View Full Version : След като му признах.....
oburkanata_32
01-03-2013, 14:54
Както ви казах признах му в Фейсбук за което не съм обедена ,че постъпих добре ,но нямах смелоста да му кажа в очите защото всеки път като се опитвах усещах как сърцето ми се качва в гърлото ,а сега дори незнам как да го погледна ,след няколко дни отново ще се видим в учелище и наистина ми е притеснено ,според вас да му потвърдя ли когато останем насаме и изобщо добра идея ли е?Какво да му кажа?Не искам да го изгубя ....:(
ccdesigns
01-03-2013, 15:01
Начи невероятния ти план е бил да му признаеш у фейсбук и да не се видите никога повече от притеснение?
Ми той вече знае, според мен е най-добре да оставиш нещата в неговите ръце. Ако и той се интересува от теб, ще те потърси :)
ninjaiscrazy
01-03-2013, 18:58
Започнала си нещо,най-добре го завърши-признала си му,като се видите и ако останете насаме му напомни,потвърди и каквото стане-един път живееш,а възможности има много.Опит се трупа със ситуациите.
MissSunshiinee
01-03-2013, 19:17
Според мен след като си му признала вече,той сам ще те потърси ако се интересува от теб по същия начин.
А пъкк според мен е супер тъпо да му го признаеш по фейсбук и след това да мълчиш като лигла и да чакаш на него. В 7ми клас и на мен ми заявиха подобно нещо по скайп , след тва нито лук ял,нито лук мирисал. Отиваш , питаш го дали може нещо да се получи. Като - да, супер, като не - продължаваш си и дотам.
Съгласен съм с granger,само да допълня,че ми е много неприятно,като някоя ми се държи по един начин във социалните мрежи,а после ми върти кифленски номера....Като си му признала във фейсбуката,имай смелост и достойнство на живо да се държиш на ниво.
Еми по фейсбук не става...
Ти на 12 ли си?
lubopitna_123
01-03-2013, 20:39
Започнала си нещо,най-добре го завърши-признала си му,като се видите и ако останете насаме му напомни,потвърди и каквото стане-един път живееш,а възможности има много.Опит се трупа със ситуациите.
Най-логично ми звучи
oburkanata_32
01-03-2013, 20:41
На 15 съм ,просто не издържах вече доста време държах всичко в себе си и търсех начин да му кажа даже на 2-3 пъти но просто се притеснявам доста и не ми достигна смелост :(
Anichkaxxwee
01-03-2013, 21:21
Не трябваше да му признаваш във фейсбук.
И ся какво?
Ще го избягваш, защото не ти достига смелост?
Така и така вече знае, виж как ще се развият нещата
Mary_Jane_69
01-03-2013, 22:08
виж ся, звучи сякаш си го направила, за да се опиташ да се оттървеш от душевни терзания с цел разрешаване чрез един или друг начин... звучи като по принуда... признания за чувства, се правят с достатъчно вложена мисъл и желание, а не просто нужда... ако имаше желание, да бъдеш разкрита, а не просто да бъдеш с него, което естествено не е сигурно, би постъпила по спокоен и предимно предпазлив начин. хем момичетата гледате много романтични филми, хем гафовете ви са доста... :) пс и аз съм момиче, но все пак, мацко, успех.
Грешката е че си му признала там.. по добре е да се видите и да му признаеш и да рискуваш. Ако има нещо към теб ще направи крачката ако не ем сори.
valdesbg
01-04-2013, 07:12
Ако ще кифлееш - поне измисли някаква по креативна лъжа.. че да се върже по успешно. Аман от слабохарактерни хора....
antoniq_96
01-04-2013, 12:32
Според мен пък не всичко е изгубено ,всеки има момент на слабост!Ако е свестен ще те разбере ,много зависи от него ,според мен е добре като останете на саме да някой да отвори темата и да се разберете :)
strawberry88
01-04-2013, 12:36
А той отговори ли ти нещо, след като му призна? :Д
Да разбирам ли, че нищо не ти е отговорил? Ако е така по-добре не му го казвай пак нито на живо, нито по фейсбук. Ако не е отговорил най-вероятно не изпитва същото към теб. Ако даде някакви признаци евентуално тогава и този път очи в очи.
oburkanata_32
01-04-2013, 14:18
Не за добро или лошо нищо не каза и той е на 15
Не мога да си обясня що се вкарваш чак в толкова дълбок "филм"?Квото такова,върви си с гордо вдигната глава сякаш нищо не е станало,а той ако има същите чувства към теб ще те потърси.
cremena45
01-04-2013, 17:22
Според мен няма смисъл да отричаш ако те пита :)
lubopitna_123
01-05-2013, 16:22
И аз така мисля...
antoniq_96
01-06-2013, 17:01
Не мога да си обясня що се вкарваш чак в толкова дълбок "филм"?Квото такова,върви си с гордо вдигната глава сякаш нищо не е станало,а той ако има същите чувства към теб ще те потърси.
точно
Това е отговор :) Много ме вдъхновяват такива понякога :)
Според мен трябва да му потвърдиш. Естествено от значение е и реакцията му след като си му казала как се чувстваш. От опит глава не боли! Затова мисля, че си постъпила добре. Успех!
lubopitna_123
01-12-2013, 10:54
Според мен трябва да му потвърдиш. Естествено от значение е и реакцията му след като си му казала как се чувстваш. От опит глава не боли! Затова мисля, че си постъпила добре. Успех!
Така е и според мен е добре да му го кажеш когато сте двамата :)