View Full Version : Как се случи при вас?
KokoDjambo
01-11-2013, 13:48
Момичета и момчета как се случи при вас първия ви орален, вагинален и анален секс?Имаше ли случаен принцип, направихте го за спорта или сте били пили или просто всичко се е случвало с обичан и обичащ ви човек?Правили ли сте някои от горните вида секс за една вечер или всички е било с човек с когото сте имали някаква връзка?
При мен вагиналният и аналният бяха с тогавашното ми приятелче за секс. Оралният с едно друго момче, с което само на орален си останахме. Беше планирано и не беше с особени чувства. Иначе съм правила и за една вечер. :)
GiveMeLove
01-11-2013, 14:48
При мен вагиналният и аналният бяха с тогавашното ми приятелче за секс. Оралният с едно друго момче, с което само на орален си останахме. Беше планирано и не беше с особени чувства. Иначе съм правила и за една вечер. :)
Ех.. :D
Oхх :D
oldirtydog
01-11-2013, 14:59
Ах :Д
bebeemalko
01-11-2013, 15:12
Момичета и момчета как се случи при вас първия ви орален, вагинален и анален секс?
- Първи орален.. еми само веднъж понеже приятеля ми много искаше и ми ставаше гадно все не да му казвам, но си имам принципи и не ми харесва това. Традиционистка съм си в това отношение. Просто хубав секс без модернизми, така да го кажа. А как се случи, ами вследствие на нормалния. Първи вагинален си беше малко кратък, но хубав. Няма да изпадам в много подробности, а за анален мнението ми е като за оралния.
Имаше ли случаен принцип, направихте го за спорта или сте били пили или просто всичко се е случвало с обичан и обичащ ви човек?
-Може да се каже, че беше планирано, бяхме подготвени, а на него не му беше първият път.
Правили ли сте някои от горните вида секс за една вечер или всички е било с човек с когото сте имали някаква връзка?
- Все още си я имаме тази връзка :)
Не завиждам на приятеля ти.
Оралния секс никога не е бил табу за мен , орален и вагинален -стана с бившия ми приятел.
Сега с настоящия ми - имам му доверие,с него ми е много по-хубаво и бих му позволила, и други привилегии :D
Ами аз съм духала на няколко момчета, на някои дори за по вечер.Вагинален и анален правих с едно от тях и след това продължаваме да се виждаме за секс с него, но като цяло не беше планирано ама беше очаквано.
nymphadora
01-11-2013, 15:55
Първият ми вагинален секс беше спонтанен,но и двамата знаехме,че скоро ще му дойде времето.
Оралния секс също дойде съвсем спонтанно,а анален още не съм правила.
Не съм правила секс за една вечер.
Първият ми вагинален секс беше спонтанен,но и двамата знаехме,че скоро ще му дойде времето.
this
+че и не смятам да правя анален.
Amore-Mio*
01-11-2013, 17:42
Първи, вагинален: нещата се случиха съвсем спонтанно и продиктувани с чувства. Беше с човек, който обичам и никога няма да съжалявам за това. Останалите видове също бяха с този човек.
Секс за една вечер не съм правила, нямам и намерение.
Всичко, свързано съм го правила с един единствен човек.
МноЛ забавно как сте ме цитирали
:razz:
Първо бях на свирки.Вагинален - с едно момче с което имахме връзка.Аналния не беше планиран - отзад ме отвори един пич на купон и бях пила и така.
Първият ми път не беше планиран ,беше с човек , който все още обичам и от който бях обичана. Случи се на пияна глава , но не съжалявам . Орален 2месеца след вагинален , а пък анален година и половина след това . Само и единствено с това момче , с което бяхме две години .
След него имах връзка, правих секс , защото момчето настояваше (беше девствен и пиян , както и аз) . Вагинален и то не цял акт , ми точно 5 мин , което като цяло не го смятам за секс.
И трети последен с момче, с което сме приятели и междувременно правим секс.
Вагинален само с него .
Не мисля, че в близкото бъдеще аналният секс ще го давам на приятелите си , първият ми път беше доста нехубав и не мисля , че искам да повторя , а и не е нещо което бих дала току така . Както и орален .
доста влюбена бях, че и младежът, ама след 6 месеца излизане и притеснения се направихме мармалад и свършихме всичко, което сме си мислили...сладко беше...
анален по-късно се престраших и още ми е странно изживяване...
и за веднъж се е случвало...
pisancety
01-12-2013, 18:47
Момичета и момчета как се случи при вас първия ви орален, вагинален и анален секс?
Досега съм имала само един партньор и с него съм правила вагинален и орален. За анален все още не съм готова.
Имаше ли случаен принцип, направихте го за спорта или сте били пили или просто всичко се е случвало с обичан и обичащ ви човек?
Всичко се случи отчасти планирано, защото знаехме, че все някога ще се случи. Направих го защото го обичам и му имам доверие.
Правили ли сте някои от горните вида секс за една вечер или всички е било с човек с когото сте имали някаква връзка?
Все още не съм, но и не мисля да пробвам.
NomNomNom
01-12-2013, 19:51
Анален не съм правила.
Вагинален и орален - в първата ми сериозна връзка, на 9тия месец. Не помня с оралния ква беше ситуацията, ама там след някой път се престрашихме.
Иначе, и двата вида съм ги правила и за "една" вечер.
Вагиналният беше от любопитство :D Оралният с един бивш,а аналният със сегашният ми приятел.
mir4eto93
01-13-2013, 19:47
Първия ми орален и вагинален секс бяха с бившия ми приятел. Първия път беше доста неприятно, той имаше проблем с ерекцията, аз не можех да се отпусна, голям цирк :х Тогава бяхме разделени и не знам как точно се случи. Правила съм само вагинален секс за 1 вечер само веднъж на морето с момче, с което продължихме да се виждаме още 4,5 дни.
DragonLady
01-13-2013, 20:02
Момичета и момчета как се случи при вас първия ви орален, вагинален и анален секс?Имаше ли случаен принцип, направихте го за спорта или сте били пили или просто всичко се е случвало с обичан и обичащ ви човек?Правили ли сте някои от горните вида секс за една вечер или всички е било с човек с когото сте имали някаква връзка?
Вагинален с един бивш, не беше планувано, нямах и чувства към него. Орален с първата ми истинска любов, с които по настоящем сме бивши. Анален с настоящият ми приятел сме пробвали 2-3 пъти, но и на двамата не ни харесва този вид секс. Секс за една вечер не съм правила, не са за мене тея неща.
BloodY_MerY
01-14-2013, 18:14
Ама веднъж ти харесва аналния, изпитвала си оргазми, после не ти харесвал.Струва ми се, че анорексията започва да ти влияе на птичия мозък все повече и повече и на 1% от пълното увреждане!
DragonLady
01-14-2013, 19:22
Ама веднъж ти харесва аналния, изпитвала си оргазми, после не ти харесвал.Струва ми се, че анорексията започва да ти влияе на птичия мозък все повече и повече и на 1% от пълното увреждане!
Я се скривай обратно в дупката си.
BloodY_MerY
01-14-2013, 20:42
Я се скривай обратно в дупката си.
Земноводно, май пак не си си пило хапчета и се опитваш да ме убедиш, че земята е плоска като тепсия!
"И все пак тя се върти!" Повярвай на Галилей, доказано е научно!
анален не съм и не мисля да правя
вагинален-не беше с човек, който обичам, бях пила и така, нищо особено
орален-мисля, че беше с ex friend with benefits 8-) не съм сигурна, но мисля, че да..
хареса му :lol: не мога да направя друг коментар по темата май
edit:случвало се е и само за по вечер ,да
DragonLady
01-15-2013, 12:43
Земноводно, май пак не си си пило хапчета и се опитваш да ме убедиш, че земята е плоска като тепсия!
"И все пак тя се върти!" Повярвай на Галилей, доказано е научно!
Винаги ме разсмиваш с изблиците си на простащина :D
DarkTemplar
01-15-2013, 13:08
- Първи орален.. еми само веднъж понеже приятеля ми много искаше и ми ставаше гадно все не да му казвам, но си имам принципи и не ми харесва това. Традиционистка съм си в това отношение. Просто хубав секс без модернизми, така да го кажа.
http://interesni.eu/Oralniyat-seks-e-polezen-za-zdraveto-na-zhenata
simona.georgieva
01-15-2013, 15:05
Първият ми вагинален секс беше непредвидим,но и двамата усетихме че ще се случи.
Оралния секс дойде месец по късно,анален не съм правила.Не съм правила секс за една вечер имам си сериозен приятел, той ми е първи в всичко.
Първият вагинален и на мен ми беше непланиран, но си знаехме, че момента е наближил... Първият ми орален беше, когато дойде и вагиналният (ах колко смешно звучи :D). А за аналния...Е то си беше преди месец-два, решихме да пробваме, не го практикуваме често. Всичко това със сегашния ми приятел, който всъщност е първият ми сексуален партньор.
Мхм.
Първия вагинален и първия орален бяха в една и съща вечер, може да се каже че беше планирано, или по-скоро и двамата го искахме и просто го направихме при първия удобен случай. Анален не съм правила, нямам и желание, въпреки че са ме карали. Евентуално един ден като се омъжа...
Секс за една вечер съм правила няколко пъти.
беше по - скоро за спорта. вече се поддадох. сега дори не си го спомням и не ми пука и н ми сля