PDA

View Full Version : Как се случи при вас?

KokoDjambo
01-11-2013, 13:48
Момичета и момчета как се случи при вас първия ви орален, вагинален и анален секс?Имаше ли случаен принцип, направихте го за спорта или сте били пили или просто всичко се е случвало с обичан и обичащ ви човек?Правили ли сте някои от горните вида секс за една вечер или всички е било с човек с когото сте имали някаква връзка?

marilyn
01-11-2013, 14:45
При мен вагиналният и аналният бяха с тогавашното ми приятелче за секс. Оралният с едно друго момче, с което само на орален си останахме. Беше планирано и не беше с особени чувства. Иначе съм правила и за една вечер. :)

GiveMeLove
01-11-2013, 14:48
При мен вагиналният и аналният бяха с тогавашното ми приятелче за секс. Оралният с едно друго момче, с което само на орален си останахме. Беше планирано и не беше с особени чувства. Иначе съм правила и за една вечер. :)
Ех.. :D

N1ksun
01-11-2013, 14:58

Oхх :D

oldirtydog
01-11-2013, 14:59
Ах :Д

Azoria
01-11-2013, 15:07
Ех, Ох, Ах :lol: :lol:

bebeemalko
01-11-2013, 15:12
Момичета и момчета как се случи при вас първия ви орален, вагинален и анален секс?
- Първи орален.. еми само веднъж понеже приятеля ми много искаше и ми ставаше гадно все не да му казвам, но си имам принципи и не ми харесва това. Традиционистка съм си в това отношение. Просто хубав секс без модернизми, така да го кажа. А как се случи, ами вследствие на нормалния. Първи вагинален си беше малко кратък, но хубав. Няма да изпадам в много подробности, а за анален мнението ми е като за оралния.

Имаше ли случаен принцип, направихте го за спорта или сте били пили или просто всичко се е случвало с обичан и обичащ ви човек?
-Може да се каже, че беше планирано, бяхме подготвени, а на него не му беше първият път.

Правили ли сте някои от горните вида секс за една вечер или всички е било с човек с когото сте имали някаква връзка?
- Все още си я имаме тази връзка :)

granger
01-11-2013, 15:20
Не завиждам на приятеля ти.
Оралния секс никога не е бил табу за мен , орален и вагинален -стана с бившия ми приятел.
Сега с настоящия ми - имам му доверие,с него ми е много по-хубаво и бих му позволила, и други привилегии :D

Rabalka
01-11-2013, 15:42
Ами аз съм духала на няколко момчета, на някои дори за по вечер.Вагинален и анален правих с едно от тях и след това продължаваме да се виждаме за секс с него, но като цяло не беше планирано ама беше очаквано.

nymphadora
01-11-2013, 15:55
Първият ми вагинален секс беше спонтанен,но и двамата знаехме,че скоро ще му дойде времето.
Оралния секс също дойде съвсем спонтанно,а анален още не съм правила.
Не съм правила секс за една вечер.

xPafx
01-11-2013, 15:59
Първият ми вагинален секс беше спонтанен,но и двамата знаехме,че скоро ще му дойде времето.
this
+че и не смятам да правя анален.

Amore-Mio*
01-11-2013, 17:42
Първи, вагинален: нещата се случиха съвсем спонтанно и продиктувани с чувства. Беше с човек, който обичам и никога няма да съжалявам за това. Останалите видове също бяха с този човек.
Секс за една вечер не съм правила, нямам и намерение.
Всичко, свързано съм го правила с един единствен човек.

marilyn
01-11-2013, 19:10
МноЛ забавно как сте ме цитирали

:razz:

Mery_J
01-11-2013, 20:00
Първо бях на свирки.Вагинален - с едно момче с което имахме връзка.Аналния не беше планиран - отзад ме отвори един пич на купон и бях пила и така.

fama
01-11-2013, 22:01
Първият ми път не беше планиран ,беше с човек , който все още обичам и от който бях обичана. Случи се на пияна глава , но не съжалявам . Орален 2месеца след вагинален , а пък анален година и половина след това . Само и единствено с това момче , с което бяхме две години .

След него имах връзка, правих секс , защото момчето настояваше (беше девствен и пиян , както и аз) . Вагинален и то не цял акт , ми точно 5 мин , което като цяло не го смятам за секс.

И трети последен с момче, с което сме приятели и междувременно правим секс.
Вагинален само с него .
Не мисля, че в близкото бъдеще аналният секс ще го давам на приятелите си , първият ми път беше доста нехубав и не мисля , че искам да повторя , а и не е нещо което бих дала току така . Както и орален .

AliceSw
01-11-2013, 22:21
доста влюбена бях, че и младежът, ама след 6 месеца излизане и притеснения се направихме мармалад и свършихме всичко, което сме си мислили...сладко беше...

анален по-късно се престраших и още ми е странно изживяване...

и за веднъж се е случвало...

pisancety
01-12-2013, 18:47
Момичета и момчета как се случи при вас първия ви орален, вагинален и анален секс?
Досега съм имала само един партньор и с него съм правила вагинален и орален. За анален все още не съм готова.

Имаше ли случаен принцип, направихте го за спорта или сте били пили или просто всичко се е случвало с обичан и обичащ ви човек?
Всичко се случи отчасти планирано, защото знаехме, че все някога ще се случи. Направих го защото го обичам и му имам доверие.

Правили ли сте някои от горните вида секс за една вечер или всички е било с човек с когото сте имали някаква връзка?
Все още не съм, но и не мисля да пробвам.

NomNomNom
01-12-2013, 19:51
Анален не съм правила.
Вагинален и орален - в първата ми сериозна връзка, на 9тия месец. Не помня с оралния ква беше ситуацията, ама там след някой път се престрашихме.
Иначе, и двата вида съм ги правила и за "една" вечер.

fenkaaa
01-13-2013, 19:10
Вагиналният беше от любопитство :D Оралният с един бивш,а аналният със сегашният ми приятел.

mir4eto93
01-13-2013, 19:47
Първия ми орален и вагинален секс бяха с бившия ми приятел. Първия път беше доста неприятно, той имаше проблем с ерекцията, аз не можех да се отпусна, голям цирк :х Тогава бяхме разделени и не знам как точно се случи. Правила съм само вагинален секс за 1 вечер само веднъж на морето с момче, с което продължихме да се виждаме още 4,5 дни.

DragonLady
01-13-2013, 20:02
Момичета и момчета как се случи при вас първия ви орален, вагинален и анален секс?Имаше ли случаен принцип, направихте го за спорта или сте били пили или просто всичко се е случвало с обичан и обичащ ви човек?Правили ли сте някои от горните вида секс за една вечер или всички е било с човек с когото сте имали някаква връзка?

Вагинален с един бивш, не беше планувано, нямах и чувства към него. Орален с първата ми истинска любов, с които по настоящем сме бивши. Анален с настоящият ми приятел сме пробвали 2-3 пъти, но и на двамата не ни харесва този вид секс. Секс за една вечер не съм правила, не са за мене тея неща.

BloodY_MerY
01-14-2013, 18:14
Ама веднъж ти харесва аналния, изпитвала си оргазми, после не ти харесвал.Струва ми се, че анорексията започва да ти влияе на птичия мозък все повече и повече и на 1% от пълното увреждане!

DragonLady
01-14-2013, 19:22
Ама веднъж ти харесва аналния, изпитвала си оргазми, после не ти харесвал.Струва ми се, че анорексията започва да ти влияе на птичия мозък все повече и повече и на 1% от пълното увреждане!

Я се скривай обратно в дупката си.

BloodY_MerY
01-14-2013, 20:42
Я се скривай обратно в дупката си.

Земноводно, май пак не си си пило хапчета и се опитваш да ме убедиш, че земята е плоска като тепсия!
"И все пак тя се върти!" Повярвай на Галилей, доказано е научно!

bloodyF
01-15-2013, 07:47
анален не съм и не мисля да правя
вагинален-не беше с човек, който обичам, бях пила и така, нищо особено
орален-мисля, че беше с ex friend with benefits 8-) не съм сигурна, но мисля, че да..
хареса му :lol: не мога да направя друг коментар по темата май

edit:случвало се е и само за по вечер ,да

DragonLady
01-15-2013, 12:43
Земноводно, май пак не си си пило хапчета и се опитваш да ме убедиш, че земята е плоска като тепсия!
"И все пак тя се върти!" Повярвай на Галилей, доказано е научно!

Винаги ме разсмиваш с изблиците си на простащина :D

DarkTemplar
01-15-2013, 13:08
- Първи орален.. еми само веднъж понеже приятеля ми много искаше и ми ставаше гадно все не да му казвам, но си имам принципи и не ми харесва това. Традиционистка съм си в това отношение. Просто хубав секс без модернизми, така да го кажа.
http://interesni.eu/Oralniyat-seks-e-polezen-za-zdraveto-na-zhenata

simona.georgieva
01-15-2013, 15:05
Първият ми вагинален секс беше непредвидим,но и двамата усетихме че ще се случи.
Оралния секс дойде месец по късно,анален не съм правила.Не съм правила секс за една вечер имам си сериозен приятел, той ми е първи в всичко.

LDR
01-15-2013, 23:37
Първият вагинален и на мен ми беше непланиран, но си знаехме, че момента е наближил... Първият ми орален беше, когато дойде и вагиналният (ах колко смешно звучи :D). А за аналния...Е то си беше преди месец-два, решихме да пробваме, не го практикуваме често. Всичко това със сегашния ми приятел, който всъщност е първият ми сексуален партньор.

tori
01-16-2013, 15:36
Мхм.

Undying
01-16-2013, 18:20
Първия вагинален и първия орален бяха в една и съща вечер, може да се каже че беше планирано, или по-скоро и двамата го искахме и просто го направихме при първия удобен случай. Анален не съм правила, нямам и желание, въпреки че са ме карали. Евентуално един ден като се омъжа...
Секс за една вечер съм правила няколко пъти.

rabbito
01-17-2013, 07:47
беше по - скоро за спорта. вече се поддадох. сега дори не си го спомням и не ми пука и н ми сля