PDA

View Full Version : Интерес или не съвсем?

Mary_Jane_69
01-11-2013, 15:50
Здравейте! :)

Реших и аз да споделя мисли, които не напускат съзнанието ми. Въпросът е там, че съм малко объркана относно поведение на човек от срещуположния пол. Ще го разкажа накратко.
Когато сме насаме се държи открито и естествено, не изглежда напрегнат, спокоен е, но когато около нас има повече хора, той сякаш страни, и застава на най - отдалеченото място от мен.
Тоест нищо общо.
Каквото са ми казвали, е че е голям срамежливец, но има и друг вариянт - няма интерес. И главицата ми не може да разграничи тези два полюса, което е малко обезпокояващо.
Какво мислите вие? Как се държат срамежливите типове. Ясно е че има видове и видове поведение, но най - главните и широкоразпространени според вас са......?

Едит: Забравих да спомена, че усмивките и всичко присъщо на заинтересован човек е налице, но само ако сме само очи в очи. : )

Приятна вечер! :)

dobri4ko2
01-11-2013, 16:39
Оф и аз бях преди от този тип. Сред хора ми е много срамежливо, ддз някакси ме е страх да не разберат и другите, че харесвам даденото момиче. Даже понякога я игнорирах. Та така пича те харесва, просто е малко по-срамежлив, пробвай ти да направиш нещо, но дори и да отдръпне не значи че не те харесва ;д . Най-добре май е насаме .

ForzaFelipe
01-11-2013, 16:40
Няма как да няма интерес ако се държи добре като сте насаме.Според мен просто се притеснява от реакциите на другите,базици и така нататък.Сигурен съм че има интерес към теб,аз съм същия честно казано и за това смятам че има интерес към теб :)

Mary_Jane_69
01-11-2013, 18:29
Искрено Ви благодаря за мненията ви! :)

^.^
01-11-2013, 21:02
Точно тези отговори ми трябваха :Д В същата ситуация съм. Благодаря за темата :) И успех!