View Full Version : Много си харесах едно момче на Нова година
Много си харесах едно момче от Нова година,с което не се познавах.Когато отидох още ми хвана окото,но после се оказа ,че гаджето му дойде и разбрах ,че е зает.Той цяла вечер ме сваляше пред приятелката му-искаше да се снимаме,да танцуваме,вдигаше ме на столовете ,за да танцувам..После както обикновено всички се напиха- на Нова Година все пак и той дойде при мен и ме целуна,не можах да устоя и аз му отвърнах.Бяхме сами около 20 мин и се натискахме усамотени .След като отидахме при останалите той ми прошепна да го намеря в скайп,но така и не каза какъв е той.На другия ден ми беше много гадно,заради приятелката,защото момичето беше много готино, а и все пак беше в СЪСЕДНАТА СТАЯ,осъзнах каква грешка съм направила,но не мога да спра да мисля за момчето..Оказа се,че ходят от година и нещо с приятелката му.Според вас обича ли я ,и има ли шанс да направя опит да го намеря в скайп..
SpiritInBlack
01-05-2013, 16:10
years ?
18 след 2 месеца правя 19 :)
xXxPETYAxXx
01-05-2013, 16:23
Не се занимавай!
Познавам едно момче, което много обича приятелката си, но колкото и странно и противоречащо да е, когато се напие се натиска на всички мацки...
Не си струва да си с такъв човек!
WesSneijder
01-05-2013, 16:28
И за какво ти е тоя, който ще прави същото и ти докато си в другата стая.
Горкото момиче иначе... :/
MarkKnight
01-05-2013, 16:45
Недей да предприемаш действия,докато е с нея..защото просто се постави на нейно място...ужасно е
Не се занимавай с обвързани. Утре хипотетично ако е с тебе, ще го прави същото.
SpiritInBlack
01-05-2013, 17:10
на 18 след 2 месеца правейки 19 , не се ли научи да забиваш момчета
sweetka_96
01-05-2013, 19:03
Както казаха не се занимавай с обвързани..Не бива да продължаваш да заставаш между тях, без значение дали той я обича или не..Забрави го и продължи напред.
Това.
druzilla
01-05-2013, 19:16
Първо това е ужасно спрямо приятелката му и второ - за мен това е несериозно момче.От къде знаеш,че и да се съберете,няма да прави същото с теб?
strawberry88
01-05-2013, 19:16
Не се занимавай с него!
Аха.. На следващата нова година и на теб ще ти направи същата помия.
anfetaminchee
01-05-2013, 20:30
Няма смисъл,това е било просто за забавление от негова страна.. Не си създавай надежди,продължи напред!
HollyGolightly
01-06-2013, 01:03
Най-вероятно даже не си единствената, с която си играе и именно за това да не ти е дал скайпа си. Най-добре за теб би било да не се занимаваш с него.
ALetterFromTheSky
01-06-2013, 10:11
Ако бях приятелката му и бях разбрала какво става, че и с цялата си наглост ще се чудиш как да го намериш в скайп-щях аз да те намеря и да ти потроша зъбките :)
Аман от леки кифлички-трай си и си намери някой НЕзает...вместо да осираш чужди връзки :)))))
paradosou
01-06-2013, 10:19
^защото пък изобщо не е кифленско да те избива толкова брутално на агресия срещу някаква си непозната, която се навърта около приятеля ти... хD
Авторката определено не блести с действията си, обаче момчето също съвсем не е света вода ненапита.
TheBeliever
01-06-2013, 10:21
Ако бях приятелката му и бях разбрала какво става, че и с цялата си наглост ще се чудиш как да го намериш в скайп-щях аз да те намеря и да ти потроша зъбките :)
Аман от леки кифлички-трай си и си намери някой НЕзает...вместо да осираш чужди връзки :)))))
Неговите зъбки са за трошене, не нейните.
ALetterFromTheSky
01-06-2013, 10:26
^защото пък изобщо не е кифленско да те избива толкова брутално на агресия срещу някаква си непозната, която се навърта около приятеля ти... хD
Авторката определено не блести с действията си, обаче момчето също съвсем не е света вода ненапита.
Авторката ако имаше малко съвест , щеше да се дръпне... но крачката явно напират вместо сивото вещество :)
Както и да е-и двамата не вАжат.
а колкото до това кифленско ли е, или не-може и да е, просто ме дразни такова поведение. Няма да споря :)
druzilla
01-06-2013, 10:32
Неговите зъбки са за трошене, не нейните.
И аз така мисля.Той е обвързаният,той е трябвало да мисли преди да действа.
FuCKkK13
01-06-2013, 10:35
добре де,виждаш,че стоката е развалена и все пак се чудиш дали да я купиш ?! ако си с него ще прави същото така че добре си помисли
paradosou
01-06-2013, 10:38
Ничии не са за трошене. И двамата са се показали в кофти светлина, меко казано кофти дори.
Ако ти се случи нещо такова, просто си събираш достойнството и се оттегляш. Можеш да натриеш носа на момчето, разбира се, но начинът не е с агресия, някакви бурни страсти или сбиване със забивката му. Жалко би било и ще предизвика съжаление у околните.
Niakoitam
01-06-2013, 10:52
Дам,Дам. Намирате си боклуци,хващате се с тях и после ревете колко сте онеправдани.Но очевидно и ти не можеш да си държиш онази работа в гащите.Той я видял за първи път в живота си обаче решил да и се порадва въпреки,че гаджето му е в съседната стая.Голямо уважение,няма що.А тя пък и тя го видяла за първи път в живота си,знае,че има що годе дълга връзка обаче няма търпение да му скочи на тоягата и пуска тема с надеждата едва ли не да получи подкрепа.Ами взимайте се тогава.Лика прилика сте си.Жалко само за момичето.Е,не се знае де и тя може да е някоя като вас двамата та да си го заслужава.Не я познавам :)
klimatronik
01-06-2013, 11:03
Tva e primer poreden kak momichetata vinagi turchat sled greshnite i loshi v kavichki zashtot sa im po interesni a posle sulzi
FuCKkK13
01-06-2013, 12:35
Tva e primer poreden kak momichetata vinagi turchat sled greshnite i loshi v kavichki zashtot sa im po interesni a posle sulzi
трябваше ли така да го пишеш ? и не е вярно просто погледни форума - половината сме под 18,което малко или много ни позволява да правим грешки и да не знаем какво искаме.. и все пак да не слагаме всички под общ знаменател
klimatronik
01-06-2013, 13:13
Aide sq opravdaniq :d
kakto kazah momicheta a ne jeni ;;)
FuCKkK13
01-06-2013, 14:55
Aide sq opravdaniq :d
kakto kazah momicheta a ne jeni ;;)
каквото и да е.. няма как да ги слагаш под общ знаменател
klimatronik
01-06-2013, 15:15
Ti momche li si che se slagash v drug znamenadel :d
kakto i da e vsichki ste edna tenjara leshta :d
daniel1995
01-06-2013, 19:49
Тоя е пълен боклук. Хем нея лъже, хем от теб се възползва. Бягай далеч от такива!
DragonLady
01-06-2013, 23:52
Не се занимавай с обвързани. Утре хипотетично ако е с тебе, ще го прави същото.
+1
Явно не е от най-свестните мъже.
FuCKkK13
01-07-2013, 10:25
Ti momche li si che se slagash v drug znamenadel :d
kakto i da e vsichki ste edna tenjara leshta :d
мерси,спирам ти джобните :? ... и не,не сме
Много глупаво,ти си глупава.(съжалявам,че съм пряка)Мразя курвенски истории.
Ти наистина мозък в главата си нямаш,че се занимаваш с обвързани хора.Той ,че не е стока е ясно,но ти от какъв зор се вреш?!Сега не ми говори за съвест,тъй като ако имаше такава нямаше 20 минути да се натискаш с него,докато приятелката му е в другата стая.И после да искаш да го търсиш в скайп,за какво?Замисли се ,дали искаш човек ,които има връзка от година и половина и тайно се вре с теб скришом от полезрението на гаджето си.АМАН!
Виж сега,ако едно момче зареже момиче за да тръгне с теб-не му вярвай един ден ще го направи и с теб.
daniel1995
01-07-2013, 19:48
Аз затова никога не бих тръгнал с момче. :lol:
klimatronik
01-08-2013, 17:29
Кирилица
$h@d0w