View Full Version : Играе ли си с мен ?
Всичко започна още лятото много голям интерес от негова страна, постоянни обаждания , виждахме се , но незнам изведнаж се скараххме за нещо и си помислих, че всичко е приключило, бях се примирила, че няма да съм с него въпреки, че изпитвах нещо много силно. Месец по късно ми званна говорехме, интересуваше се дали имам приятел и т.н.,, но малко по-късно тои се обвърза и въпреки това ми званеше посреднощ да си говорим. Доста бързо се раздели с това момиче понеже се е оказала доста лесна .. Прекарахме нова година заедно всичко беше прекрсно пак обаждания и т.н, но оттогава нищо,, незнам искам да му звънна , но незнам дали и тои го иска, все си казвам ако иска да е с мен тои ще ми звънне, гордостта ми е голяма, но и неговата не е малка,, даите ми съвет какво да правя да изчакам или да направя и аз нещо, всички ме съветват веднъж аз да направя нещо, веднъж аз да звънна, но незнам, вие как бихте постъпили :)
Звънни му, минали са 3 дена, вече е разрешено ;д
NomNomNom
01-04-2013, 18:18
НЕ МУ ЗВЪНИ ! НЕ МУ ПИШИ
Знам, сигурна съм, че искаш - недей обаче.
Ако иска, той ще ти звънне. Без значение колко е горделив.
Ако те иска и ти му звъннеш - може да му се видиш лесна и да изгуби интерес.
Принципно съм против тагива игри - простотии, но за съжаление така работят нещата.
Нали и аз така мисля, обедена съм че ме иска но явно иска да види и интерес от моя страна, но искам наистина да ми покаже ,че иска да е с мен,, ще поизчакам :)
purplegrass
01-04-2013, 19:03
Тц...Сори, ама не мога да пропусна да изкритикувам правописа ти :?
А по темата - не му звъни
Според мен те разиграва.. не се занимавай с него.
НЕ МУ ЗВЪНИ ! НЕ МУ ПИШИ
Знам, сигурна съм, че искаш - недей обаче.
Ако иска, той ще ти звънне. Без значение колко е горделив.
Ако те иска и ти му звъннеш - може да му се видиш лесна и да изгуби интерес.
Принципно съм против тагива игри - простотии, но за съжаление така работят нещата.
А ако и той разсъждава по същия начин?!Казва си "Все аз й звънях до сега ... Нека видим дали и кога ще се сети тя." ...
Такива "фръцли"... човека е показал интерес, покажи и ти.