View Full Version : Проблем с ерекцията
Имам един проблем и искам да питам дали е нормално и дали го има това и при някой друг. Значи нали правим секс с приятелката ми, аз свършвам. След 3-5 мин. слагам нов презерватив и се предполага , че продължаваме, но той ми пада. Да вдига се след това , но ако спрем за малко и го изкарам, да речем, пак пада. В повечето случаи пак се вдига, но днес не успя. Дали имам някакъв проблем? Супер гадно ми е ,че става така. Момчетата ще ме разберат. Моля, без лигави коментари. Благодаря много предварително.
п.с. на 15 години съм.
Нямаш проблем
Как разбра? Поясни.
daniel1995
01-11-2013, 19:59
3-5 минути. Кво правиш ти бе.. Повече чакай! Ама то кво ли се учудвам, вие още на възраст, в която да си познавате телата не сте влезли, та ще разбирате..
3-5 минути. Кво правиш ти бе.. Повече чакай! Ама то кво ли се учудвам, вие още на възраст, в която да си познавате телата не сте влезли, та ще разбирате..
Значи да разбирам, че нямам проблем. охх. супер! ИИ пич, само 2 години си по-голям от мен не ми се карай така :)
nymphadora
01-11-2013, 21:18
Никви пролеми нямаш,просто още си пишлЕгар.
daniel1995
01-12-2013, 17:32
Значи да разбирам, че нямам проблем. охх. супер! ИИ пич, само 2 години си по-голям от мен не ми се карай така :)
Не гледай ЕГН-то! Има други фактори, определящи психическата възраст на един човек.
Overkill_Teen
01-12-2013, 17:35
Добре де, винаги съм се чудил...как така 3-5 минути, че и повече.
Аз за няма и 2 минути презареждам. :D
Muaythaifighter
01-13-2013, 00:16
дося никога не съм ебал с презерватив , немога да ти помогна м@н
swag style mdfkz.
01-13-2013, 05:01
:D