Влез

View Full Version : Не знам какво да правя ....

ani_17
12-29-2012, 11:08
Не издържам вече осъзнах колко много харесвам едно момче дори мога да твърдя ,че съм влюбена в него . Той не е мечтата на всяко момиче , но аз съм влюбена в него не мисля , че съм привлечена от външността му , а от начина по който се държеше с мен когато ме харесваше . Тогава бях глупава и наивна исках да намеря принца на бял кон и си играех с чувствата му . Разбрах ,че искам да съм с него , но е прекалено късно той вече не ме харесва и не иска да е с мен държанието му се промени , вече не му пука . Аз все псе пак искам да съм с него и вече полудявам не знам какво да правя.

petkoo
12-29-2012, 11:13
Вижте се и поговорете очи в очи обясни му какво чувсташ и така.Но да ти кажа и на мен ми се е случвало да искам някое момиче и тя да ме отреже, след което тя да си промени решението но на мен вече не ми е пукало.. все пак ти пожелавам успех ;)

ani_17
12-29-2012, 11:16
Вече му признах какво чувствам.

petkoo
12-29-2012, 11:17
А той какво ти отговори?

sweetycherry33
12-29-2012, 11:18
Според мен трябва да станете приятели, за да се сближите повече.Така ще имаш шанса да го опознаеш и да решиш дали наистина искаш да си с него.

ani_17
12-29-2012, 11:20
Ами нищо конкретно . Държи се адски странно и ме обърква . Понякога изглежда ,че му пука понякога не и аз не знам .

petkoo
12-29-2012, 11:26
Ами щом не те е отрязал директно значи може и той, да изпитва все още нещо но да не знае дали иска да е с теб или не.

marilyn
12-29-2012, 13:32
Може би мисли, че пак ще го мотаеш...

strawberry88
12-29-2012, 17:58
Извини му се за държанието си преди и дано ти прости и ти повярва пак.Няма какво друго да направиш.

bijou
12-29-2012, 20:41
Мхмм, колко познато. В момента аз изживявам нещо подобно, но в случая аз съм в ролята на момчето.
Преди и аз бях лудо влюбена в един човек, той като тебе само ме въртеше на малкия си пръст. Вече се мина доста време и аз както момчето ти, се промених. Държа се студено, все едно не ми пука, безсърдечна съм и т.н.
Но истината е, че все още ги имам чувствата.. вярно, не толкова силни както преди, но все още са си там. Просто се научих да не ги показвам.
Та може и твоето момче да е като мен, за това поговорете, обясни му, ако трябва извини му се за предишното ти държание и успех.