View Full Version : Как да го накарам да се отпусне?..
Та, прекалено е мълчалив. Имам чувството, че когато излезем го подлагам на разпит, а той отговоря едносрично и това е. Всеки ден правим различни неща филми, разходки, игри. Изчерпах много теми на разговор, мисля доста преди да открия незададен въпрос. Имам чувството, че не говорим на един език..
Има ли шанс да се отпусне и какво мога да направя по въпроса?
П.П. Аз съм първата му приятелка.
Благодаря за отделеното внимание! :)
WesSneijder
01-04-2013, 19:48
Пийте по някоя бира(или каквото там ти харесва), може да помогне. Без майтап. Е, не говоря да се направите на щайги, а колкото баш да "счупи гипса". :)
Някои хора просто са си такива - говорят малко.Ако той е от този тип шанса да се разприказва клони към 0.
anonymous708973
01-04-2013, 21:49
От колко време е така? Може да е период.
PurpleSand
01-04-2013, 21:57
Може и да е период,може и да си е такъв. Ако е такъв трудно ще се промени... доста трудно. Ако мислиш,че и така можеш да си го търпиш остани с него. :) Но съм сигурна,че някой ден ще ти писне много.. От личен опит ти казвам.
и моят беше такъв отначало
с по половин дума отговаряше, срамежлив, затворен
след почти 4 месеца връзка вече е по-отпуснат, има дни , в които, като се видим, ми говори повече, има и такива, в които ми говори по-малко
но определено е по-отпуснат отколкото в началото
имай търпение, аз имах и резултата е уляля (данет) :3
Очевадно е че ти си избрала него (за "гадже"). И преди е бил такъв, така че ще си го търпиш такъв какъвто е. А между другото, проблема не е в теб, да не вземеш да си набиваш излишни филми.
пс. Абе вие жените марионетки ли си търсите вече?
anonymous708973
01-05-2013, 09:12
пс. Абе вие жените марионетки ли си търсите вече?
Що така реши?
Пребий го с бухалка, докато омекне
Не го подлагай на разпит когато сте заедно, заговори се с него. Искай мнението му по даден въпрос. Разкажи му нещо лично и поискай съвет (примерно)...
bluecupcake
02-05-2016, 12:39
излизам с едно момче от скоро и говорим си , приказлив е но е затворен ..как да го кажа ..не мога да го накарам да сподели нещо за чувствата си , май не е имал предишни връзки до сега и не смея да го попитам имам чувството че мога да го уплаша .. дайте ми някакъв съвет какво да правя?
аз ли да действам , да го питам и да го накарам да говори или да оставя всичко така и да видя какво ще стане ?
най-добре си намери мъж, а не путка
Кой го казва хаха - http://prikachi.com/images/806/8617806K.jpg
Кой го казва хаха - http://prikachi.com/images/806/8617806K.jpg
?
baby_baby
02-13-2016, 17:24
Нормално като си му първата приятелка да се срамува трябва му малко време да се отпусне
Кой глупак извади тая тема от преди 3 години :)
sladura89
02-13-2016, 20:13
Някои хора просто са си такива - говорят малко.Ако той е от този тип шанса да се разприказва клони към 0.
Не е точно така, аз също съм притеснителен, мълчалив и изглежда сякаш се държа дръпнато, ама това е когато не познавам даден човек или пък разговарям, с някоя много хубава мадама, но когато свикна и се отпусна наистина мога да стана доста приказлив, чак не ми се вярва! :)
П.П. Но също тук е важно и да имате общи теми за разговор, защото иначе и да се отпуснете, ако не се сещате за какво да говорите пак се получава мълчание! :)
sladura89
02-13-2016, 20:16
Нормално като си му първата приятелка да се срамува трябва му малко време да се отпусне
+1