View Full Version : Възможно ли е да се загуби девственост от тампони
limoncho
12-29-2012, 22:41
Възможно ли е да се загуби девственост от тампони :D ... и ако да как да кажа това на приятеля ми...
Ясно, че въпросът е тъп и предполагам отговорът му е не, но (към момчетата) има ли разлика когато едно момиче е отворено...
Тампоните са по мънички от мъжката прелест, но открива ли се значителна разлика след употребата им
DragonLady
12-29-2012, 23:03
За да не си разкъсаш химена, използвай мини тампони. Иначе си девствена до момента, в който не правиш секс със мъж.
nezabelejimata
12-29-2012, 23:48
Зависи какви тампони ползваш... има едни такива по-малки както коментираха преди мен наричат ги "девствени тампони" при употребата им не се къса химена, иначе за какво ти е да му казваш на приятеля ти или си девствена или не си ако знае че си а ти не си и искаш да се оправдаеш намери друго обяснение ...
ShtrudeL
12-29-2012, 23:49
Не. Девственост се губи, когато пенис влезе във вагината ти.
MarkKnight
12-29-2012, 23:52
хахаха е стига бе...кви са тия теми?
Да, възможно е частично разкъсване на химена ти, затова има мини тампони. Но самата девственост си остава такава докато пениса не проникне във вагината ти. И как ще се усети разлика.. освен ако не си слагаш цял пън отдолу ? .. Ако вече не си девствена и гледаш как да минеш с обяснението за тампоните пред приятеля ти.. това е друго. ;)
nezabelejimata
12-30-2012, 00:04
Ако вече не си девствена и гледаш как да минеш с обяснението за тампоните пред приятеля ти.. това е друго. ;)
Това имах предвид и аз. Като чета поста и ми изглежда все едно иска да се оправдае пред приятеля си ... и за мен това не е начина..
За пръв път чувам такова нещо ..
ludata90
12-30-2012, 07:06
Не, не можеш да правиш секс с тампон!
JoLLiE92
12-30-2012, 07:40
Ако толкова си търсиш оправдание, кажи, че при раждането са ти срязали химена, за да не се мъчиш като пораснеш. Прави се на някои места, гледала съм по ТВ. ;д Но като цяло .. що ти е да се оправдаваш??
Купувай си мини тампони. И не виждам какво има да се оправдаваш?!
limoncho
12-30-2012, 17:44
.. Ако вече не си девствена и гледаш как да минеш с обяснението за тампоните пред приятеля ти.. това е друго. ;)
не съм правила секс до сега... ако става въпрос си нямам и приятел, но питам само за информация, защото направо започнах с нормалните тампони - не обърнах огромно внимание но ме болеше като си ги слагах и заради това се притеснявам :(
Мерси за отговорите :)
Да.
DragonLady
12-30-2012, 19:24
не съм правила секс до сега... ако става въпрос си нямам и приятел, но питам само за информация, защото направо започнах с нормалните тампони - не обърнах огромно внимание но ме болеше като си ги слагах и заради това се притеснявам :(
Мерси за отговорите :)
Щом те болис тях, ползвай мини размера, но ще ти се налага да ги сменяш по-често от нормала.
chushkopek
01-01-2013, 23:28
За да не си разкъсаш химена, използвай мини тампони. Иначе си девствена до момента, в който не правиш секс със мъж.
Прити мъч това.
Words of wisdom (clap)
Първият път когато си сложих тампон бях девствена. Нямах друг избор, 4 капки - едва ходех :lol: Това обаче не попречи да си изпитам дозата болка и кървенето при първия път. Така че - не.
bluefondation
01-09-2013, 23:54
Найнннннннннннннн :D