PDA

View Full Version : някога имали ли сте такива дни?

PurpleDream
01-12-2013, 17:47
Често когато остана сама започвам да мисля за живота си, за семейството ми, за държавата ни и изобщо за човечеството като цяло, потъвам в някви философски мисли за всички и прекарвам цели дни в рев. Една дума може да отключи хиляди мисли и чувства и просто рева и рева. Отделно дето всяка вечер като гледам новините си поплаквам като гледам кво се случва с хората и с тая държава и със света изобщо.
понякога си мисля, че имам нужда от помощ ;д
Днес, отново съм сама в квартирата ииии цял ден рев, та рев, тъкмо се поуспокоих малко и си викам да взема да пусна една темичка, надявайки се, че не съм единствената и да се успокоя, че не ми трябва специална помощ :д;д

nor4eto99
01-12-2013, 17:58
Аз не плача, но потъвам доста в философията си. И когато разбера, че вселената няма край изпитвам някакво много странно чувство, че съм някаква нищожна точка пред безкрайния свят-ето го пак тва чувство..(WTF?? Къде свършва космоса?? :D) Абе everything is soo weird...

Mirchu
01-12-2013, 18:26
Между другото и аз доста често го правя, е така започвам да мисля, мисля и някак си ми става тъжно. Рядко рева за това, но наистина понякога една дума може да открие много чувства и мисли. Споко, щом ти се реве, реви .. нормално е :)

ysmivka
01-12-2013, 19:58
Нормално е понякога да изпадаме в такива състояния. Не се нуждаеш от специална помощ. Дори може да ти звучи странно, но се радвай от това че все още изпитваш чувства, защото днес много малко хора въобще се замислят за каквото и да било и гледат ден да мине друг да дойде - което е много по - тъжно и жалко от това да се наревеш. Все пак човек поякога има нужда да се оттърся от преживяното да освободи място за нови емоций и преживявания. Това става чрез сълзите. А като имаме в предвит какво става в света като цяло - как хората се самоунищожаваме наистина понякога ти идва да ревнеш без да спираш... Така, че поплачи си - ще се почувстваша по - добре!!!! :) По - добре емоционална отколкото безчувствена. :)

PurpleDream
01-12-2013, 20:24
thanks guys :)

ysmivka
01-12-2013, 20:55
Сега се чувстваша по - добре, предполагам???

PurpleDream
01-12-2013, 21:11
да, отново благодаря :) :)

Noja
01-12-2013, 21:30
Няма ти нищо в ред си ,ако не мислеше тогава нямаше да си в ред. Това ,че се замисляш може само да те радва. Радваи се на живота и действаи стремеики се към добро без да ти пука много много. Иначе новините и без това в наше време напълно съзнателно имат за задача да побъркват хората както и много подобни гадости заливащи ни от телевизорите и касетофоните и комютрите и вестниците ,но има и стоиностни неща ОТСЯВАЙ ,ПРЕЦЕНЯВАЙ и МИСЛИ. Живи и здрави.