Влез

View Full Version : Отчаян съм.. СЪВЕТ ?

LazarBg
12-29-2012, 22:55
Проблема ми е там че не ми върви с момичетата... зарибявах няколко момичета тая година и с нито една от тях не стана... всички момичета ми казват че съм различен , че съм уникален , забавен , явно са само думи от тяхна страна ( уникален дори не ми се вярва да го мислят ) аз съм такъв, че обичам да правя добро за хората, гледам да помагам колкото мога 2-3 думи обичам да правя добро.. та от там са хубавите думи от момичетата... отдаден съм на спорта не играя никакви игри на компютъра.. не пуша,не пия, явно и това не им харесва...а когато помагам на някой той винаги гледа да се възползва на макс от мен знам го усещам го че ме използва обаче гледам хората да са добре за себе си не мисля...а от другата страна не получавам дори капчица уважение... не знам какво да правя, не мога да започна да се държа гадно с хората за да ме уважават... просто... обичам да правя добро (пак го повтарям) обичам да карам хората да се усмихват за това и съм забавен което го твърдя и твърдят... обаче днешните момичета търсят пиячи , тревомани и т.н. ако поне един човечец прочете написаното от мен моля да ми даде някакъв съвет кавто да правя...благодаря предварително :)

teodorakehaiova
12-29-2012, 23:15
Виж сега .. Радвам се , че са останали момчета като теб :) Ако си достатъчно голям и зрял , би трябвало вече да си разбрал , че добрите момчета днешно време не са уважавани и оценявани както им се полага . Знам го, понеже познавам такива като теб и наистина ме е яд , че такива момчета си нямат свестни приятелки , но повярвай и това ще стане . Ти как предпочиташ - да си хванеш някоя за месец , два и после тя да те зареже или да си сам докато наистина си намериш някоя достойна за теб ? Но разбира се и прекалената хубост не е за предпочитане . Не се оставяй да бъдеш използван заради добротата ти ! Знай кога да кажеш не , кога си заслужава да помогнеш на някого , да дадеш всичко от себе си , в полза на другия . Не ти казвам да ставаш "лошо момче " , истинските момичета не си падат по такива и не биха дали сърцето им да бъде разбито от някой такъв . Бъди себе си , вярвай в себе си и пази достойнството си ! Не си заслужава да се променяш за някоя кифла от твоя град :)) Дано съм била полезна ..

LazarBg
12-29-2012, 23:25
Предпочитам сериозните връзки да... на 15 не се смятам за голям , но за възрастта си мисля че имам акъл... прекалената хубост и не я харесвам искам нещо нормално и сериозно.. имам и друг проблем трябва да се науча да казвам НЕ , да се науча да отказвам.. в някой области мога да отказвам без да ми пука , обаче в други не мога...А най-лошото е че не получавам и най-малкото - уважение.. това ми тежи най-много... Искам да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ че видя,прочете и писа :)

titkos
12-29-2012, 23:31
Използват те, защото си отзивчив и послушен. Не просто се научи да казваш "не" в някои ситуации. Имай самоуважение и дръж повече на своето. Бъди кавалер, а не слуга. Изразявай по-често своето мнение, не стой в сянка. Затова я има и приказката "мъж на място".

nezabelejimata
12-29-2012, 23:40
Първо това че си добродушен и винаги искаш да помагаш е много хубаво, но да има едно голямо НО ... Трябва да намериш границата, в смисъл ако искаш да помагаш го прави, но на хора които наистина заслужават и биха го оценили поне малко... Това са приятели, истински приятели които и на теб биха помогнали ... А колкото до момичетата, ако искаш да имаш приятелка от така наречените "кифли" да бъди "лошо момче" и ще ги спечелиш, но ако си търсиш наистина просто едно момиче до теб което да те обича и да те цени не се хващай с такава и дори не си прави труда да ги впечатляваш. Останали са, макар и малко свестни момичета така че няма да се плашиш и за тебе ще се намери просто не е дошъл момента...

Azoria
12-30-2012, 10:36
Първо това че си добродушен и винаги искаш да помагаш е много хубаво, но да има едно голямо НО ... Трябва да намериш границата

Не прочетох темата, нито коментарите, но това ми с наби на очи и със сигурност ще ти е от полза.

diamant4eto66
12-30-2012, 11:19
Виж, аз съм едно към едно същата с твоето описание, но мога да кажа, че съм преминала границата отдавна на помощите и то за хора, които грам съжаление не заслужават, камо ли помощ.. Принципно света е пълен с неблагодарници и използвачи и затова да помагаш не се оценява, а се смята за даденост, а на всичкото отгоре и накрая получаваш едно голямо нищо в отговор.. Моят съвет е да отсееш ценните хора до себе си и да изтриеш използвачите, още си малък и ще имаш още много познати, които да наречеш след време 'истински приятели', но на тази възраст порасналите са много малко, за да искаш нещо от тях... Просто се заобиколи с хора, които смяташ за честни, а за момичето не се грижи, то ще те намери когато му дойде времето. Бъди себе си без да се влияеш от другите, а пък 'приятелите' ще те оценят.

LazarBg
12-30-2012, 20:08
не се влияя от другите не ебе за тяхното мнение не ми пука кво мислят за мен.. просто да имат капчица уважение от това което правя....
Благодаря много на всички прочели и писали :)

half_bloody_princess
12-30-2012, 21:21
Продължавай да бъдеш същия човек и скоро ще намериш правилното момиче! :)

xXxSmilexXx
12-31-2012, 11:10
Истината е,че момичетата на твоята възраст повече си падат по "лошите момчета" и по "плейбойчета",които обичат да се снимат на огледалото в Мола. Не се променяй за да се харесаш на другите,бъди себе си и ще видиш,че след някоя друга година те ще се осъзнаят и ще тичат след теб.

mlakniwe
12-31-2012, 11:36
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/22422283.jpg

CrazyBabyDoll
12-31-2012, 12:54
Не се отчайвай и не се променяй,имай малко търпение и ще срещнеш идеалното момиче за тебе :)) няма смисъл да се хващаш с някоя повърхностна мацка която не те заслужава.И наистина трябва да помислиш на кого да помагаш и на кого да отказваш.И аз бях като тебе много ме използваха даже и сега от време на време им се вързвам помагам и накрая нищо ,просто защото съм добра душица и после си страдам но както и да е.Вярвай ,че скоро ще срещнеш добро момиче като тебе просто не си се огледал достатъчно или в обкръжението ти има само такива надути момичета успех :))

Mr.Killer
01-01-2013, 03:08
От части все едно съм писал аз тази тема. Аз също съм добър,е не съм от най-добрите де ,но все пак съм добър. Нито пия,нито пуша ,не се правя на плейбой или на лош. Аз съм си просто обикновено момче. Прав си ,че повечето момичета на твоята възраст си падат по плейбойчетата и по лошите момчета. И такива ,като теб ,мен или някой друг остават без приятелка. Аз също нямам приятелка. Просто съм се отдал на съдбата. Забивах и аз едно момиче ,което се опита да се подиграе с чувствата ми. Е и к'во майната и'. Не трябва да си толкова добър ,защото започват да ти се качват по главата. Има една поговорка "За всеки влак си има пътници". Винаги си напомняй да бъдеш себе си. Не се променяй заради някакво момиче. Ще се намери момиче ,което да оцени добротата ти и това ,което правиш за нея. Както казаха по-добре чакай специалната от колкото да ходиш с момичета ,които ще те зарежат след месец или два. Надявам се да съм ти помогнал. :)

valdesbg
01-01-2013, 06:10
Ползвай си ташунгерите по предназначение. Бъди малко егоист, не прави непоискано добро. Дръж си на твоето, не бъди мекотело и не бъди на повикване. Не чакай нищо да се случи - бъди активната страна.

По сбито няма как да ти го кажа.

chushkopek
01-01-2013, 23:34
Ползвай си ташунгерите по предназначение. Бъди малко егоист, не прави непоискано добро. Дръж си на твоето, не бъди мекотело и не бъди на повикване. Не чакай нищо да се случи - бъди активната страна.

По сбито няма как да ти го кажа.
Има, be an ass....simple.

aks13v
01-01-2013, 23:56
В държава пълна с лайна ти кво очакваш ? Дръж се като другите, бъдиш лош, само, че по-лош.

ForzaFelipe
01-02-2013, 00:56
Като изключим спортуването,пиенето и пушенето си приличаме :D Не се отчайвай и не бързай.Прави това което ти харесва и не мисли за това което ти липсва,не позволявай и хората да ти се качват на главата.Рано или късно ще срещнеш момичето което ще те хареса,но ще се наложи сигурно да почакаш :)