View Full Version : Какви са момчетата...
cremena45
12-29-2012, 14:18
Здравейте тъй като харесвам много едно момче и го намерих в мрежата само ,че от друг профил на една позната приятелка да речем тя не го ползва много , реших да се опитам да го опозная по-добре.На живо изглежда срамежлив ,търпелив и някак си добряк ,но като започнахме разговора и започна да ми приказва едни ,че бил гадже със 7 момичета и разни подобни....изплаших се защото нямаше общо с момчето ,което комуникирах на живо....Някой знае ли каква е разликата ,когато са на живо момчетата и когато във мрежата?Смисъл голяма ли е?На живо съм говорила с него и е срамежливичък ....Не ме опреквайте ,че действах не от мое име ,просто исках да го опозная...
Ми тоя явно е някво зле, щом обяснява как ходи със 7 момичета... :lol:
Не знам кво се занимаваш с него.
Може да е усетил,че го лъжеш и за това да се държи така.
А може би просто го гони пубертета ...
Във всеки случай държанието на всяко момче си е строго индивидуално,така че не очаквай тук да получиш отговор на въпроса си.
Между другото съм на мнение,че докато се правиш на друг човек няма да успееш да го опознаеш.
Ех, мечти, мечти... И сигурно с още 7 се забива, нали? А ти нямаш ли си собствен профил, че да ползваш чужд? 5 годишни.
Явно е изкал да се изфука ;)
cremena45
12-29-2012, 14:47
Не можах да го позная как говори в мрежата ,някак си по -спокойно и непринудено без страх и срам ,имам си профил но от там нищо няма да излизе гаранция ;)
И защо да не излезе нищо ако си кажеш коя точно си?Не си ли се замисляла,че ако той хареса момичето,с което си пише винаги ще мисли,че е твоята приятелка и твоите шансове автоматично се изпаряват.Да не говорим,че ако разбере,че си го лъгала само ще си развалите и без това слабата връзка,която има помежду ви.
БожиятАгнец
12-29-2012, 16:07
Явно от никой профил нищо няма да излезе. Това защо въобще се занимаваш с и без друго безсмислени неща?
Не можах да го позная как говори в мрежата ,някак си по -спокойно и непринудено без страх и срам ,имам си профил но от там нищо няма да излизе гаранция ;)
E то всеки по интернет е много оборотен, от какво да го е срам като не сте фасе 2 фасе. Напълно нормално е.. Иначе много не успях да разбера познавате ли се изобщо, ама щом казваш, че е срамежлив не може да очакваш той да те заговори,,опитай се ти да го заговориш първа
druzilla
12-29-2012, 16:33
Естествено,че държанието му е различно на живо и пред компютъра.По-уверен е,когато не комуникирате лице в лице и е решил да се направи на интересен,което е малко тъпичко според мен.При всички положения е по-добре да го опознаеш на живо.А на колко е години въпросното момче?
cremena45
12-29-2012, 17:28
Той е на 15
cremena45
12-29-2012, 19:26
Не ходил е общо със 7 момичета до сега...