View Full Version : Съвет ...
oh_yeah_btr
01-01-2013, 16:34
С гаджето ми правим секс от това лято... всичко си е както трябва, и предпазването и кефа... До сега не ни се е случвало презерватива да се скъса, спука, да се повреди по някакъв начин или да го правим без ... Обаче след всеки път започвам да се притеснявам дали не сме объркали нещо, дали ще ми дойде, дали не е станала белята. Въпреки, че всичко е ок, аз пак се притеснявам и постояно мисля за това ... Изтръпвам от страх да не сме сгафили ... Таа имате ли някакви идеи как да превъзмогна тоя страх без причина, който се появява всеки път... от притеснение чак ми се повръщаше ... Моля ви, ако знаете как бих могла да се отпусна и да не го мисля толкова, споделете ! :))
И ако все пак гумичката се скъса, какво? Проблем? - не.
Ти ще си млада майка, той - млад баща - нито ще сте първите, нито ще сте последните. :)
Ще имате (в нормалния случай) 9 месеца да преосмислите живота си и след това ще бъдете горди родители.
Все пак страната има нужда да се раждат и българчета, а не само ... (всички се досещаме). :)
Пък и преуспели млади майки бол - Калина Крумова - хем млада е родила, хем се е изучила, хем е водеща, хем е супер красива (според мен), а за финал - независим депутат от настоящето НС.
Така че - не му бери грижа! :)
oh_yeah_btr
01-01-2013, 16:57
Айде моля ми кажете сериозно какво мислите, че мога да направя... без да се бъзикате с мен ...
Не съм жена и не знам как мислите (колкото и да ми се иска да знам понякога), но предполагам, че след като този проблем е само в твоето съзнание, то ще трябва ти сама да се самоубедиш, че всичко е ОК.
Колкото до реална превенция - не съм го правил това, но съм слушал, че мъжът може да надене два кондома един върху друг, а между тях да постави малки кълбовидни (защото нямат ръбове) предмети. И така - хем повече удоволствие за жената, хем по-голяма сигурност.
oh_yeah_btr
01-01-2013, 17:11
Въпросът ми е как да го превъзмогна, а не колко презерватива да надене ...
Мисля,че знам какво имаш предвид. От началото се отдаваш на насладата,гледаш си безопасността,но не се притесняваш.После ,колкото по-близки ставате душевно,толкова и започваш да се притесняваш.Звучи ми малко на психологична основа,но не знам де,не съм спец. Може би това,че сте станали по-близки те кара вътрешно да създаваш образа на това,какво би се случило АКО и какво бихте направили,след като се обичате толкова.Има някаква несигурност,дали той би застанал плътно до теб и в моментите,когато започнеш да се притесняваш ,дали ще ти дойде, хем се чувстваш сама,хем имаш страхотна нужда от него.Питаш го по 100 пъти дали всичко е минало наред,нали? ;д
Аз не успях напълно да преодолея това притеснение.Въпреки това бих те посъветвала да се довериш на разума най-вече.Не разчитай само на това той да поема инициативата на предпазване.Ако започнеш да се притесняваш ,просто помисли реално на нещата като страничен човек и се замисли всъщност наистина каква и колко голяма/малка е вероятността да е станал гаф. Като цяло мисля,че трябва да си доста незапознат ,без предпазни мерки ,че да ти се случи.Да забременееш не е толкова лесно,колкото го изкарват по форумите и тея истории как еди си коя приятелка била забременяла така,ама презерватива бил здрав и все пак станало. Няма такова нещо. Ползвате си здрав презерватив от началото до края,ако искате си го проверявайте от време на време и всичко ще е наред,хем ще си и по-спокойна по време на акта,вместо да се присещаш от време на време докато го правите.Това е.
daniel1995
01-01-2013, 18:23
Това се случва, защото много бързате. Щом изникват такива мисли, значи просто не си готова за отговорностите на секса, а си избързала. Сексът не е само наслада и удоволствие. Той е отговорност.
Всичко е в главата ти. Щом е здрав презерватива- няма какво да те притеснява. Не знам защо го мислиш толкова. То и да се скъса не е края на света де, кофти е, но ако не си в овулация, пак не е толкова страшно.