View Full Version : Страх е е да му разкрия чувствата си !!!!
be yourself
01-10-2013, 14:01
Всичко започна, когато казах на една приятелка, че харесвам едно момче! После тя също ми каза, че го харесва и двете започнахме да си говорим колко е сладко момчето и бля-бля, знаете как е ! На другия ден тя ме предаде като му каза, че го харесвам! Той ме попита дали е истина и аз много ясно - отрекох! Казах му, че не е така, но той продължава да си мисли, че го харесвам, да харесвам го, но не мога да му го кажа, защото малко ме е срам да не би да ми си изсмее в лицето и да каже на всичките си приятели! Моля ви помогнете ми !!!! Благодаря предварително ! :))
ninjaiscrazy
01-10-2013, 14:48
Какъв е проблема да му кажеш?Кажи му,замисли се-ако просто си седиш така той може да ти се изплъзне.Пък и човек се учи от грешките си.Покани го на едно кафе и му кажи,че го харесваш.
shmatarok
01-10-2013, 15:22
Усещам, че сте пети/шести клас.
Просто му кажи, дори да ти се изсмее и да разкаже на приятелите ти, всички ще помнят това най-много няколко дни, после ще си намерят по-интересно занимание. ;д
Dark_Angel_
01-10-2013, 16:27
не виждам какво смешно има в това едно момиче да харесва едно момче, ама тва 12 годишните девойки са шашава работа - аз много го харесвам, ма не искам да му казвам и ако евентуално той разбере аз ще отричам, след което ще се жалвам по форумите как не ми върви и съм мега нещастна ........
dianna1997
01-10-2013, 16:58
Това, че си отрекла е много тъпо...вече си на 14 и не си малка и не трябва да се държиш като някакво хлапе. Това,че го харесваш няма нищо лошо, а ако той злоупотреби с теб и твоите чувства, значи е пълен боклук. Ако няма чувства към теб или иска да си останете само приятели то той ще ти го каже и е по добре да ти го каже в очите, вместо да се надяваш напразно. Не трябва да се срамуваш от чувствата си, защото те са твои и никой не ти определя правила....бъди себе си и действай ;)
Кажи му! Той така или иначе вече го е чул и нищо не губиш. Напротви може да спечелиш. Ами ако и той те харесва? :)
xXxPETYAxXx
01-11-2013, 08:37
...но той продължава да си мисли, че го харесвам, да харесвам го, но не мога да му го кажа...
Е, нали уж той продължава да си мисли, че го харесваш, ако и той те харесваше, щеше да направи нещо по въпроса.
Това, че си отрекла е много тъпо...вече си на 14 и не си малка и не трябва да се държиш като някакво хлапе.
:lol:
Иначе, по принцип си права...
Замисли се, че един ден ще си на 80 години и ще погледнеш назад и много ще ти се иска да върнеш времето назад и да бъдеш малко по-смела, но вече ще е твърде късно. Действай и дано чувствата да са взаимни!
ForzaFelipe
01-11-2013, 10:57
2 момичета да си говорят приятелски за едно и също момче което харесват...дори аз като момче знам,че това няма как да стане :D
Виж си ника,бъди себе си,отиди и му кажи пък каквото стане :)
Tsukuda_Hiroshi
01-15-2013, 20:02
На твое място бих му казал, че го харесвам. Така той ще се влюби в теб, а патката дето те е предала ще остане на сухо! С 1 куршум - 2 заека!!
Kids today...
Не можете едно момче да заговорите , на къде отива този свят.....