Влез

View Full Version : Много объркана ситуация ....

StartOver
01-12-2013, 09:15
Нека започна с това, че съм момче на 14 (не искам хора да казват нещо, за годините защото търся отговор от зрели хора!) Напоследък се влюбих в момиче от моя клас което познавам от много отдавна. Тя ми е казвала, че изпитва същото като мен. Проблема идва от там, че след като аз започнах да я харесвам се появи 3ти човек ( най-добрия ми приятел ) който ми каза, че има чувства към нея. Аз искам със това момиче да се получи нещо, но ме спира единствено това, че моя най-добър приятел си я харесва. Той постоянно е депресиран за това което се случва и аз му казах, че не мога да го чакам дълго време. Има и още един проблем - момичето, наскоро се раздели с своето гадже и го прие доста тежко (под наскоро имам предвид 1 месец) и аз се притеснявам дали още не го е преодоляла. И когато се реших да направя нещо (вчера) нейната най-добра приятелка ми каза, че има да ми казва нещо но ще ми го каже след като аз направя нещо защото това което тя щяла да ми каже можело да ме спре да направя това което искам. И аз си извадих два извода - тя може да ме харесва ( защото и преди ме харесваше) или това момиче което аз си харесвам може пак да е тръгнала с този с който скъса. И след като отидох да и предложа всичко се провали - защото трябваше да й звънна и да я питам дали има пет свободни минути а аз през това време да съм пред тях и да я помоля да излезе пред вратата, само че като й звъннах тя ми затвори и аз "умника" не бях настоятелен и не й звъннах пак и си тръгнах след 10 минути чакане.
Благодаря на всички прочели това и моля кажете ми какво да правя и какво мислите за това като цяло. И моля без нападки!

Kaena Smith
01-12-2013, 11:33
Съдбата обича смелите!Намери начин да говориш с момичето и и признай чувствата си.Не се страхувай от последствията и пречките.Според мен,всичко зависи от отговора и.Ако между вас двамата има нещо,нито твоя приятел,нито нейната приятелка,нито бившия и могат да ви попречат.Успех! :)

Amore-Mio*
01-12-2013, 11:39
Може да е била заета и за това да не е успяла да ти отговори.
Можеше да напишеш някакъв СМС или да звъннеш пак.

В случая нищо не можеш да направиш.
Освен да пробваш пак, може би.

StartOver
01-12-2013, 14:21
И аз мислех да опитам пак. Има ли смисъл да е днес или по-нататък да кажем в Понеделник след училище? И ако е днес след малко трябва да тръгна, за да не стане късно.