Влез

View Full Version : Момчета, надървяте ли се по време на целувка?

Uzerneim
12-29-2012, 07:57
И как се справяте? Мен уникално лесно ме хваща дървото, дори и само да гледам момичето в очите. А като това стане мога да забравя да стоя прав. Та как се справяте вие?

granger
12-29-2012, 08:01
Отрязах си го и сега нямам проблеми ...
Практика му е майката ,момче, явно не си мЪного опитен щом ти се случва,но с времето ще свикнеш.

SuNsEt
12-29-2012, 08:06
Я порасни... Да ви имам животинските нагони. Ходи да си начешаш крастата и готово,ако не можеш Ани и Бети са винаги насреща :D

Uzerneim
12-29-2012, 08:06
Отрязах си го и сега нямам проблеми ...
Практика му е майката ,момче, явно не си мЪного опитен щом ти се случва,но с времето ще свикнеш.

Yeah... може и това да е. Ама едва ли. Все пак явно ще продължавам да се гърча :D

Ivaaaaa
12-29-2012, 08:16
Я порасни... Да ви имам животинските нагони. Ходи да си начешаш крастата и готово,ако не можеш Ани и Бети са винаги насреща :D

стига дее не е животинско, а човешко

SuNsEt
12-29-2012, 08:25
Абе то си е човешко ама си трябва някакъв контрол,нали това ни отличава от животните.Разбирам,че бързо се възбужда,но да се надървя само то целувка или поглед и то при всяко момиче (защото не е споменал да е от конкретно момиче,ако беше от конкретно,тогава щях да подходя по-внимателно )...единственото,което би станало е ,да отдалечи момичето ,ако тя усети ,какво му се случва ;д
Ако става дума за гаджета,това е супер нормално и даже бих казала приятно,но в противен случай,както и самият автор спомена,това е неприятно усещане,неудобно.

И искам да попитам автора,на колко години е ??

DoubleDMG1
12-29-2012, 08:36
w прочем много момчета се надървяме от целувка понеже , т'ва сме което сме, ако гаджетата ви не са се надървяли, значи или са педали или са много нежни педераси :D

nymphadora
12-29-2012, 09:08
Ако целувката си я бива,какво лошо има? :D

xPafx
12-29-2012, 09:11
w прочем много момчета се надървяме от целувка понеже , т'ва сме което сме, ако гаджетата ви не са се надървяли, значи или са педали или са много нежни педераси :D

Искаш ли да се надървяме взаимно... :oops:

DoubleDMG1
12-29-2012, 09:24
у вас или у нас ? :D

Chacho
12-29-2012, 09:30

Мислиш, че нагоните изчезват като пораснем?

Дърви си го, какво лошо има?

Niakoitam
12-29-2012, 09:55
Напълно нормално.Както казват поняка често целувката е ключът и към други работи.Подготвя се "малкият човек" какво да се прави. :D Ако толкова те притеснява това, в момента, в който го усетиш,че започва малко по-малко да се надига мислено си кажи: "Стой не сме се излагали!" и започни да си мисиш,за съвсем други глупости нямащи нищо общо със сегашната действителност все едно не си там.Ако мислиш,че това ще те изложи пред момичето мислено си разиграй и тази сценка.И през цялото време бъди напълно отпуснат.Почти гарантирано ще започне да увисва така бързо както е решил и да се надига. :D

anonymous708973
12-29-2012, 10:36
Ако целувката си я бива,какво лошо има? :D

Абсолютно. Кво го карате да се чувства виновен. Опит нямал, дръжки.

petkoo
12-29-2012, 11:09
Ако целувката е достатъчно секси да но в това няма нищо лошо, според мен даже момичето трябва да го приема като комплимент :D

totik
12-29-2012, 14:30
Вие сте болни бе,каква практика,какви сливи :D Аз само като видя готина мацка се дървя,камо ли като я целуна.Няма нищо лошо,нито неестествено в това.По скоро обратното е неестествено.

marilyn
12-29-2012, 14:35
По-добре да го дървиш от една целувка, отколкото изобщо да не може да стане. :D

Uzerneim
12-29-2012, 14:36
Абе то си е човешко ама си трябва някакъв контрол,нали това ни отличава от животните.Разбирам,че бързо се възбужда,но да се надървя само то целувка или поглед и то при всяко момиче (защото не е споменал да е от конкретно момиче,ако беше от конкретно,тогава щях да подходя по-внимателно )...единственото,което би станало е ,да отдалечи момичето ,ако тя усети ,какво му се случва ;д
Ако става дума за гаджета,това е супер нормално и даже бих казала приятно,но в противен случай,както и самият автор спомена,това е неприятно усещане,неудобно.

И искам да попитам автора,на колко години е ??

На 18, за гаджето си говоря - да. :D От други момичета, където и да ми сядат дори не го помръдвам :D

П.С. Говорих с нея. Тя каза, че го усетила един път и почна да ми разправя как иска да го правим :D
Иначе благодаря за отговорите. Хубаво е да знам, че не съм единствен. (Един мой приятел ми разправяше как почти от нищо не го дървел, дори едвам го дървел като правел секс и за това ви питах дали нещо на мен не ми е наред).

petkoo
12-29-2012, 14:51
Споко съвсем наред си си ;)