View Full Version : Секс с друга ?
Здравейте! Имам приятелка отскоро, но поради една или друга причина не можем да правим секс. Държа на нея, имам чувства към нея, разбира се, но нали се сещате, че не може без секс. Наскоро стана белята с една моя съученичка... всъщност не е станала още, но е на път да стане, тоест да правим секс с нея, просто секс иначе ще продължавам да съм с моята приятелка. Аз съм пълен идиот, но момчетата предполагам ще ме разберат... не става само ръчна. Дайте някакви съвети! Какво да правя ?
TheBeliever
01-04-2013, 16:49
Или си дръж пишката в гащите, или зарязвай тая дето я залъгваш, че държиш на нея.
На 16год. не можел без секс. Да, бе. Намерила се една дето е навита да ти пусне и ти да не изтървеш.
dimitar_ak
01-04-2013, 16:58
Давай с другата, но после задължително разкажи на тази дето обичаш.
nansi_2005
01-04-2013, 16:59
така така приятел ..... който подбира - маструбира ахахахх !!! Карай си работата сам иначе ще закъсаш. Плюс това само секс нали няма да има любов и чуства ?
Или си дръж пишката в гащите, или зарязвай тая дето я залъгваш, че държиш на нея.
На 16год. не можел без секс. Да, бе. Намерила се една дето е навита да ти пусне и ти да не изтървеш.
mhmn
silverRose
01-04-2013, 18:22
Дайте някакви съвети! Какво да правя ?
Отрежи си го...
Ако толкова държеше на приятелката си нямаше да си готов да ходиш при някоя щот' ти е навита...
Първо скъсай с момичето. Щом държиш на нея, значи не искаш да страда, затова вместо да й изневеряваш, я остави.
После - имаш свободата да правиш каквото искаш, с която искаш.
Вярвай ми, ще си спестиш много драми и сега и за в бъдеще.
SisiStrange
01-04-2013, 19:21
Абсолютно.
Grudi_SeXa
01-04-2013, 20:34
Кажи на твойта бързо да отваря краката и да се научи да лапа
CrazyLittleThing
01-04-2013, 21:54
Каква е причината, временна или постоянна ? На колко сте ? Това с оная другата за веднъж ли искаш да е, или си го представяш като нещо от сорта 'приятели с привилегии' ?
anonymous708973
01-04-2013, 21:59
По каква причина не правите секс?
Ако твоята стиска краката - твой проблем, преодолей го.
Ако е по лекарска заръка и важи за един от двамата (очевидно за нея) - суперльольо ще си, ако не изчакаш момичето да се оправи.
xXxSmilexXx
01-04-2013, 22:11
[QUOTE=TheBeliever;10549294]Или си дръж пишката в гащите, или зарязвай тая дето я залъгваш, че държиш на нея.
/QUOTE]
+1
PurpleSand
01-04-2013, 22:14
ти изобщо държиш ли на приятелката си?
отиваш при лесното, щот си решил ,че ти ce ебе..
щом си с това момиче,колкото е нужно,толкова ще чакаш.. като не остави я. Просто не я лъжи , супер противното нещо ;)
autumn666
01-04-2013, 23:29
Ами ако да речем, ти си с някоя мацка, имаш чувства към нея, а тя се ебе с други зад гърба ти и се прави, че ти е вярна? Ти как ще се чувстваш?
На 15-16 е напълно нормално момиче да иска да изчака преди да си загуби девствеността.
Ти НЕ държиш на нея, щом си мислиш за изневяра, особено при положение, че сте заедно от скоро. И я дефинирай какво за теб са "чувства", защото аз като имам чувства към някой, а не просто симпатии, обикновено не се интересувам от други.
ЗАРЕЖИ момичето и си прави секс с който си искаш. Заслужава 100 пъти по-добър от теб.
sweetka_96
01-04-2013, 23:35
Това, че с приятелката не можете да правите секс (по каквито и да е причини) не означава, че треа да ходиш при друга..
chushkopek
01-04-2013, 23:46
Държа на нея, имам чувства към нея, разбира се
Айде на бас?
kaliope111
01-05-2013, 17:56
+1
Остави момичето да си намери свястно момче.
druzilla
01-05-2013, 18:47
Трябва наистина да си голям тъпак,за да спиш с друга,докато си имаш приятелка,която уж обичаш..По-добре първо скъсай с нея и тогава го прави с други.Излишно е да я залъгваш.Не можеш да си представиш колко ще я нарани постъпката ти.Защо не поговориш с нея за това?
WesSneijder
01-05-2013, 18:58
Трябва наистина да си голям тъпак,за да спиш с друга,докато си имаш приятелка,която уж обичаш..По-добре първо скъсай с нея и тогава го прави с други.Излишно е да я залъгваш.Не можеш да си представиш колко ще я нарани постъпката ти.Защо не поговориш с нея за това?
Подкрепям, и на мен това ми се струва правилната постъпка ако си го решил :) Няма нужда да тормозиш някой друг.
"Не може без секс" ? И как го измисли? Толкова момчета познавам,които са чакали приятелките си и не са изневерявали през това време..
DragonLady
01-06-2013, 23:06
Ако толкова държеше на приятелката си нямаше да си готов да ходиш при някоя щот' ти е навита...
+1
А и от два стола - на земята се пада
mrankoniiii
01-07-2013, 08:53
Това скъпи мой се нарича изневяра !!
Ако не ти е некомфортно го направи, ама от личен опит ще ти кажа, че е много лоша идея и по-добре да се откажеш.
FuCKkK13
01-07-2013, 12:25
остави момичето и тогава си вей пръчката ... не можел без секс.. айде бе :?
Ужас, направо съм потресена от това, което прочетох.. Това, мили мой, е изневяра. Ще нараниш момичето, което уж обичаш :)
ти на 14-15 ли си,че неможеш да топнеш чушката? http://www.teenproblem.net/forum/images/smilies/bl.gif
piffacota
01-10-2013, 20:38
Ако е на толкова и не е топнал е бая оксънял
Няма да се учудя,ако иска помощ от приятел... може да е прекалил с "Стани богат"
prysnata_ti4inka
01-15-2013, 08:17
БЪди честен и с двете. Кажи на едната, че имаш приятелка, която обичаш и от тази искаш само секс. Кажи на приятелката си, че е проблем това, че не правите секс и искаш да чукаш другата. Ако и двете нямат проблем - значи и ти нямаш. Според мен обаче не си струва да изпускаш питомното, за да гониш дивото. От друга страна това, че обичаш приятелката си според мен са пЪлни глупости. Ако беше така, никога нямаше да се натискаш с друга и дори да се замислиш дали да я чукаш!