Влез

View Full Version : Moite късмети за баницата довечера. :D

Dizziness
12-31-2012, 14:09
1. Таз година ти е сексуална, ще си във форма ти феноменална. А лятото да знаеш какво ще ти се случи, много ласки тялото ти ще получи. На Sunny Beach ще смучиш ти коктейл от мъжага напръщел. И ако си мъж внимание. Ти набутан си – моите съболезнования !

2. Нека Азис ти пее на ушенце, докато ти пипа нежното дупенце. Да ти прошепва нежно "Дай ми лед" и да те обарва с кеф. Да те заведе на "Сен Тропе" и хубавичко да те . . . обича. Душите ви взаимно да се слеят и "Напипай го" да ти изпее и щом за него си готов като те почне ще ти пее "Хоп".

3. Таз година ще си много игрив и носи в тебе винаги презерватив!

4. От пари джобът ще ти се пръсне. Ще имаш да харчиш докато ти втръсне и знам, че имаш куп кусури, но с тез СПА-процедури, в Бургас ще бъдеш ти най-красивият мъж с пари.

5. Който пипне тоз късмет, ще изхвърли кофата за смет. Я на ум недей да псуваш, няма смисъл да умуваш. Осъзнай, че си прецакан скъпи мой, любим приятел.

6. Явно доста си под стрес, мисля, че ти трябва секс! Нека в джоба ти да има дюрекси през цялата година!

7. Стига баница си ял, виждам че си загорял. Я сега гаджето си оправи, ако нямаш пък си намери. Ако си задръстен помисли че ръцете можеш да използаш ти!

8. Новата година виждам че празнуваш ти, но те предупреждавам че дупето ще те боли!

9. Бяла спретната къщурка с две коли отпред и мадама за притурка, туй е твоя нов късмет!

10. Годината ще те омае, любов около тебе ще витае! Ще получиш ти любовен световъртеж и докато се усетиш ще вдигнеш ти годеж!

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА !!! : )

petkoo
12-31-2012, 16:04
ММММ майка ми слага късмети само на бъдни вечер, и днес бях много разочарован че нямаше също но твоите са страхотни ;)

marilyn
12-31-2012, 16:50
Хахахх, първото ме уби! :D :D :D Ай, авторе, да ти се връща!

valdesbg
12-31-2012, 17:13
Първото е феноменално. Всичките трябва да са в тоя дух :)