View Full Version : Малка вероятност,но все пак..
Sa4kiSabiram
12-31-2012, 09:22
Здравейте,с риск да получа като отговори някой и друг бъзик все пак да попитам : Ако момчето ми е свърщило в устата след свирка и след няколко часа сме се целували и той ме е лизал може ли да е станал фала?
Не. Първо за няколко часа в кислородна среда сперматозоидите са мъртви. Второ, pH-то в устата е унищожило сперматозоидите. Според мен няма вероятност да е станало нещо. Но те съветвам да си обогатиш сексуалната култура, за да няма гафове.
Sa4kiSabiram
12-31-2012, 09:37
Не. Първо за няколко часа в кислородна среда сперматозоидите са мъртви. Второ, pH-то в устата е унищожило сперматозоидите. Според мен няма вероятност да е станало нещо. Но те съветвам да си обогатиш сексуалната култура, за да няма гафове.
мерси :) предположих,че звучи твърде тъпо,за да е така ама момичета сме..кво да прайм :Д от най - малкото понякога стават фаловете
Ако момчето ми е свърщило в устата след свирка и след няколко часа сме се целували и той ме е лизал може ли да е станал фала?
Не е станало нищо.
Но ти през тези няколко часа не си ли си измила поне зъбите или една чаша вода да си изпила?
НЕ, няма как да е станало нещо.
Айде образовай се малко преди да правите такива работи, само се излагаш с тази тема, помисли малко преди да пишеш такива смешни теми, как е възможно изобщо, то ако ставаше така, хахаха до сега да сме като китайците.
Psyko Nuts
12-31-2012, 14:42
Абе ти не тролеше ли преди? Иначе има ''Малка вероятност да си тъпа, но все пак...''
BlowMeAway1
01-04-2013, 14:11
Да, ще имате близнаци!
Здравейте,с риск да получа като отговори някой и друг бъзик все пак да попитам : Ако момчето ми е свърщило в устата след свирка и след няколко часа сме се целували и той ме е лизал може ли да е станал фала?
Абе ти чуваш ли се ? Тва са сперматозоиди, не нинджи.