View Full Version : Сериозен ли е ?
Preslawa
01-11-2013, 19:21
Здравейте, от близо месец излизам с момчето на мечтите ми, преди време го загубих, но сега сме заедно. Още на третата ни среща той ме заведе у тях и ме запозна с майка му и най - близките му хора и оттогава досега, всичко е нормално, старае се, интересува се от мен.. според вас какво означава това, че в самото ни начало ме запозна с роднините му? Благодаря ви..
Мен това би ме изплашило, ако в началото още ме запознае със семейството си. Може би, защото аз отдавам голямо значение на това и не бих запознала с нашите кой да е. Всъщност още не съм ги запознавала с никой.
Щом те е запознало с техните, значи не си му съвсем безразлична. Аз също бих се стреснала щом е пристъпил към тази важна крачка толкова рано, но след като е 'момчето на мечтите ти' - няма проблем.
sweetka_96
01-11-2013, 20:18
Не бих запознала нашите с кого да е ( до сега не съм с никого ) тъй че да, мисля че е сериозно.. Може би малко е избързал защото го е направил още в началото, но няма значение.
аз пък мисля, че тва да те запознае с техните си е чест! не мога да разбера какво всички се притесняват, че половинката им ги е запознал/а със семейството си... Какъв е проблема. Аз като се видя с някой нямам търпение да го представя на нашите. Така те знаят, с кого излизам и момчето също знае с кого си има работа :D
paradosou
01-12-2013, 07:31
от близо месец излизам с момчето на мечтите ми, преди време го загубих, но сега сме заедно.
Пропускате, че авторката и момчето явно са имали някакви отношения доста преди да се появи тая тема. :)
А запознаването с родителите и аз го възприемам като немалка крачка. То си е.
TheBeliever
01-12-2013, 07:45
Абе, крачка, та крачка.
Аз се запознах с родителите на моя по-малко от месец от началото на връзката ни. Как ще им ходя в къщата, било то за един филм или да се преоблече сина им, и няма да поздравя и да се представя като се разминаваме в антрето?
Възпитание, бе деца. Не всичко е знаци и поличби.
anonymous708973
01-12-2013, 08:18
Е, повечето сме ходили у приятелите си, когато техните са на работа и не сме се разминавали в коридора :д Не става въпрос за това, а за специална среща в стил "Отивам у тях и знам, че майка му ще е там".
TheBeliever
01-12-2013, 08:26
Специална среща е "отивам у тях за вечеря/обяд, за да ме представи официално на родителите". Това, че някой от родителите си е в къщата по същото време, по което и вие отивате там не е специално.
Принципа "Дай, да дебнем кога мама и тати ги няма, за да си поканим гаджето, че иначе е много голяма крачка" е твърде детински.
anonymous708973
01-12-2013, 08:43
Това имах предвид, моя е грешката, че не се изказах добре.
А принципът е детински за хора на по-зряла възраст, но при тийнейджъри, които я се задържат, я не, си е разбираемо...
xXxPETYAxXx
01-12-2013, 08:51
Много мислите! Какво означавало това, какво трябвало да значи онова...
TheBeliever
01-12-2013, 09:00
А принципът е детински за хора на по-зряла възраст, но при тийнейджъри, които я се задържат, я не, си е разбираемо...
Ама "я се задържат, я не" е валидно за всички възрасти. Това, че някой е задминал тийн годините, не значи, че встъпва във всяка нова връзка с идета за брак и доживотно обвързване.
Много се отплеснах.
Та моето мнение е, че отдавате прекалено голямо значение на запознанството със семейството. Това, че майка му ви знае името, не означава, че е време да планирате медения месец.
Amore-Mio*
01-12-2013, 11:24
Може би просто от самото начало е имало сериозни намерения и е искал да ти го докаже.
Само един въпрос:
Щом всичко е наред, защо се тормозиш с излишни простотии в момента?
За мен това дали ще ме или няма да ме запознае с родителите си не определя сериозността му, защото аз лично предпочитам да не запознавам гаджетата си с родителите ми, но пък от друга страна винаги започвам връзка с мисълта, че е сериозна за мен.
Така че щом всичко е наред, не си набивай излишни филми, мислейки за това, безсмислено е.