PDA

View Full Version : ВСИЧКО ЗА МОМИЧЕТАТА

Eskapel4o
01-11-2013, 23:01
Значи предимно темата е за всеки , искам да разбера всичко за момичетата като например какво харесват , какво ги привлича , какви момчета харесват , от какво се интересуват най-много в едно момче , просто каквото знаете, абсолютно каквото се сетите за тях . Благодаря предварително !! И без тъпи коментари моля !!!!!!!!

biurokrat
01-11-2013, 23:13
Имат с 4000 нерва повече във влагалището,отколкото при пениса,така че сам си прави изводите :) Ама тва е въпрос за друга тема.По тая тема : ако имат поне малко умствен багаж,то те НЕ : не обичат мъже които говорят предимно за себе си,не обичат мъже които се въздух под налягане,не обичат мъже които да са нахални,не обичат и мъже които да парадират с нещо.Пример:ако имаш пари не говори колко пари имаш,тя сама ще разбере споко.Ако една истинска жена те чуе как говориш за себе си,първо ще те източи,след това ще се изгаври,и накрая ще те изхвърли на боклука.

valdesbg
01-11-2013, 23:14
Вземи спри да пишеш тъпи теми като начало. След това може и да ти просветне.

Eskapel4o
01-11-2013, 23:33
Вземи спри да пишеш тъпи теми като начало. След това може и да ти просветне.
Вземи спри да пишеш в темата ми и ще направиш най-добре.Това е просто въпрос очаквам УМНИ и смислени коментари , благодаря .

Goddess
01-11-2013, 23:48
Първо ти ми казваш какво харесват всички момчета, какво ги привлича и какви момичета харесват и тогава и аз ще ти кажа за момичетата. deal?

Аз харесвам едри, високи и брадясали мъже, Петра обаче си пада по по-ниски, слаботелесни и гладки. Аз обичам кока-кола...но Гинка предпочита портокалов сок. Аз обожавам кучета, Вуна обича котки...
чувал ли си някога, че хората са различни? (без значение пола)

valdesbg
01-12-2013, 03:52
За да имаш умни и смислени коментари трябва да зададеш адекватен въпрос. В случая е чесалка за крака в най-добрия случай.

N1ksun
01-12-2013, 06:04
Има 302д4932-49832498320984920374239748396241964329871462981 теми по този въпрос

Bomber
01-12-2013, 10:50
Няма точно определен начин всичко е индивидуално за всяко момиче е различно

Eskapel4o
01-12-2013, 11:13
Първо ти ми казваш какво харесват всички момчета, какво ги привлича и какви момичета харесват и тогава и аз ще ти кажа за момичетата. deal?

Аз харесвам едри, високи и брадясали мъже, Петра обаче си пада по по-ниски, слаботелесни и гладки. Аз обичам кока-кола...но Гинка предпочита портокалов сок. Аз обожавам кучета, Вуна обича котки...
чувал ли си някога, че хората са различни? (без значение пола)

Най-голямо впечатление винаги ми прави естествеността. Ако видя, че се прави на важна и проявява някакви нейни
капризчета, това моментално ме отблъсква и край.
За съжаление, доста голям процент от жените са такива. Докарват някаква прилична външност, но всичко останало е поза.
Ако говорим за физическа част, която ме привлича, това са устните , краката.
Излъчването също е много важно. Естествено, че е за предпочитане да има някакъв вид, хубави форми и прочие... понякога обаче отвътре е празно и тогава всичко си губи смисъла.
Жените могат да привлекат един мъж със спонтанност, жизненост и позитивизъм. Аз лично много харесвам тези, които често се усмихват .
В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ какви са ....

Amore-Mio*
01-12-2013, 11:32
Момичетата да не би пък да сме еднакви, че да ти кажем на коя какво ни харесва?

Нали точно, заради това са разговорите и опознаването.
То ако ставаха нещата така, нямаше да има необвързани, щото всеки щеше да знае абсолютно всичко за човека от другия пол.

marilyn
01-12-2013, 11:41
Всеки човек харесва различни неща. Няма как да ти дадем универсален образ. Аз харесвам на външен вид тъмни, зеленооки, средни на ръст, тъмнокоси. По характер да е мил, възпитан, целеустремен, да се стреми към развитие, да има обща култура, да не е мързелив и куп други неща. Относно външният вид обаче, не означава, че се занимавам само с такива точно и ако видиш ли не е зеленоок го връщам. Индивидуално е, въпросът в повечето случаи е до какво впечатление оставаш у хората, обаяние.. такива неща.