View Full Version : Как да разберем дали...?
charovnata_petia5
01-02-2013, 19:09
Здравейте ,както ви споделих много харесвам момче от класа си ,но незнам какво да мисля за него тоест дали ме хересва и той или не....Въпроса ми е как да разбера дали е просто по-срамежлив или е по-скоро не ме харесва?Моля сериозни съвети защото истината е ,че съм много объркана ,а учелището наближава и отново ще го видя....
Обърках заглавието :Как да разбера трябваше....
100% сигурния вариант: "Момче, харесваш ли ме?" :lol: И да, отговора е сериозен.
TheBobqk
01-03-2013, 06:35
Закачай го, но не се закай за него. Ако ти отвърне има вероятност да те харесва. С времето нещата може да се получат.
С времето ще свикнеш да разчиташ сигналите.
sweetka_96
01-03-2013, 14:06
100% сигурния вариант: "Момче, харесваш ли ме?" :lol: И да, отговора е сериозен.
xaxaxa.. :D :D :D
Общувай повече с него ии както marilyn каза- след време ще се научиш да разбираш и различаваш знаците.
Вие за комуникация не сте ли чували ,бе? Говори с него по-често, с това ще ти стане ясно.. В крайна сметка всичко започва така..
Mary_Jane_69
01-03-2013, 21:55
Общувайте, тълкувай жестовете му с езика на тялото... и най - вече, следи за ~блясъка~ в очите му... дали изглежда щастлив когато е покрай теб, лицето му изглежда ли някак си отворено... т.е. леко разтворени устни, повдигнати вежди и леко очудено-но от радост лице :) успех.
Има един единствен начин да разбереш.. а то е флиртувай с него и ако той ти отвърне значи те харесва ;)