Влез

View Full Version : Често уриниране при жени

kaliope111
01-05-2013, 20:49
Здрвейте моят проблем е следния. От скоро много често почнах да пишкам , но също така пия и много течности . Онзи ден ми напраив впечатление че като се навеждах да си жръзвам обувките ме заболя бъбрека , след това в нормално състояние ме сряза че чак ми сепна думите ( защото говорех потелефона) . Пишкам на по около час и не е особено малко количеството , по скоро нормално. От какво може да е ? Натинала бях в края на декември но се оправих , сега само сутрин от време на време имам болки в гърлото , а всяка сутрин се събуждам изпотена (винаги ми е топло ) . Краката ми винаги изстиват защото в нас ходя боса ( тъп навик знам) . До колкото знам за цистита трябва да имам парене и като пишкам да е съвсем по малко и на често , а моето количество не е малко . Знаете ли на какво може да се дължи?

п.с Знам че не е тук мястото на темата но тук най бързо ще се види и предварително се извинявам

marilyn
01-05-2013, 20:51
Иди на лекар, щом те е заболял бъбрека...

kaliope111
01-05-2013, 20:52
Майка каза че може да са пясъци и преди ми се е случвало но трае 2-3 дни .... по лекарите ще стане на дълга и широка а сега и даскало започваме ...

marilyn
01-05-2013, 20:55
Пясъци може да са, ама и да са, все пак не е лошо да се консултираш с лекар за да види каква е причината за наличието на тия пясъци, да си направиш едни изследвания и да видят защо ти се случва това. Не си прави майтап със здравето ти, това, че ваканцията свършва не е оправдание.

piffacota
01-05-2013, 21:01
Цистит според мене.Всичко идва от изтиналите крака,които казваш,че ходиш боса ;)

kaliope111
01-05-2013, 21:05
Ами да обаче на цистита гледам ,че има освен чести позиви , се ходи по съвсем малко , а количеството при мен е нормално какво всеки път само че е доста учестено :Х

airpump
01-05-2013, 21:10
Кви са тия глупости. И на мене ми се случи преди няколко месеца в продължение на няколко дена и ми мина ей така. Не съм ходила по лекари , не съм пила лекарства. Не я филмирайте!

kaliope111
01-05-2013, 21:15
Ами да но моето май е от около 5-6 дни , и преди ми се е случвало така но от настинка 2-3 дена и след това ми мина , но нямах болки, иначе болките бяха само при навеждане а вече ги няма :Х и незнам какво да направя вече , свикнала съм да ми минава за 2-3 дни , рядко доста рядко ми се е случвало като настивам , :х но този път ми е някакво по особено и съвсем се шашкам вече :Х

airpump
01-05-2013, 21:23
Ами да но моето май е от около 5-6 дни , и преди ми се е случвало така но от настинка 2-3 дена и след това ми мина , но нямах болки, иначе болките бяха само при навеждане а вече ги няма :Х и незнам какво да направя вече , свикнала съм да ми минава за 2-3 дни , рядко доста рядко ми се е случвало като настивам , :х но този път ми е някакво по особено и съвсем се шашкам вече :Х

Еми, ако ти е толкова терсене - взимаш направление от джи-пито и отиваш на лекар!

djipsito
01-05-2013, 23:34
От настинката е най-вероятно.. ама като не се вардиш, не се чуди.
Цистит не е, тука като прочетете често пишкане, веднага цистит. Ако е цистит няма да можеш да се изпикаеш без да направиш 20 гримаси от болка.

Обличай се дебело и си обувай краката... и си пази кръста, щото честото пикане може да е най-малкия ти проблем след време. Пази си яйчниците.

MarkKnight
01-06-2013, 00:51
Понеже майка ми се занимава с това,утре ще я питам и ще ти кажа възмоностите :)

kaliope111
01-06-2013, 10:21
абе уж се пазя ама много тъпо правя дето се разхождам боса по теракота и то в северната ми стая... след това си пускам печка да си ги стопля ама кел файда.. иначе мерси ! пиши като разбереш :)

MarkKnight
01-07-2013, 19:43
задължително е да отидеш на уролог с направлние,за да те види,но според нея е заради това,че не се обличаш и краката са ти студени,за това се пази

fenkaaa
01-07-2013, 21:01
Проблеми с бъбреците (камъни примерно), от изстиване също може да се получи.На мен ми се е случвало да ходя през 15 мин до тоалетна за 1-2 капки и след 15 мин. айде пак.. може би е настинка.