високо скарани... почнахме отново с караници, а аз все повече и повече я обичам и постоянно мисля за нея... ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАКТО ДА ПРАВЯ, СЪРЦЕТО МИ КАЗВА ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ БОРЯ ЗА НЕЯ, А РАЗУМЪТ ЧЕ ВСИЧКО Е ПРИКЛЮЧИЛО... КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ !?!?!?!
Frankie Wildе
12-28-2012, 20:25
Да си направиш твоя тема, човече !
MarkKnight
12-28-2012, 21:47
на едни им харесва да настояваш...на други не им харесва...общо взето питай още веднъж и ако каже не зарязвай