View Full Version : жена близнаци мъж рак
здравейте аз съм зодия близнаци ,а приятеля ми рак интересно ми е вие какво мислите за тази комбинация ? и ако има подобни двойки да изкажат мнение !?
ее толкова ли няма кой да изкаже мнение?
vampiresong
01-10-2013, 11:25
Охх..с тези хороскопи! Зодоиите не са от АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ за връзката! Просто той те обича, ти го обичаш..и ако всичко върви добре връзката продължава още дълго време!!!!!!
има значение ,но много малко направих темата за развлечение ..искам отговори само по темата........
anonymous708973
01-10-2013, 12:02
Асцендентите ви какви са?
Иначе - ти си въздухарка, трудно е да ти бъде задържано вниманието, вечно си ентусиазирана за нещо, летиш в облаците.
Върху раци нямам преди наблюдения, но е хубаво той да те балансира. Не да те сваля на земята толкова рязко като земните знаци, но достатъчно, за да си пасвате.
mimsssssss
01-10-2013, 12:17
Майка ми е близнаци, бащата ми е рак. Бракът им беше трагедия. Приключи по мое желание. Дълга история. АКо вярваш на зодии, и още повече на хора от форума и да си правиш съпоставка.. тц тц
Pesho0«●»♥™
01-10-2013, 16:10
Махай го !!! В никакъв случай не трябва да има нещо, каквото и да е било, между вас !!! Господ ще ни накаже всичките заради такива кат тебе!!!
Mary_Jane_69
01-10-2013, 18:03
Ох ама и вие коментиращите сте едни... Момичето просто пита, като бял човек... Знаеш ли относно асцендентът? Погледни в сайта на Космополитан.бг, лично аз съм се уверила, хороскопите са много верни, там има за любовна съвместимост, асцденденти и тем подобни неща, които ти роди главата. Лично него препоръчвам горещо!!
Аз пък си мислех, че жена е родила близнаци, а пък мъж е родил рак... то кво било.....
най-накрая един свестен отговор!!
HollyGolightly
01-11-2013, 00:40
Вече като видя тема за зодии в този раздел и ми иде да си блъсна някъде главата. В една връзка има много по-важни неща от това. Опознайте се, вижте как върви и ако не стане, няма да е заради зодиите, а просто защото не си пасвате.