Влез

View Full Version : за първото впечетление

trololobg
12-28-2012, 21:46
Добре момичета
Как трябва да изглежда и да се държи момчето, за да ви направи добро впечетление още от далече?

HollyGolightly
12-28-2012, 21:56
Трябва да се държи и изглежда по начин, по който на въпросното момиче му харесва. А какъв е този начин, ние не знаем, понеже всички сме различни.

petkoo
12-29-2012, 11:31
От мъжка гледна точка ще ти кажа просто да бъдеш себе си иначе в последствие на момичето, няма да и е приятно да разбере че се е влюбила в съвсем различен човек от този който си ;)

anonymous708973
12-29-2012, 11:42
Апф, аз съм с толкова претенции, че форумът многократно се е отчайвал от мен :lol:

Най-важното е да се държиш така, както ти се чувстваш добре в кожата си. Защото може да си супергалантен, да отваряш врати, да дърпаш столове, да плащаш сметки и да гледаш винаги в очите, но ако това не е обичайната ти линия на поведение, момичето ще го усети, повярвай ми.

Canis_Dirus
12-29-2012, 11:46
Ако търсиш нещо по-сериозно е много важно под първото впечатление да има много интересни втори.

Хора с тесни интереси попадащи в едно клише са безинтересни.

marilyn
12-29-2012, 12:34
Ами то зависи според мен какво търси момичето. Аз обичам момчето до мен да е кавалер, да отваря врати и да дърпа столове, както каза Пантерата. Възпитанието е много важно и лесно си личи ако момчето няма такова. Другото е искреност. И много мразя някой да ми се прави на голямата работа, а да е въздух под налягане.. ей такива... с кеф луди ги правя.

totik
12-29-2012, 14:22
Трябва да се държи и изглежда по начин, по който на въпросното момиче му харесва. А какъв е този начин, ние не знаем, понеже всички сме различни.

Отговор като на математик-ясен,верен обаче не ти върши никаква работа.Въпроса беше за някакви универсални правила.Естествено такива има.Добра хигиена-никоя мацка не обича натурално смърдящи пичове.Хубава външност-няма какво да се лъжем,всяка жена би предпочела мъж с атлетично тяло и правилни черти на лицето,затова е добре редовно да се тренира.Увереност-независимо че жените често обичат да казват колко 'сладки' са стеснителните момченца,за партньор и в леглото и в живота биха предпочели уверен и сигурен в себе си мъж-не трябва да се бърка с фукльовщина.Еми това е основното според мен.Предполагам,че съфорумците ще ме допълнят ако съм пропуснал нещо.

sweetycherry33
12-30-2012, 12:14
Пфф ... аман от такива теми ...