View Full Version : Как? И хубаво ли е това
Здравейте. Имам много голям проблем (поне за мен де). Значи харесвам си едно момче, което наистина мога да кажа, че е моята НаАЙ-ГОЛЯМА НЕЗИЖИВЯНА любов. (МОМЧЕ 1) Много го харесвам,обичам го даже, а ние даже не сме се запознавали лично,само 1-2 пъти сме си писали във фейсбук и това е, а на живо нито ''Здравей'' , нито ''Здрасти'', само сме си хвърляли погледи и това е. Принципно незнам дали той ме харесва де , но разбрах че той знае че аз си го харесвам. Вече 2 години така , не съм спирала да си го харесвам. Но в интерес на истината искам да кажа,че преди да започна да си го харесвам си харесвах един негов приятел, (МОМЧЕ 2)даже сме се целували. А и той май знае затова. И нещо ддз какво стана започнах да си харесвам (МОМЧЕ 1 т.е неизживяната ми любов. ) И така вече 2 години с него нищо не се е получило и незнам дали и ще се получи. Най-интересното сега и заинтригуващо е,че един от неговите приятели (МОМЧЕ 3) взехме да си пишем даже той иска да се видим. Единственото което ме интересува е дали ако напр. се видим с това МОМЧЕ 3 дали всичко вече напълно ще пропадне с неизживяната ми любов и ми е интересно за каква ще ме мисли той :д По принцип аз си мисля че ако се видя с МОМЧЕ 3 той няма сигурно и да ме погледне повече. Знам ли . Но и аз си мисля че даже и дори и да не си бях писала с МОМЧЕ 3 пак щеше да си е същото! Вашите съвети. Какво мислите Вие по този въпрос. А и всъщност ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА. ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ. :* :)
MarkKnight
01-01-2013, 04:35
момче 1 така и така не те поглежда...така че няма кво да губиш,излез с момче 3
valdesbg
01-01-2013, 06:04
Порастни малко на акъл. Че и на години може.
EternalDream
01-01-2013, 08:26
Много объркващо.
Само ми е интересно как човек може да "обича" някого без дори да го познава...
За две години защо не предприе нещо? Или чакаш дар от Бога? ""Много го обичам" вика... :lol:
druzilla
01-01-2013, 11:08
И как обичаш някой,който не познаваш?Да харесваш външния вид на някой не е любов. ;)
Според мен ако той е имал каквито и да е симпатии към теб е щял да предприеме нещо за толкова много време,щом знае че ти го харесваш.
Обичаш някой, който не познаваш, а само си си писала 2-3 пъти по скайпа... еххх...
Излизай си с който искаш, "неизживяната ти любов" ако искаше да е с теб, щеше да те търси.
Как можеш да ОБИЧАШ някого, с когото дори НЕ се познавате и 2 години да не предприемеш нищо? И както казаха по-нагоре - излез с третото момче, след толкова време щом първия не ти е обърнал внимание няма да го направи и сега. Нищо не губиш (:
Значи незнам, но освен и симпатии към него изпитвам много ама мн силна любов към (МОМЧЕ 1). Неописуемо е - и аз немога да си го обясня.И аз съм на мнението Ви че наистина той ако искаше нещо да се получи щеше да ме потърси и т.н при положение че и знае,че си го харесвам. Но наистина търпението ми се изчерпва и просто немога да чакам вече. Затова Ви попитах за вашите съвети, продължавайте да давате. Все пак Благодаря Ви много. :*
Защо ти не предприемеш нещо? :-o
Или оргия или само момче 3.... На твойта любов му е през **** /да не каам ко / за тебе ... апък момче 3 можи и да ти хареса , ако излезете веднъж няма да ти стане нищо не е казано , че трябва да се получи..
То ааз ако предприема нещо,мисля че ще изглеждам в очите му мн. смешно.
Ами да ти кажа, ако с него си пишеш толкова неграмотно колкото тук, нищо чудно, че сте си писали цели 2 пъти. Цяло мъчение е да чете човек. Голяма любов, а. Малииии, чак ми се доплака за теб. Твоето е "Ромео и Жулиета" vol.2. Вземи ги събери и тримата и направете една тройка, поне няма да хабиш нерви. И да, наистина недей да показваш на някой, че те привлича и го харесваш. Не само, че ще си смешна, ами направо ще си за цирка. Може да пипнеш я Луда крава, я трипер.
Явно акъл няма да ти дойде.
То ааз ако предприема нещо,мисля че ще изглеждам в очите му мн. смешно.
Да, да се спукаш от смях. Преглътни детските си възгледи и действай,ако искаш резултат.
FuCKkK13
01-02-2013, 22:16
честно,спи ми се и нищо не разбрах 8-) само да ти кажа,че колкото и да ми се спи незнам ми бърка в здравето пише се не / знам .. отделно
Да,но моля Ви не ме нападайте затова че съм писала неграмотно. Т'ва за мен не е неграмотно,даже писането си ми е напълно нормално. Защо просто не се насочите към това да давате съвети по темата ? :P
Обичаш някой, който не познаваш, а само си си писала 2-3 пъти по скайпа... еххх...
Излизай си с който искаш, "неизживяната ти любов" ако искаше да е с теб, щеше да те търси.
На т'ва мнение съм аз :)
TheBobqk
01-03-2013, 06:33
Здравейте. Имам много голям проблем (поне за мен де). Значи харесвам си едно момче, което наистина мога да кажа, че е моята НаАЙ-ГОЛЯМА НЕЗИЖИВЯНА любов. (МОМЧЕ 1) Много го харесвам,обичам го даже, а ние даже не сме се запознавали лично,само 1-2 пъти сме си писали във фейсбук и това е, а на живо нито ''Здравей'' , нито ''Здрасти'', само сме си хвърляли погледи и това е.
Спрях да чета до тук, а и като видях някъде "3".. Не се занимавай с глупости.
Anichkaxxwee
01-03-2013, 07:54
Момче 1 ако имаше чувства към теб, щеше да предприеме нещо за тези 2 години.
Не си давай напразни надежди.
А и как ще се влюбиш в момче, което почти не познаваш.
Излез с момче 3, според мен, но както си прецениш
Значи харесвам си едно момче, което наистина мога да кажа, че е моята НаАЙ-ГОЛЯМА НЕЗИЖИВЯНА любов. (МОМЧЕ 1) Много го харесвам,обичам го даже, а ние даже не сме се запознавали лично,само 1-2 пъти сме си писали във фейсбук и това е, а на живо нито ''Здравей'' , нито ''Здрасти'', само сме си хвърляли погледи и това е.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_me605s9Jkr1rkk6ydo1_400.gif
Честита нова година и на теб. Дано пораснеш през нея.
DisappointedDreamer
01-03-2013, 07:59
:lol:
:lol:
Щях да напиша "поумнееш" ама ми се стори грубичко, а днес съм любвеобилно настроена :cool:
Mary_Jane_69
01-03-2013, 22:11
целия ти разказ представляваше една спирала, която се върти и ти си вътре в нея, като четеш и не осъзнаваш нито кво се случва нито защо :D същинско торнадо....
Никога не сте си казвали "Здрасти" и го обичаш?
Харесване вече две години или направи нещо по въпроса или го забрави, защото така на котка и мишка да си играете няма смисъл. :)
dianna1997
01-04-2013, 19:38
Много е интересна тази :най-голяма любов" след като ти дори не си говорила с него на живо...да може да го харесаш...да те привлича, но чак да си лудо влюбена едва ли...аа според мен дай шанс на момче 3, защото той наистина може да ти даде това което момче 1 не ти дава и не ти е дал...т.е. едно истинско увлечение или да го наречем любов. ;)
Мисля, че трябва да забравиш МОМЧЕ 1 и да излезеш с МОМЧЕ 3, тъй като изглежда, че само то има интерес. Не можеш да накараш въпросната ти неизживяна любов да те хареса, затова не си пропилявай шанса с МОМЧЕ 3 :)
Amore-Mio*
01-12-2013, 13:16
Момче 1 ако имаше симпатии към теб - щеше да ти го е показал 5 000 пъти през цялото това време.
Излез с момче 3, все пак не знаеш и няма как да знаеш какво би могло да се случи.
И само да кажа, че не обичаш първия, не се познавате, не сте си говорили, иначе го обичаш. Просто искаш това, което не можеш да имаш.