View Full Version : секс и притеснения около него
nikoleta93
01-01-2013, 21:49
Здравейте.Имам един проблем който ме мъчи.
На 19 години съм и имам сериозен приятел.Искам да правим секс,но се притеснявам от факта,че цикълът ми е много нередовен и винаги ще съм притеснена дали няма да бъда бременна.Никога не ми идва на една и съща дата,закъснява с 5,10,15... дена.Какво мога да направя в този случай?
Здравейте.Имам един проблем който ме мъчи.
На 19 години съм и имам сериозен приятел.Искам да правим секс,но се притеснявам от факта,че цикълът ми е много нередовен и винаги ще съм притеснена дали няма да бъда бременна.Никога не ми идва на една и съща дата,закъснява с 5,10,15... дена.Какво мога да направя в този случай?
Използвайте презервативи - те точно и единствено за това са създадени.
/точно в този момент хиляди дечица и подрастващи, четящи това, осъзнаха че кондомите не са вид балони... :D
druzilla
01-01-2013, 21:55
На 19 години вече цикъла би трябвало да ти е редовен,ходила ли си скоро на гинеколог?
Иначе презервативи и противозачатъчни,няма друго решение..
dream1707
01-01-2013, 21:58
Иди на гинеколог за нередовния цикъл.
Ползвайте презервативи.
А противозачатъчните всъщност даже ще ти регулират цикъла.
Отиди на лекар заради нередовния цикъл. Ползвайте презервативи.
kalpazanka
01-02-2013, 05:09
А противозачатъчните всъщност даже ще ти регулират цикъла.
Да, точно така. И даже могат да ти докарат мастопатия, белодробна тромбемболия, ще ти влошат липидния статус, ще ти повишат риска от рак на гърдата и от белодробен аденокарцином, ще ти понижат либидото, мигрена бонус могат да ти докарат... Абе, пий ги, няма страшно!
rubby179
01-02-2013, 06:10
Най-добрия начин да избегнете тези притеснения е да използвате презерватив. Това ще предпази не само от нежелана бременност но и от появата на някои болести и инфекции.