PDA

View Full Version : Много си харесах едно момче на Нова година

elki4ka
01-05-2013, 16:07
Много си харесах едно момче от Нова година,с което не се познавах.Когато отидох още ми хвана окото,но после се оказа ,че гаджето му дойде и разбрах ,че е зает.Той цяла вечер ме сваляше пред приятелката му-искаше да се снимаме,да танцуваме,вдигаше ме на столовете ,за да танцувам..После както обикновено всички се напиха- на Нова Година все пак и той дойде при мен и ме целуна,не можах да устоя и аз му отвърнах.Бяхме сами около 20 мин и се натискахме усамотени .След като отидахме при останалите той ми прошепна да го намеря в скайп,но така и не каза какъв е той.На другия ден ми беше много гадно,заради приятелката,защото момичето беше много готино, а и все пак беше в СЪСЕДНАТА СТАЯ,осъзнах каква грешка съм направила,но не мога да спра да мисля за момчето..Оказа се,че ходят от година и нещо с приятелката му.Според вас обича ли я ,и има ли шанс да направя опит да го намеря в скайп..

SpiritInBlack
01-05-2013, 16:10
years ?

elki4ka
01-05-2013, 16:11
18 след 2 месеца правя 19 :)

xXxPETYAxXx
01-05-2013, 16:23
Не се занимавай!
Познавам едно момче, което много обича приятелката си, но колкото и странно и противоречащо да е, когато се напие се натиска на всички мацки...
Не си струва да си с такъв човек!

WesSneijder
01-05-2013, 16:28
И за какво ти е тоя, който ще прави същото и ти докато си в другата стая.
Горкото момиче иначе... :/

MarkKnight
01-05-2013, 16:45
Недей да предприемаш действия,докато е с нея..защото просто се постави на нейно място...ужасно е

marilyn
01-05-2013, 17:06
Не се занимавай с обвързани. Утре хипотетично ако е с тебе, ще го прави същото.

SpiritInBlack
01-05-2013, 17:10
на 18 след 2 месеца правейки 19 , не се ли научи да забиваш момчета

sweetka_96
01-05-2013, 19:03
Както казаха не се занимавай с обвързани..Не бива да продължаваш да заставаш между тях, без значение дали той я обича или не..Забрави го и продължи напред.

tonssy
01-05-2013, 19:05

Това.

druzilla
01-05-2013, 19:16
Първо това е ужасно спрямо приятелката му и второ - за мен това е несериозно момче.От къде знаеш,че и да се съберете,няма да прави същото с теб?

strawberry88
01-05-2013, 19:16
Не се занимавай с него!

Korrnyy
01-05-2013, 20:04
Аха.. На следващата нова година и на теб ще ти направи същата помия.

anfetaminchee
01-05-2013, 20:30
Няма смисъл,това е било просто за забавление от негова страна.. Не си създавай надежди,продължи напред!

HollyGolightly
01-06-2013, 01:03
Най-вероятно даже не си единствената, с която си играе и именно за това да не ти е дал скайпа си. Най-добре за теб би било да не се занимаваш с него.

ALetterFromTheSky
01-06-2013, 10:11
Ако бях приятелката му и бях разбрала какво става, че и с цялата си наглост ще се чудиш как да го намериш в скайп-щях аз да те намеря и да ти потроша зъбките :)
Аман от леки кифлички-трай си и си намери някой НЕзает...вместо да осираш чужди връзки :)))))

paradosou
01-06-2013, 10:19
^защото пък изобщо не е кифленско да те избива толкова брутално на агресия срещу някаква си непозната, която се навърта около приятеля ти... хD
Авторката определено не блести с действията си, обаче момчето също съвсем не е света вода ненапита.

TheBeliever
01-06-2013, 10:21
Ако бях приятелката му и бях разбрала какво става, че и с цялата си наглост ще се чудиш как да го намериш в скайп-щях аз да те намеря и да ти потроша зъбките :)
Аман от леки кифлички-трай си и си намери някой НЕзает...вместо да осираш чужди връзки :)))))
Неговите зъбки са за трошене, не нейните.

ALetterFromTheSky
01-06-2013, 10:26
^защото пък изобщо не е кифленско да те избива толкова брутално на агресия срещу някаква си непозната, която се навърта около приятеля ти... хD
Авторката определено не блести с действията си, обаче момчето също съвсем не е света вода ненапита.

Авторката ако имаше малко съвест , щеше да се дръпне... но крачката явно напират вместо сивото вещество :)
Както и да е-и двамата не вАжат.

а колкото до това кифленско ли е, или не-може и да е, просто ме дразни такова поведение. Няма да споря :)

druzilla
01-06-2013, 10:32
Неговите зъбки са за трошене, не нейните.

И аз така мисля.Той е обвързаният,той е трябвало да мисли преди да действа.

FuCKkK13
01-06-2013, 10:35
добре де,виждаш,че стоката е развалена и все пак се чудиш дали да я купиш ?! ако си с него ще прави същото така че добре си помисли

paradosou
01-06-2013, 10:38
Ничии не са за трошене. И двамата са се показали в кофти светлина, меко казано кофти дори.
Ако ти се случи нещо такова, просто си събираш достойнството и се оттегляш. Можеш да натриеш носа на момчето, разбира се, но начинът не е с агресия, някакви бурни страсти или сбиване със забивката му. Жалко би било и ще предизвика съжаление у околните.

Niakoitam
01-06-2013, 10:52
Дам,Дам. Намирате си боклуци,хващате се с тях и после ревете колко сте онеправдани.Но очевидно и ти не можеш да си държиш онази работа в гащите.Той я видял за първи път в живота си обаче решил да и се порадва въпреки,че гаджето му е в съседната стая.Голямо уважение,няма що.А тя пък и тя го видяла за първи път в живота си,знае,че има що годе дълга връзка обаче няма търпение да му скочи на тоягата и пуска тема с надеждата едва ли не да получи подкрепа.Ами взимайте се тогава.Лика прилика сте си.Жалко само за момичето.Е,не се знае де и тя може да е някоя като вас двамата та да си го заслужава.Не я познавам :)

klimatronik
01-06-2013, 11:03
Tva e primer poreden kak momichetata vinagi turchat sled greshnite i loshi v kavichki zashtot sa im po interesni a posle sulzi

FuCKkK13
01-06-2013, 12:35
Tva e primer poreden kak momichetata vinagi turchat sled greshnite i loshi v kavichki zashtot sa im po interesni a posle sulzi

трябваше ли така да го пишеш ? и не е вярно просто погледни форума - половината сме под 18,което малко или много ни позволява да правим грешки и да не знаем какво искаме.. и все пак да не слагаме всички под общ знаменател

klimatronik
01-06-2013, 13:13
Aide sq opravdaniq :d
kakto kazah momicheta a ne jeni ;;)

FuCKkK13
01-06-2013, 14:55
Aide sq opravdaniq :d
kakto kazah momicheta a ne jeni ;;)

каквото и да е.. няма как да ги слагаш под общ знаменател

klimatronik
01-06-2013, 15:15
Ti momche li si che se slagash v drug znamenadel :d
kakto i da e vsichki ste edna tenjara leshta :d

daniel1995
01-06-2013, 19:49
Тоя е пълен боклук. Хем нея лъже, хем от теб се възползва. Бягай далеч от такива!

DragonLady
01-06-2013, 23:52
Не се занимавай с обвързани. Утре хипотетично ако е с тебе, ще го прави същото.

+1
Явно не е от най-свестните мъже.

FuCKkK13
01-07-2013, 10:25
Ti momche li si che se slagash v drug znamenadel :d
kakto i da e vsichki ste edna tenjara leshta :d

мерси,спирам ти джобните :? ... и не,не сме

balu4ka
01-07-2013, 14:37
Много глупаво,ти си глупава.(съжалявам,че съм пряка)Мразя курвенски истории.
Ти наистина мозък в главата си нямаш,че се занимаваш с обвързани хора.Той ,че не е стока е ясно,но ти от какъв зор се вреш?!Сега не ми говори за съвест,тъй като ако имаше такава нямаше 20 минути да се натискаш с него,докато приятелката му е в другата стая.И после да искаш да го търсиш в скайп,за какво?Замисли се ,дали искаш човек ,които има връзка от година и половина и тайно се вре с теб скришом от полезрението на гаджето си.АМАН!

zealots
01-07-2013, 15:07
Виж сега,ако едно момче зареже момиче за да тръгне с теб-не му вярвай един ден ще го направи и с теб.

daniel1995
01-07-2013, 19:48
Аз затова никога не бих тръгнал с момче. :lol:

klimatronik
01-08-2013, 17:29
Кирилица

$h@d0w