PDA

View Full Version : Не мога да реша как да продължа нататък..

усмивкаа
01-06-2013, 20:06
Не знам какво да правя. Обичам човек, който не е до мен. Не е мой. Никога не е бил.
Има хора, които са спечелили доверието ми и симпатиите ми.
Но...
Не знам дали си струва да се опитвам да забравя човека, който е ужасно важен за мен, с други хора.. или просто да се оставя по течението на всички тези чувства, които ме изпълват..
Струва ли си да залъгвам хора, с които нямам желание да имам някаква сериозна връзка?
Нищо няма смисъл.
Няма смисъл да чакам него.. няма смисъл и да се занимавам с тези хора..
Но пък и така не искам да продължавам..

Вие как бихте постъпили в ситуация в която обичате ужасно много някой, но той вас не.. и има няколко човека, които харесвате, но ... нищо повече..
типовете хора с които хипотетично бихте имали възможност за връзка..
- човек с който сте имали връзка и той има чувства към вас
- човек който е постоянно до вас и той споделя симпатиите ви
- и човек който се познавате отдавна и ви е близък..

Извинявам се, че ви задавам такива въпроси и такива възможности, но просто установих, че сама няма да се справя с проблема си.. та моля за вашата помощ

Kalu
01-06-2013, 20:19
Била съм в точно такова положение. Ако ще лъжеш хората, че ги обичаш и че искаш да бъдеш с тях, според мен, по- добре не го прави. Така само ще нараниш останалите, след като разберат истината. Опитай се да забравиш този, когото обичаш. Ще е трудно и ще отнеме страшно много време. Ама като казвам забравиш, нямам предвив да си с някого друг. Успех.

усмивкаа
01-06-2013, 20:39
Опитвам се да го забравя всеки ден.. от 2 години насам - никакъв резултат.

N1ksun
01-06-2013, 20:55
check your PM-s

marilyn
01-06-2013, 21:28
Не бих била с нито един от изброените варианти. за да имаш пълноценна нова връзка, трябва да си наясно със себе си и да знаеш, че си ок. Не знам как 2 години си влюбена в някой, който очевидно не е в теб и знаеш, че нямаш шанс.

Аз лично не мога да съм с някой, който не ми е кеф така да се каже... с изброените възможности... еми нито една не би ме удовлетворила, сигурно бих пробвала и 3те, ще се уверя, че нищо не става и накрая ще съм още по-зле. Преживей си чувствата първо, после се захващай с нови хора.