View Full Version : Проблем с интимността
xXxSmilexXx
01-04-2013, 22:09
С приятеля ми правим секс редовно,всичко е страхотно,всършвам всеки път. Имам фантазия за секс на масата,но при мисълта,че няма да съм завита-изтръпвам.
Попринцип държа много на външния си вид и се интересувам от мнението на другите за косата или облеклото ми.. Той е бил с доста жени и може би подсъзнателно се притеснявам да не остане разочарован и не мога да се отпусна- да се разхождам гола,да си лежа (без завивка) или като изляза от банята да се обличам пред него. Имам малки гърди и да си приная, имам комплекси относно размера (в днешно време с тези силикони как да няма човек). Слаба съм,харесвам краката и дупето си. Не разбирам защо имам проблем с интимността,но е факт. Дайте ми някакъв съвет. Как да се отпусна? Как да не ми пука?
PurpleSand
01-04-2013, 22:18
Аз пък да ти кажа,че мъжете се кефят на големите силиконови цици,но им харесват също малки,стегнати и спортни :)
няма какво да се притесняваш. Ти си това,което си. Бил е с много жени,както казваш ти, така че няма какво толкова ново и най-вече разочароващо да види в тялото ти. ;) Слаба си,харесваш краката и тялото си. Не трябва да ти липсва самочувствието,когато стоиш гола пред него.
няма как да спре да ти пука от раз,ноо .. помисли си за това : )
anonymous708973
01-04-2013, 22:26
От колко време сте заедно?
С времето вероятно ще намалее това неудобство, но едва ли някога ще спре напълно.
След като харесваш тялото си и след като той те харесва, няма от какво да се притесняваш. Съвсем логично е - ако той не те харесваше, нямаше да е с теб. Всичко е в главата ти и причината е, че сама си набиваш такива мисли. За да се отпуснеш, просто трябва да ги забравиш тези неща, които си мислиш, защото са неоснователни. Не може да правите секс и той да не те е виждал гола, а след като те е виждал, няма от какво да се притесняваш повече.
Аз имах сериозни притеснения с приятеля ми, но до първия ни път, след това изобщо не ми пукаше, защото ако не ме харесваше, щеше да си проличи.
Може да пробваш да се изкъпете заедно - всяко момче (мъж) ще грейне от такова предложение, а на теб ще ти подейства отпускащо.
stambelan
01-05-2013, 07:22
Не се спичай, предишните ми приятелки са били все с големи гърди, сегашната е с малки и пак си я харесвам.
Няма да те зареже заради цицките ти.
TheBeliever
01-05-2013, 07:29
Освен ако не правите секс на изгасена лампа, под завивките и с дрехи, той вече има достатъчно добра представа как изглежда тялото ти без дрехи. Безсмислено е да се притесняваш от човека, с когото делиш леглото си.
xXxSmilexXx
01-05-2013, 12:40
От колко време сте заедно?
С времето вероятно ще намалее това неудобство, но едва ли някога ще спре напълно.
От 4 месеца
Violenza
01-05-2013, 13:13
Това пък винаги ми е било супер странно. Как може да си интимна с някого, да лягаш с него и да те е срам да те види? Всичко ти е само в главата. Той много добре знае какво тяло имаш. След време ще се отпускаш, явно ти е много рано още.
SwEeTMuFFiN
01-05-2013, 14:24
Много ми е позната темата, все едно съм я чела и другаде :?
Разбирам проблема ти, но това е нещо, което с няколко пъти репетиция минава. След като станеш да отидеш до банята (примерно) се дръж като богиня, с изправена стойка, хубаво тяло и се гордей със себе си :) Щом те знае цялата, нищо ново няма да види :*
Как може да те е срам от човека, с когото си? Щом те е харесал, спи с теб, иска те и вс останало... къде ти е проблема? Приеми се такава, каквато си, това че може да е имал 15 гаджета с по-големи гърди, не значи че трябва да те комплексира,