View Full Version : Провален първи път .. Пича се провали
Здравейте, и аз да споделя. Реших да правя секс с приятеля ми , с който ходим повече от половин година. Аз съм девствена , той не е. Бях напълно отпусната, не се притеснявах ,защото му имах пълно доверие. Любовната игра беше дълга преди това пробва с пръсти така , че да се разшери влагалището ми и да ме боли по малко. Беше го срам и имах чувството ,че се притесняваше (за девствена се справих супер). И дойде време за същинската част и започна да ми говори за мокри сънища. И станахме и се беше изхвърлил на юргана(бтв ръката ми беше цялата в течноста). Въпроса е че като за първи път си вкара пръстите не усетих болка, дори и в следващите пъти. Пръстите му са поне 10 см. Преди това съм ползвала тампони MINI. Сега ще пробваме за втори път (надявам се да не се изложи). Въпроса ми е девстена ли съм или не ? Просто ми е любопитно и не знам дори какво става? Първия ми път беше провален ,но от силния пол. На някой случвало ли му се е ?
Уф, не е провален, разбира се. Какви са тия неща.
Първия ти път ще е когато го направите наистина.
Иначе още си девствена и ще е така до момента, в който правите истински секс, т.е. преди да е проникнал с член, все ще си девствена, независимо какво правите.
Не се е провалил, просто е напрежение да го правиш с девствено момиче, защото знаеш, че тя няма да изпита удоволствие, ще я боли, може и да прокърви, никога не знаеш до кога да продължаваш и дали трябва да спреш и разни подобни (с такова впечатление съм останала де, момчетата да кажат).
Това първия път да стане от първия път май не е толкова често явление, колкото си мислят повечето. Нищо особено не е станало, така че не си набивай филми. А и на него нищо такова недей да говориш, за да не се провали и следващите няколко пъти. Той трябва да е убеден в себе си и в теб, че наистина го искаш и че ще се справи, а не постоянно да мисли, че ще се провали или че теб ще те боли, защото тогава наистина няма да стане.
А това че е свършил по-рано - да не е неопитен, и на него ли му е за първи път? Това не е проблем, просто ще почне пак.
При мен също не е имало болки от пръстите, освен когато са повече от 2, но пак за съвсем кратък момент, така че споко, болките не са задължителни.
и той е девстен ;д
Доста вероятно.
Вероятно на някои им се е случвало,на мен лично не,ама щом е бил много притеснен е обяснимо.
Другия път по-смело.
DragonLady
01-07-2013, 20:41
Най-вероятно и той е бил девствен.
Ти си девствена до момента в който пенис не проникне във вагината ти.
Поговори с него какво го притеснява и чак тогава пробвайте 2ри път, за да не се повтори историята.
Я го питай, що те е излъгал ? Няма начин ако е правил секс да свърши ей така от нищото само докато те е пипнал тук-там.
Голяма драма, голямо нещо. Изобщо не е провален първия ти път, защото на практика още не се е състоял.
Сигурно и той е бил девствен.
IseeDEADbodies
01-08-2013, 14:09
Е, к'во с'я, случват се и фалове ;д Да не ви пука. Важното е да му покажеш, че нищо особено не се е случило, щото иначе ще се спече за напред. Т'ва с девствеността е доста абстрактно понятие, което очевидно всеки тълкува както си иска, но според мен докато не ти влезе мъжки полов орган, си оставаш девствена. 'Щото и ти сама можеш да се отвориш с пръсти, ама т'ва не означава нищо, нали ? :)
П.П. - само не знам как си си го решила сама, че си се справила мнооого добре щом дори не сте стигнали до самият акт, ама щом си казала - така ще да е xD
cockiness
01-08-2013, 14:20
и той е бил девствен,,,
GoldenHeart
01-08-2013, 15:29
Пръстите му са поне 10 см.
dafuq... Пръстите му няма как да са 10см...
Я го питай, що те е излъгал ? Няма начин ако е правил секс да свърши ей така от нищото само докато те е пипнал тук-там.
Айде бе,няма как ... Ако е превъзбуден като нищо може да се случи.
Аз съм била с такова момче и определено съм сигурна,че не беше девствен.
BTW,авторке тиии имаш ли представа,колко точно са 10см.?! :lol:
Провали се, не знам си кво, аз бях отпусната, той се провали... Ти чуваш ли се, ве, компот? Как може да говориш за приятеля си така? Все едно, ако сте пробвали друг път и ти си се ПРОВАЛИЛА той да го тръби по същия начин. Мислиш ли, че им е лесно на масата момчета, които трябва да се занимават и успокояват девствените си приятелки, които ги държат на сухо с месеци/години? Трай си най-добре.
piffacota
01-09-2013, 11:05
+1 за горния пост
anonymous708973
01-09-2013, 11:05
Провали се, не знам си кво, аз бях отпусната, той се провали... Как може да говориш за приятеля си така?
Първата ми асоциация, когато прочетох темата.
prysnata_ti4inka
01-15-2013, 08:20
Щом се е стигнало до там да си вкарва прЪстите и други такива - не си девствена. Прецакало се е момчето, голяма работа... Дай му още 1 шанс, защото според мен и той е девствен. Поговорете по темата. Може да научиш нещо, което трябва да знаеш. ПИШИ КАКВО Е СТАНАЛО ПОСЛЕ :)