PDA

View Full Version : Стари неща в нова форма

xvd
01-03-2013, 16:52
Здравейте,

със сигурност ви е писнало от такива теми. Аз ви пиша, защото просто ме е яд на живота, на шибания късмет и на това, че не се получи така, както исках, че не изживях това, което исках да изживея, докато бях студент, освен купоните и случайните флиртове.

Сега съм на 23, докато учех се запознах с едно момиче от моя курс, което много харесах. Харесваше ме, но не ми върза както се казва. Аз опитвах от време на време. Това беше преди няколко години. Бях я вече преодолял. Скоро обаче ми се обади и дойде за Нова Година при мен и се видяхме. Беше с друго момиче, за което ми каза, че й е интимната приятелка, т.е. че са обратни. Изкарахме хубаво иначе двете вечери, в които бяхме заедно. Яд ме е, че тя е всичко, което искам от едно момиче - и като външност, и като разбирания,и като интелект... абе дори си мисля, че няма да намеря такава като нея, с нея просто имам тръпка. Усещам, че ме харесва по същия начин, както аз нея - едно на ръка външно и второ - като характер, чувство за хумор и т.н. Когато съм опитвал да говоря с нея, че искам да имаме сериозна връзка, тя все някак си отбягва, не говори, не мога да я разбера. Затова бях приключил с нея, но след като ми се обади изникват някакви въпроси, но пък и това, че се прави на обратна не мога да го разбера - питах ги и ми казаха, че наистина са такива. Аз съм сериозен човек, искам сериозна връзка с момиче, но просто ме е яд, че не станаха нещата и преди, и сега. Знам, че с нея нищо сериозно не може да стане - говоря за семейство - тъй като не иска да говорим за това. Но просто я харесвах.... Знаете какво е да искате грешния човек.

Мерси за вниманието, исках да си излея мислите. Вие какво мислите?

valdesbg
01-03-2013, 17:34
Ми... хвани се за ташаците и не се жалвай като кифла. Мадамата по всякакъв начин ти показва е не те иска.. но ти упорито се терзаеш и мислиш, нищо че ти е ясно че няма да се получи.

не бъди, като малко дете, което напук че са не са му купили играчката ще иска само нея.

Tbmk
01-03-2013, 19:56
На 23 това изобщо не трябва да ти е през ушото...Момичета бол,сериозни още толкова...За това действай,а не се жалвай по кифленски истории,щом търсиш сериозен съпътник в живота....

marilyn
01-03-2013, 21:42
Ами какво да се прави, тя явно харесва жени и толкоз. На 23 си бе човек, колко време имаш да срещнеш подходяща жена.. не си на 50!

GD
01-04-2013, 05:54
Ами какво да се прави, тя явно харесва жени и толкоз. На 23 си бе човек, колко време имаш да срещнеш подходяща жена.. не си на 50!

Така е а и щом отбягва въпроса за вас значи трябва да я оставиш и да не я търсиш тоест и да те търси не омеквай има и други ;)

xvd
01-04-2013, 11:10
Така е а и щом отбягва въпроса за вас значи трябва да я оставиш и да не я търсиш тоест и да те търси не омеквай има и други ;)

А тя точно това прави - от време на време ме търси ...

shmatarok
01-04-2013, 11:34
Еми може да ѝ е приятно от време на време да общува с теб, но това не значи, че има някакви по-дълбоки чувства.

Според мен ти се ще да намериш някакъв подсъзнателен намек в действията ѝ, но реално няма нищо такова. Ориентирай се към друго момиче.

xvd
01-04-2013, 12:01
Еми може да ѝ е приятно от време на време да общува с теб, но това не значи, че има някакви по-дълбоки чувства.

Според мен ти се ще да намериш някакъв подсъзнателен намек в действията ѝ, но реално няма нищо такова. Ориентирай се към друго момиче.

Ейй, това беше много точно, евала! Като се замисля е така. Трудно ми е обаче да съм само приятел с нея. :/