Влез

View Full Version : История като от филм :)

Actor
01-09-2013, 02:26
Здравейте :) Такааа... да, то заглавието е такова, историята си е като от филм. Преди 4 месеца се запознах с едно момиче по ебаси случайния начин. Тя заминава за Англия при братовчедите си, а аз тях ги познавам и сме си дружки. Взехме да си пишем още от първия ден, в който пристигна и първо разбрахме, че имаме еднакъв вкус за музика, амааа... ЕДНАКЪВ! Вероятно ще прозвучи странно, но аз си се влюбих като пич :D от 2-3 дни писане, взехме да си се приемаме по близки, след време и казах, че почвам да приемам това нещо като връзка, а аз не искам нищо друго освен сериозна връзка. Странно (дори е меко казано), но тя е първото момиче, което ме кара да се чувствам по такъв начин. Тааа, писахме си месец, после взехме да си звъним в скайп, това нещо, което никой не вярваше, че може да стане сериозно... стана толкова истинско, че няма накъде. Бях приет във ВУЗ (в който честно казано не ми се учеше много) и се отписах още първата седмица след като се запознах с нея, и казах, че заминавам за Англия, наще шокирани "Какво стана? Как стана?". Тя също така "Това е важно за теб, обмисли го добре, не го прави само заради мен." и й казах "Ти не си ли важна за мен?" и тя " :) Благодаря ти... за начина, по който ме караш да се чувствам!". Страхотно се чувствах и аз! Тя се прибра в България след 3 месеца... 3 месеца само приказки в скайп! Бяхме се разбрали, че ще отида до нейния град и ще остана при нея 3-4 дни (щото нямаше как да са повече), като при нея означава при техните! Прекарахме най-страхотните 4 нощи, тя ми беше първата, аз на нея третия и просто умирах от кеф да виждам блясъкът в очите й, много и личеше, че е влюбена! Едната вечер си говорихме за любими пози и я питам "Какво ти е любимо?" тя: "С теб ми е любимо!". Да, мъжете също имат нужда да се чувстват желани и обичани, също толкова колкото и жените, чувствах се страхоооотно! Същата вечер, почти е заспала до мен и й казвам "Погледни ме... Обичам те!", след което по лицето и се изписа най-красивата усмивка, нацелува ме и млъкна... след малко "Мисля..." викам "добре" и тя се обръща и казва "... че и аз теб!". Еми няма нещо по-хубаво от това да кажеш "Обичам те", не е ли така? Най-великото чувство усетих тогава :) Последната вечер заспа до мен и си я целувам докато спи, а тя се усмихва!!! СПИ, А СЕ УСМИХВА! Звучи банално, но мога да я гледам как спи в продължение на часове. Сутринта трябваше да тръгвам, а тя не ми даваше да стана, чувстваш се желан... невероятно чувство! Влязохме в колата, целувахме се малко, погледнах я, казах й "Обичам те!", тя този път отговори по-категорично "И аз те обичам!" (с малко тъжен тон, но...), след което каза "Много ще ми липсваш!"... мамка му, това разделите са много трудно нещо :Х Тя сега пак си е в Англия. Не споменах нещо важно за нея... колебае се къде да учи, мечта й е Австрия със специалност психология, но психология има и в Англия, нали? И в Англия има възможности. Говорили сме го много това, аз и казвам, че винаги има вариант... ВИНАГИ! Студентски заеми и така нататък... не е нещо страшно, но поне ще можем да сме си заедно. Ако знаех пустият немски щях да хукна за Австрия с нея. Още нещо... преди време се пуснах на един кастинг за нов български сериал, уж беше ей така на шега, те пък взеха, че ме одобриха и сега имам възможност да взема значима роля, но това значи още 3-4 месеца без нея и й казах, че не ме интересува филмът, тя ми е по-важна и тръгвам. Но тя се притеснява, казва ми "Ако не потръгнат нещата? Ако замина за Австрия?". Сега реших да изчакам още 1-2 седмици, да видя какво ще стане със сериала и, ако не стане чак тогава да заминавам. Беше се стигнало до там, че ми писа едни дълги съобщения как и двамата учим много от тая връзка и, че ни помага да пораснем, но не знае дали не почваме да си пречим, че не иска да пречи на моя път... че иска да съм в нейния, но това значело, че аз ще се отклоня от моя... ?! Как може да ми пречи на пътя, при положение, че е най-страхотното нещо, което ми се е случвало? Дали не трябвало да си кажем край, макар че, ако го направим щели да и се капсулират чувствата и било гадно... страх я е от това, че не ми дава яснота за бъдещето си, но иска да съм до нея, иска да отида там и да сме си заедно. Казах й "Какво ни носи това, ако сега кажем "край"? Нищо! Ще е още по-трудно. Явно така трябва, да водим тази връзка по подобен начин и да ни е трудно. Правя всичко възможно това да не продължава дълго. Знам, че отказвам нещо, което ми е мечта, но ти си ми по-ценна в момента...". Всякакви такива неща, главата и се пръсваше от мисли в този период, един ден си говорим... и двамата омърлушени, изморени психически и тя ми казва "Ела и да видим какво ще стане. Явно друг вариант няма.", аз постоях мълчалив, нищо не казах, но се усетих как това, че аз зарязвам нещо важно (уж) за мен, нея я натоварва супер много и тя се промени, не се усмихва, не говори така както преди... дори като бяхме заедно си говорихме по тая тема, тя каза "4 месеца не са толкова много, ще ги изтърпим... успяхме да изтърпим 3, така че :)", да, вероятно... но след 4 месеца идва ред на кандидатстванията в Австрия и тогава няма да е прекарала никакво време с мен, и... я губя,което е най-големият ми страх в момента. Не съм и давал повод да си мисли, че нещата няма да потръгнат, но тя казва,че всичко може да се случи...и е права,но...ако не отида нещата са обречени,а няма да допусна да я изгубя. Сега момичета (щото момчетата едва ли биха могли да ми помогнат за това, което ще кажа) ви моля да ми помогнете да разбера това... след този ни труден момент, в чийто край аз реших да остана още малко тук и да видя какво ще стане със сериала, сметнахме че така е по-правилно (и тя пак си светна, грейна, усмихва се с бебешката си усмивка), тя не може да ми каже "Обичам те!","Липсваш ми!" и нещата, които преди ме караха да се чувствам желан,а мамка му от дистанция няма как да е друго яче освен да си казваме нещата.Като бяхме заедно го виждах, личеше й...по начина, по който се отнасяше с мен,абе обич си беше,но както аз мога да и казвам, че е всичко за мен и убивам за нея (също звучи изтъркано, ама е факт),че я обичам и това чакане,и факта, че не е до мен ме убиват буквално,очаквам и тя да може да го казва. Питах я "Нещо промени ли се от тогава?",тя казва "Не, какво да се е променило?Просто съм такава, темерут съм, не мога да казвам тези неща, дори на нашите не съм ги казвала, но мога на приятели... но... питай предишните ми гаджета, ще ти кажат, че никой не е знаел какво съм чувствала.Просто не мога да ги споделям тези неща.".Да кажем,че я разбирам до някаква степен, "обичам те" никога не ми е писала, като си тръгнах ми писа няколко смс-а, в които присъстваше "липсваш ми". Не ме разбирайте погрешно, не искам да ми се повтаря колко ме обича, не!Повтарянето на тези думи убива смисълът им. Искам просто да се чувствам желан и обичан както като бяхме заедно,а сега това трябва да става с думи...за съжаление. Студенината ме отблъсква и боли от нея. Да пишеш на някого,когото обичаш,а и той теб,"обичам те",но да не получаваш отговор на тези думи...кофти е. Водихме един дълъг разговор (между другото винаги за сериозните теми основно аз съм говорещият, ама говооооря, а тя с по 2-3 изречения) относно чувствата и наистина й личи, че й е трудно, но реших да натисна и й казах "Окей, не ми казвай "обичам те", ще те питам "обичаш ли ме?" и отговорите са "да" и "не", без да почваш да говориш други неща."... е, отне и време, но накрая каза "да", а аз не се съмнявам в това и това, от моя страна е притискане, но мамка му и мъжете имаме нужда да чуваме тези неща,аз съм готов да тръгна за Англия и да се чудя кое, как да направя, за да сме по-скоро заедно, мисля, че заслужавам да се чувствам желан, това ми е двигателят в момента, нейните чувства, а няма как да ги виждам през камерата...Не искам да я притискам и да я карам да говори неща против волята й,не! Искам да я науча да изразява чувствата си,това ще е много добре и за двама ни, така смятам. Няма нищо срамно, страшно или не знам какво още. За Коледа (вече си беше в Англия) се чудех какво да й направя за подарък. Сетих се, че любимия й филм е "Наистина любов" и се сетих за сцената с пича, който се обяснява в любов на една мацка,с едни листи и една коледна песен. Сетих се за моментите ни заедно, измислих какво да пише, написах го и накрая най-важното от цялата сцена "To me you are perfect!...Обичам те!", намерих песента от филма и я чаках да влезе в скайп (бяхме още в онзи момент на продължаваме ли, заедно ли сме, ще слагаме ли край?) и й казах "Кажи ми само, че си добре, а след това ми звънни да ти покажа подаръка ти." Звънна ми, още в началото разбра за какво иде реч, усмихна се, след което се смя доста (това беше идеята) и последните 3-4 листа имаха ролята да я понатъжат (като в руското кино, първо се смееш, после плачеш), е, получи ми се, както се смя изведнъж млъкна, май за момент и се насълзиха очите, но май само исках да е така... и накрая очаквах и аз едно "Благодаря, и аз те обичам!", но беше само "Благодаря, много е готинооо, много ми хареса.", наистина й хареса, познавам я, но... боли като не го чуеш, а си направил нещо такова за човека отсреща. Моля ви, както казах по-скоро момичетата, обяснете ми това с чувствата, че аз не го разбирам, надявам се вие да сте разбрали мен и колко значи тя за мен. Инатливо е много, ама Козирог е, пък аз не отстъпвам по инат, макар да съм Рак:D Въпросите ми са, дали, ако отида ще остане с мен в Англия (щото, ония и дни като бяхме заедно, каза, че съм бил основната причина този и двуседмичен престой в България да е от най-страхотните досега, абе обича си ме :),ама вие може да ми кажете нещо повече), сега е тръгнала да си подава документи за университет там, обнадежден съм, но ще си кандидатства и в Австрия, а немския й е мечта, Австрия също, макар, че аз като се появих малко се пообърка, преди Англия изобщо не беше вариант за развитие там... много се разговорих пак, и другия въпрос или не знам дали е въпрос,а по-скоро имам нужда от обяснение е защо не смее да си по/казва чувствата?

Azoria
01-09-2013, 09:38
Първо - стегни се малко. Държиш се като момичето във връзката. Голямо хленчене, голямо недооценяване, голямо нещо...

Тя може да не иска да ти казва, че те обича по няколко причини:
1. това,че не го казва по принцип е истина
2. усеща,че това ще те привърже повече към нея и не иска да задълбава по една или друга причина
3. не те обича в действителност

Реално погледнато вие се познавате от малко време и не сте имали постоянна връзка. Ако не си паснете? Хората ходят по доста време преди да разберат,че това не е човек за тях. И няма как да си сигурен какви биха били взаимоотношенията ви. Тя явно си дава сметка и предпочита да осъществи мечтите си, защото сега му е дошло времето. Наистина не искай или очаквай от нея да се откаже от Австрия, все пак от това кандидатсване зависи бъдещето й. А с теб може да е година-две и после? Не казвам,че това е срока, но бъди реалист - образованието е по-сигурното.
Поговорете си и я помоли да отговори честно какво тя иска. Ти си готов да се откажеш от всичко за нея, но тя може да не е и да не иска ти да го правиш. Според мен най-добре да оставиш избора в нейни ръце. Успех.

xXxPETYAxXx
01-09-2013, 09:50
Ако се поставя в същата ситуация и аз бих се държала по същия начин като нея(и не мисля, че има общо с това, че сме една зодия, а че е по-рационалното решение!)

Мразя когато някой иска да загърби нещо важно за него заради мен! Някак се чувствам виновна, за това не позволявам това да се случи.
Не обичам въпроси "обичаш ли ме" и т.н. Някак ме притискат и се чувствам длъжна.
От друга страна, дори да обичам някого, ако знам, че ако му го призная, би се отказал от най-важното за него до този момент - бих се въздържала. За да не се чувствам виновна, защото честно казано не вярвам във вечната любов. Не искам след 2-3 или дори 10 години да поставям някого пред въпроса "Какво ли щеше да стане с живота ми, ако бях реализирал мечтите си, когато имах възможността?"

Пък може и наистина да не те обича, но ако беше така, според мен - щеше да те отреже вече, вместо да поддържате контакт. Особено след като ти не пропускаш възможност да й напомниш, че я обичаш. Поне аз не бих могла да мотая някой, който ме обича, а аз него не. Не искам кученце!

anonymous708973
01-09-2013, 11:03
след време и казах, че почвам да приемам това нещо като връзка, а аз не искам нищо друго освен сериозна връзка.
Дори и да го мислиш това, с кой акъл й го каза?

писахме си месец, после взехме да си звъним в скайп...стана толкова истинско...Бях приет във ВУЗ и се отписах още първата седмица след като се запознах с нея
Момичето се чувства виновно, че приема бъдещето си по-сериозно отколкото ти - твоето и че не е готова да жертва толкова много заради теб. Разкъсвана е, а ти я задушаваш и това хич не й помага.

колебае се къде да учи, мечта й е Австрия със специалност психология, но психология има и в Англия, нали? И в Англия има възможности. Говорили сме го много това, аз и казвам, че винаги има вариант... ВИНАГИ! Студентски заеми и така нататък... не е нещо страшно, но поне ще можем да сме си заедно.
Аха... значи вместо да плаща макс 150-200 евро на семестър, трябва да плаща по 9 000 паунда на година И да си жертва мечтата, щото ти не знаеш немски?! Явно не учиш и цялата ти работа е да мислиш за нея, затва се захващай, тръгвай на експресен курс и до 6 месеца ще имаш достатъчно добри познания, че да заминеш за Австрия, ако толкова държиш.

казах, че не ме интересува филмът, тя ми е по-важна и тръгвам. Но тя се притеснява, казва ми "Ако не потръгнат нещата? Ако замина за Австрия?". Сега реших да изчакам още 1-2 седмици, да видя какво ще стане със сериала и...
Ами, права е. Не можеш да отказваш всичко заради един човек. Тоя човек ще ти помогне ли да си уредиш перспективна работа и добра заплата? Не.

но не знае дали не почваме да си пречим, че не иска да пречи на моя път... че иска да съм в нейния, но това значело, че аз ще се отклоня от моя... ?!
Превод: Жертваш прекалено много за мен и знам, че някой ден ще поискаш същото.

но както аз мога да и казвам, че е всичко за мен и убивам за нея (също звучи изтъркано, ама е факт),че я обичам и това чакане,и факта, че не е до мен ме убиват буквално,очаквам и тя да може да го казва.
Ето ти и доказателството за горното ми твърдение. Задушаваш я и очакваш неща, които тя трябва да направи насила.

Goddess
01-09-2013, 22:45
Прекалено си обсебен. Може би и това, че ти е първата допринася, но..историите не винаги са като по филмите. Наистина всичко се случва, така че недей да насилваш нещата, още повече при положение, че явно това й тежи и обърква и нея. Изчакай да видиш какво ще стане със сериала, през това време не й се бъркай в решенията къде ще учи и къде не. Пуснете се малко по течението. Обичате се, влюбени сте - ок, но сега е времето, в което трябва да помислите за бъдещето си в по-дългосрочен план. Изглежда ти си влюбен като хлапак, тя също е влюбена, но разсъждава по-зряло и разумно. Не я карай да ти се чувства длъжна.

djipsito
01-09-2013, 23:20
Чак аз се натоварих докато ти чета историята.
Съгласна съм с пантерата. Само докато те чета, аз усещам задух и настъпателство и обсебване, все едно на мен си се лепнал. Поспри се малко, щото няма да завърши розово историята.

HollyGolightly
01-10-2013, 01:53
От това което прочетох, единственото което разбрах е, че искаш да контолираш всичко в тази ваша връзка и се опитваш да правиш уж компромиси, за да и покажеш колко държиш на нея и да я накараш и тя така да направи.Едва ли не и казваш какво да ти казава и кога, или къде да учи и къде не.
Освен това не мисля, че никое момиче би се зарадвало приятелят и да се откаже от учене и възможност за реализация , само и само за да бъде с нея. Трябва и ти да си имаш някакви цели, цели които не са толкова свързани с нея, а с теб самият.

bloodyF
01-10-2013, 08:05
връзка от разстояние-тегаво
другото , което е-тя като те зареже след известно време ти какво ще имаш?! Нищо. Нито образование, нито нищо друго , с което да си започнеш самостоятелния живот.
Иначе за рак си много любвеобилен :Д Странно чак, мъжо е рак и 'ич му не е :lol:
за мен това е прекалено себеотдаване , безсмислено такова, замисли се малко и ти ще видиш че е така

cyclops
01-10-2013, 09:05
АА я се стегни. Не може да си проваляш бъдещето и да проваляш нейното по този начин.Не може да жертвате всичко в името на една връзка, която доколкото разбирам не е и толкова дълга пък и започната по скайп. Задушаваш я. И най-важнто е , че пристискайки я по този начин любовта й може да не се окаже толкова силна и стабилна колкото на теб ти се иска.

Niakoitam
01-10-2013, 09:49
И аз съм Рак,но...ти от страх да не я изгубиш я обсебваш,задушаваш и не и даваш да си поеме дъх.Караш я да се чувства напълно длъжна,да изпитва страх,че някога ако нещата се променят тя трябва едвали не да е с теб само заради многото жертви,които си правил за нея,а не защото наистина те обича.Караш я да се чувства някак неконфортно и подтисната.Искаш едвали не насила да и изкараш от устата думи,които те не желае в момента да каже.Усланяй се в такъв случай на действията и.На това,което те кара да чувстваш, а не само на думите и.Защото и на нея и е пределно ясно,че на въпроса: "Обичаш ли ме?" ти едвали не насила я караш да каже "Да",защото ако каже "Не" или пък "Колебая се" Няма да ти стане хич готино нали?Това малко или много отблъсква.Живей си живота както дойде,прави каквото ти дойде,но не я притискай насила да ти казва,че те обича. Днес може да си ти, а утре съвсем друг.Живота е суров понякога и не винаги може да си цял живот с някой.Остави я да говори и прави каквото чувства, а не я задължавай по миловиден начин да живее според твоя модел и очаквания.Ясно е че всеки обича да вижда/чува хубави думи за себе си,но най-хубаво е когато са написани/казани наистина от сърце.Ако толкова държиш се напастни според нейният живот,но пък не я чувствай задължена и тя да го прави цял живот това.Вече разбрах едно.Колкото повече притискаш един човек,толкова повече го губиш първо психически, а след това и евентуално физически

Иначе за рак си много любвеобилен :Д Странно чак, мъжо е рак и 'ич му не е :lol:

Ами всъщност мъжо ти или не си го опознала достатъчно и не се е отпуснал пред теб или е минал през неща,които са го накарали да се държи по умерено или поне да си придава такъв вид.Да не прави грешките,които автора прави и/или да знае кои неща теб те дразнят и не ти харесват.Иначе на 90% съм сигурен,че е доста същият.Раците сме доста любеобвилни същества попринцип.Дори и ти спомена,че е направил един жест за теб,който някакси малко като,че ли не можеш да оцениш.Отказал е да прави секс с теб докато навършиш 18.Но пък ти си го приела като липса на доверие.Е,може и така да е. Знам ли. :)

Wednesday666
01-10-2013, 10:22
И защо си мислиш, че с всичко това, което ти УЖ правиш за нея, й помагаш по някакъв начин?
Ти си я притиснал в един ъгъл и тя просто не знае накъде да се обърне.
Недей да бъдеш толкова обсебващ.
Първо, защото Австрия е НЕЙНА мечта.
Това означава, че я е имало много преди ти да се появиш в живота й.
Второ - защото това е НЕЙНО лично решение.
Ако толкова държиш на нея - ще намериш решение и в този случай.
Спри да очакваш толкова много от нея. Мен лично ме заболяха очите, докато ти прочета стената от текст, в която видях изписана само една дума - СТРАХ.
Страх да не те изостави, защото на теб ти е за пръв път, а тя явно има други планове.
Какво е това " Аз ще те питам обичаш ли ме, ти ще казваш да или не"? Това е меко казано дебилно, не ми се обиждай.

Започни да я зачиташ повече, уважавай мнението й, характера й.
Щом те е изтърпяла толкова време с това ти ( да не казвам какво ) държание, може и да има някакви чувства, но не се учудвай, ако няма - с това ти увиване около нея, като удавника за сламката, и моите чувства биха изчезнали.

SpiritInBlack
01-10-2013, 16:34
Ей , Асторе , намали малко обема