Влез

View Full Version : Какво да правя?

elisavetaa
01-10-2013, 12:35
Значи наскоро започнах да харесвам едно момче от другия клас. Миналата година не бяхме близки , всъщност като цяло целия клас ме дразнеше ( предимно момчета са имат само 4 момичета в класа ;д ) и не общувах много с тях. Обаче тази година доста се промениха и започнах да си общувам с тях и се сближихме. Та въпросното момче се държеше много мило с мен , винаги ме питаше какво ми е , постоянно ме гушкаше , а дори преди малко повече от месец някъде когато беше студено си свали якето и ми го даде (и това всъщност се случи няколко пъти). И така с това си наистина прекрасно държание започнах да го харесвам. Мислех си, че и той има нещо към мен, но след известно време започна да се държи по-странно. Имам предвид ден, два дена ми обръща внимание после ме игнорира за същото време, а още по тъпото е че когато ми пише във фейсбуук се държи много по-различно. Праща ми сърца, държи се мило .. няма нищо общо с държанието му в училище напоследък. По принцип не съм нахална и не бих започнала да му досаждам като виждам че ми тегли такъв игнор но просто ми е объркано защото не мога да го разбера. Един ден е добре на другия все едно ме няма. И ако може да ме посъветвате какво да правя и има ли някаква причина да се държи така? Брагодаря. :)

draid
01-10-2013, 14:01
Причини има много, покани го да излезете някъде само двамата и ще си проличи дали има нещо към теб, като цяло вероятността не е малка.

Mary_Jane_69
01-10-2013, 18:10
Момчетата нали знаеш, съзряват по - късно. Не се панирай, гледай позитивно на нещата. Мисля, че твоят човек има интерес към теб, изследвай езика на тялото му, жестовете, мимиките, невербални знаци... Лесно е, тъй като информацията относно това, което ти посъветвах да направиш, е повече от лесно набавима (и безплатна) в интернет, а реално погледнато това са си наистина важни неща, които човек трябва да знае и да може да използва и разчита. Не се стресирай, понякога е хубаво да бъдеш огледало, да даваш отражение на това, което виждаш, но не зная какво точно да те посъветвам, тъй като не ни даде достатъчно изчерпателна информация относно обектът на желанията ти. За материалът, който ни предостави, мога да ти помогна само с това! Успех :))))

Amore-Mio*
01-11-2013, 17:13
Може да е от по-различните, с по-странен характер и да му отнема време, докато се отпусне и на живо. Имай търпение. Продължавайте да си пишете. Като се засичате по коридорите го поздрави, ако имате възможност, си поговорете нещо - предразположи го за разговор. Излезте.