View Full Version : Влюбена в двама .......
amor_imposible88
01-06-2013, 22:04
Бях попаднала на невъзможна любов и години наред страдах ,плаках и сама се тормозих и си задавах въпроса защо защо ми се случва и кога ще свърши?Всеки ден бяхме в един клас и заедно и нямаше как да го забравя дори и да искам....сега вече не сме заедно ,и мисля че харесвам друг който незнам какво изпитва към мен защото веднъж се държи мило друг път все едно ме няма...мисля обаче че все още не съм забравила напълно 1вия все пак ми беше първата тръпка,незнам какво да правя дали изобщо ми е писано да бъда с един от тях или не....Струва ли си да се боря за някой от тях или не....На 18 съм...
HollyGolightly
01-06-2013, 22:13
Ти сама трябва да си решиш кое си струва и кое не. В крайна сметка става дума за твоя живот.
Моето лично мнение обаче е, че не си струва да се бориш за нито един от двамата. Първият очевидно не е заинтересован от теб, тоест би било загуба на време и нерви от твоя страна. Не си дала достатъчно инфо за който и да било от двамата, но вторият ми звучи като доста несериозен младеж, който не знае какво иска. Може би просто му харесва компанията ти, както и да си "играе" с теб.
След като с първия го описваш като "невъзможна любов", опитай с другия.
niko_ss1
01-07-2013, 00:21
В един клас сте били а да го забравяш?Трябвало е да го викаш да учите заедно:) това някой точни момчета не го забравят и можеше да се развият нещата
SisiStrange
01-07-2013, 03:17
Ох, честно, някой да дойде да ме фрасне с лопата.
Не знам, голяма кучка съм, ама.... Като прочета нещо такова:
Бях попаднала на невъзможна любов и години наред страдах ,плаках и сама се тормозих и си задавах въпроса защо защо ми се случва и кога ще свърши?
... за ученици си представям как е паднала на колене с ръце към небето на някой балкон и крещи: "Whyyyy!? Whyyy?!" и ми е просто ужасно смешно. :lol:
/Намери си някой, който те харесва.
nymphadora
01-07-2013, 05:35
Май не си влюбена в нито един от двамата,а само се лигавиш.
Бях попаднала на невъзможна любов и години наред страдах ,плаках и сама се тормозих и си задавах въпроса защо защо ми се случва и кога ще свърши?Абе я се стягай в кръста,че най-мразим хленчещи женички.
kinkygirl
01-07-2013, 18:53
Започни на чисто и забрави миналото! :) Дай шанс на другото момче :) Плюс това хората казват: ,,Любов с любов се забравя" .. С една дума: няма смисъл да се връщаш към нещото което те е карало да страдаш и си изгубила времето си..и не си била оценена :) Покажи му че не зависиш от него! Успех!
shmatarok
01-07-2013, 18:56
Не харесваш нито единия, нито другия, ама явно ти е самотно и се чудиш какво да правиш. Или просто не знаеш сърби ли те, боли ли те.
Не се занимавай с тях, потърси си нещо ново.
Първо не сравнявай влюбването с привличането. Да си влюбен и да обичаш някого ,означава да отдадеш цялата си същина на човека до теб. Не можеш да се разделиш на 2 и да си влюбена в двамата. Неа такив фюм. Привлечена си от друг, пари ти под гъза, прибързано си тръгнала с настоящия си приятел ...ама не си влюбена...нито в един като гледам. Просто няма такъв филм!
Каква стана...Не е ли редно момче да се бори за момиче или има нещо сбъркано в мен...?Иначе към авторката на темата-внимавай от два стола да не седнеш на земята...
Не звучиш като 18 годишна.
Не се занимавай с тоя 'невъзможния', пробвай се с новия.
daniel1995
01-08-2013, 18:28
За голямата любов ще кажа, че щом досега не си успяла да го спечелиш, едва ли си заслужава.
Иначе "новият" ако не знае какво иска как очаква да си с него? Ти самата би ли започнала връзка, която няма да ти носи пълна наслада?
Отговори си на тези въпроси и дано решиш какво искаш.
Според мен това към първия е било някакво голяяямоооо привързване, както и сега това със втория :) Пробвай с новия пък каквото ще да става :)
Начи, не че нещо, аз така или иначе си спамя, докато си чакам вечерята, ши ма извините.Ама, девойче, от написаното ти, някак не успявам да схвана същината.Добре че е заглавието.Иначе в краткия ти текст много драма.Като излезеш малко от прекалено депресирания си и тъжен филм, ела го напиши по-нормално и тогава ще ти пиша.А аз съм много умна и мнението ми ще ти е много от полза, честно :D
mrankoniiii
01-09-2013, 18:26
Ако той няма чуства към теб ...го забрави няма нужда да се тормозиш
Mary_Jane_69
01-09-2013, 19:35
Бях попаднала на невъзможна любов и години наред страдах ,плаках и сама се тормозих и си задавах въпроса защо защо ми се случва и кога ще свърши?Всеки ден бяхме в един клас и заедно и нямаше как да го забравя дори и да искам....сега вече не сме заедно ,и мисля че харесвам друг който незнам какво изпитва към мен защото веднъж се държи мило друг път все едно ме няма...мисля обаче че все още не съм забравила напълно 1вия все пак ми беше първата тръпка,незнам какво да правя дали изобщо ми е писано да бъда с един от тях или не....Струва ли си да се боря за някой от тях или не....На 18 съм...
Мацка, първия си е първия. Той остава. Той е твоят урок, който трябва да научиш, а провалиш ли се, повтаря ти се отново и отново в живота, докато не си вземеш поука. Приеми го така, че станалото - станало, за добро е! Не се предавай, създай си щастие във теб самата, не се притеснявай да го споделяш и мисли позитивно! Знай, че всичко ще бъде наред, нормално е първата любов да е несподелена, но скъпа, дай шанс на второто момче! Може би той е твоят човек, защото много хора като теб пропускат шанса на живота си, а болката винаги е и от двете страни! Успех! :)