PDA

View Full Version : Страх или...

TeenProblemBG
01-03-2013, 17:10
Здравейте, харесвам едно момиче много и искам да я поканя да излезем, само че има един проблем. Изпитвам нещо като страх (ако мога така да го нарека) да изляза с нея, не ме е страх от нея :D ами по точно от това което ще се случи на срещата. Страх ме е нещо да не зацепя, да сгафя нещата или да не настъпи мълчание, защото не се познаваме чак толкова добре. С нея често си чатим, понякога аз и пиша пръв понякога тя. На училище докато се усетя да я поздравя тя вече го е направила. Дайте ми някакъв съвет за страхът ми и за срещата, че да не се притеснявам толкова много. :)

valdesbg
01-03-2013, 17:31
А от колко време си пишете? Колко опит имаш с момичетата?

xPafx
01-03-2013, 17:34
Пич, това се израства с опита, няма как да го превъзмогнеш без да направиш опит.

TeenProblemBG
01-03-2013, 17:47
Oт 3-4 месеца, а за опит до сега съм ходил с едно момиче 5м., но нещата там станаха доста бързо

valdesbg
01-03-2013, 19:40
В такъв случай съвета ми е следния.. не се увличай много по онлайн писаниците и атовете.. гледай колкото се може по бързо да пренесеш онлайн комуникацията на живо. Опита ще дойде когато общуваш на живо. Интернет дава измамна увереност и вяра.. която е без покритие. В конкретния случай - излизаш с девойката и даваш най-доброто от себе си. ДФруго няма какво да направиш. Страха ще го има винаги.. просто ще е в различно количество.

GD
01-04-2013, 09:58
Просто излезте бе какво се притесняваш и да замълчите какво? Винаги има теми на разговор, какво ще кажа, незнам, страх ме е аре аре вземай се в ръце и действай :)

Azoria
01-04-2013, 13:15
Действай преди да те приеме като чат приятел, с когото да си споделя глупсотите от ежедневието.

GLaDOS
01-04-2013, 13:44
Опит.Няма как да предвидиш каква простотия ще направиш по време на срещата и кое качество в теб ще отблъсне човека насреща.Излезте и не очаквай нищо,най-вероятно ще се издъниш и няма да те хареса.С опита нещата ще се оправят.
Лошото е,че по този начин губиш хора,които си харесвал... но такъв е живота.

Seattle
01-05-2013, 07:26
Защо ли си мисля че още на "поканването" ще я оплескаш. Както и да е, номера е да не ти пука кво ще стане. Колкото повече ти пука толкова повече гафове ще правиш. Успокой се, и тя е човек и тя прави гафове.

Съвет, пий 1 ракия и давай смело.